NOMINACE JAPONSKA NA MS

15.05.2006, 11:22
Aktuality
Brazilská legenda Zico odtajnila jména japonských fotbalistů, kteří budou reprezentovat svou zem na mistrovství světa v Německu. Drtivou část nominovaných tvoří fotbalisté z domácí soutěže, v Evropě jich v současnosti působí pouze pět...

V nominaci nechybí ani útočník Atsushi Yanagisawa, o jeho účasti na světovém šampionátu ale ještě definitivně rozhodnuto není. Kmenový hráč italské Messiny má zlomenou nohu a zatím není jisté, zda se stihne dát zdravotně do pořádku.

Brankáři: Yoshikatsu Kawaguchi (Jubilo Iwata), Yoichi Doi (FC Tokyo), Seigo Narazaki (Nagoya Grampus Eight).

Obránci: Tsuneyasu Miyamoto (Gamba Osaka), Alex (Urawa Reds), Yuji Nakazawa (Yokohama F-Marinos), Makoto Tanaka (Jubilo Iwata), Akira Kaji (Gamba Osaka), Keisuke Tsuboi (Urawa Reds), Yuichi Komano (Sanfrecce Hiroshima), Koji Nakata (FC Basilej)

Záložníci: Hidetoshi Nakata (Bolton Wanderers), Shunsuke Nakamura (Celtic Glasgow), Shinji Ono (Urawa Reds), Junichi Inamoto (West Bromwich Albion), Takashi Fukunishi (Jubilo Iwata), Mitsuo Ogasawara (Kashima Antlers), Yasuhito Endo (Gamba Osaka).

Útočníci: Atsushi Yanagisawa (Kashima Antlers), Naohiro Takahara (Hamburk), Masashi Oguro (Grenoble), Keiji Tamada (Nagoya Grampus Eight) Seiichiro Maki (JEF United Chiba).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
Marv

Brankar:ujde

Obrana:na hovno

Zaloha:vyborna

Utok:na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je Kapitán Tsubasa?

Reagovat
HOST*hopkirck

rodinne dovody!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele