NOMINACE ČESKÉ REPUBLIKY NA MS

15.05.2006, 10:12
Aktuality
Karel Brückner dnes krátce po desáté hodině oznámil jména 23 vyvolených, kteří se mohou těšit na světový šampionát. V nominaci nechybí stálice jako Nedvěd, Poborský, Galásek, Šmicer nebo Koller, naopak nedostalo se na Rudolfa Skácela a Reného Bolfa...

Obránce francouzského Auxerre letos pronásledovaly zdravotní problémy a právě to je hlavním důvodem jeho absence v nominaci. Zranění byli v průběhu sezóny i ostatní fotbalisté. Jan Koller a Vratislav Lokvenc vynechali velkou část sezóny kvůli poraněným kolenním vazům, achillovka byla nepřítelem Milana Baroše, Marek Jankulovski dlouho laboroval s kotníkem, Vladimíra Šmicra trápí podkolenní šlacha, svalové potíže měl Zdeněk Grygera atd. Ti všichni však na rozdíl od Bolfa důvěru Karla Brücknera dostali.

Do Německa se jako aktivní hráči podívají také dva zástupci české klubové kopané. Podle očekávání nechybí Jaromír Blažek a Karel Poborský. Trochu smutný naopak může být kapitán Liberce Tomáš Zápotočný, o němž se mluvilo jako o možném překvapení nominace.

Na soustředění do Seefeldu by s týmem mohl odjet jeden z dvojice Rudolf Skácel, Libor Sionko. To v případě, že by nebyl zdravotně fit Vladimír Šmicer, který stále chodí na rehabilitace.

Brankáři: Jaromír Blažek (Sparta Praha), Petr Čech (Chelsea), Antonín Kinský (Saturn MO).

Obránci: Zdeněk Grygera (Ajax Amsterdam), Marek Jankulovski (AC Milán), Martin Jiránek (Spartak Moskva), Radoslav Kováč (Spartak Moskva), Pavel Mareš (Zenit Petrohrad), David Rozehnal (PSG), Tomáš Ujfaluši (Fiorentina).

Záložníci: Tomáš Galásek (Ajax Amsterdam), David Jarolím (Hamburk), Pavel Nedvěd (Juventus Turín), Jaroslav Plašil (AS Monako), Karel Poborský (České Budějovice), Jan Polák (Norimberk), Tomáš Rosický (Borissua Dortmund), Vladimír Šmicer (Bordeaux).

Útočníci: Milan Baroš (Aston Villa), Marek Heinz (Galatasaray), Jan Koller (Borussia Dortmund), Vratislav Lokvenc (Salcburk), Jiří Štajner (Hannover).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (39)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Heinz?

Reagovat
smazaný uživatel

A Skácel je kde?

Reagovat
PJ

Taky poněkud nechápu že se nevešel. Ale jinak bych i souhlasil...

Reagovat
HOST*Marlowe

V Edinburghu? :)

Reagovat
HOST*azulgrana

zavedené jména Bruckner kdyby trénoval nároďák 30let tak bude stavět pořád ty svoje hráče

Noví lepší kdyby se přetrhali, tak je nevezme

Reagovat
HOST*kofr

A co jarolím??To je zavedeý jmén??

Stejně tak Kováč...

Podstatně jinak ani nominovat nemohl. Heinz je zaběhnutý hráč....

Reagovat
VicenteRodriguez

Reagovat
Marv

Brankáři:Čech,Blažek,Laštůvka

Obránci:Grygera,Rozehnal,Ujfaluši,Mareš

Jiránek,Bolf,Fukal

Záložníci:Šmicer,Rosický,Nedvěd,Skácel

Plšil,Polák,Jarošík,Štajner

Útok:Baroš,Koller....Libor Došek,Jun.............

..............a vyhráli by sme cely mistrovstvi

Reagovat
Marv

Místo Plašila Heinz...

Reagovat
HOST*ja

to joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
HOST*

FUKAL , ještě BEJBLA ne ?

Reagovat
HOST*Disco-stu

A kde jsou Vachoušek a Týce?

Reagovat
HOST*Dack

Nedal bych tam plasila spis skacela ted ma hodne dobrou sezonu!!!

Reagovat
HOST*empty

no skacel se sionkem jsou nahradnici takze podle me se nekdo z nasich neuzdravi a pojede skacel...

Reagovat
HOST*Andy

No já si myslím, že nominace je naprosto oprávněná, jsou tam hráči, kteří to vykopali... čas mladé generace přijde po MS a potom tady můžete diskutovat o oprávněnosti nominace...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, přesně tak. A navíc je to jen a jen na Brucknerovi, koho tam veme a koho ne. Hlavně mu do toho nekecat. On ví, co dělá! Hodně lidí tu sežralo šalamounovo hovno!

Reagovat
Xavi

Poborský, Nedvěd, Lokvenc, Blažek!

Nad kým bych ještě hodně přemýšlel, abych ho tam dal:

Heinz, Jankulovsky (protože celou sezonu proseděl na tribuně a říkejte si co chcete!)

Už vidím Vaše reakce...

Reagovat
HOST*GATTUSO

nechci se hádat, ale Nedvěd tam snad patří, ne ? bez něho (a rozhodčích ) by Juventus nikdy titul nevyhrál...

Reagovat
smazaný uživatel

No bez Nedvěda by to možná i vyhrál, ale pěkně by se mu to prodražilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Nedvěda bych souhlasil, možná ten Jankulovski - Mareš je v Rusku superstar, klidně ať hraje v základu, ale jako náhradu kromě Jankulovskiho nemáme, takže ten ať tam jede...

Reagovat
Shevchenko

TY SI PAKO!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Marlowe

Jankulovskyho jsem videl ted na jare hrat dva zapasy v Serii A a hral jako z partesu. Ma smulu, ze letosni sezonu to tak jde Serginhovi. O jeho nominaci se ale, podle me, polemizovat vubec neda...

Reagovat
HOST*Vincent

místo Plašila Piták, Šmicera nebo Heinze Skácel

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě bych tam zkusil zakomponovat Jarošíka, v Birminghamu zastínil i Dunna ( pokud ten byl zdravej ) a to něco znamená.

Reagovat
HOST*

Nerekl bych, ze zastinit Davida Dunna (autora dohromady 6 golu v poslednich trech sezonach PL :) ) z jednoho z nejslabsich muzstev PM dalo nejakou velkou praci. :)

Reagovat
HOST*Stifmaister

Ten Bruckner už pěkně sere,proč tam furt dává chuje typu Blažka a Kinského a na Laštůvku si ani nevzpomene, i když je tisickrát lepší!!!!!Chybí mi tam Skácel,Jarošík,Bolf a právě Laštůvka. Jsem rád,že je tam Heinz,to je king!!

Reagovat
Marv

No jo fanda baniku....

Reagovat
Shevchenko

Toho je škoda... Skácelovi to moc v repre nešlo, jinak OK. btw jinak newim co máte proti Plašilovi, ten bude nástupcem Pborského

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a už dost, co tam dělá Štajner, Heinz? to nemáme fakt lepší útočníky? Co by Skácel musel udělat, aby se dostal do repre? ach jo, to zase bude výbuch:O((((((((((()))

Reagovat
HOST*heretic

Sem rad ze neni v nominaci BOLF, ale co tam proboha dela Mares?!!! Doufejme, ze trener vi co dela.

Jinak Stajner+Heinz neni nic svetoborneho, ale aspon jsou provereni a v repre dokazou zahrat...coz se o Skacelovi,Junovi nebo Doskovi rict neda.

Reagovat
PJ

"co tam dělá Mareš" - máš jinej nápad na levej kraj obrany jako náhradník Jankulovskiho? A víš vůbec jak Mareš v Rusku hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

je to pravda na levej kraj obrany lepsiho nemame, jen doufam ze smicer to nestihne a pojede ten Skacel, lepsi sezonu uz asi mit nebude...

Reagovat
HOST*Dack

Vole pros smicra kdyz nas dostal na MS kretene!!!

Reagovat
PJ

Přečti si pořádně co píše a chvilku přemejšlej, třeba ti docvakne jak to myslel... A ty kretény si schovej na doma, tady na to neni nikdo zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, nominace je v pohodě... akorát bych tam rád viděl Laštůvku, Bolfa, Skácela... a někoho z ligy... třeba Zápotočného... na ms by se klidně mohl v případě něčího karetního trestu nebo v zápase "o nic" (no, na MS asi ne ) ukázat a pak by ho ulovil nějakej silněší zahraniční klub... a klidně, jak sem si už tu přečet jeden názor, Valencie...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, a kde je Jarošík? Ale uznávam, že nominace neni nafukovací... přesto bych za výše zmíněné v nom škrtl Kinského, Jiránka, Kováče, Plašila, Štajnera...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele