Nolito: Zatím jsem s Manchesterem City nic nepodepsal

24.06.2016, 21:32
Aktuality
Vyřazovací část evropského šampionátu a následně jednání o další budoucnosti před sebou má Nolito. O španělského křídelníka Celty Vigo dříve usilovala Barcelona a velmi reálně nyní vypadá přestup do Manchesteru City, sám hráč to nevylučuje...

29letý Nolito v Barceloně dříve působil a po angažmá v Benfice a Granadě před třemi roky zakotvil v Galícii. A jedná se o velice povedené působení, hráč do této chvíle nastřílel 39 ligových branek a vysloužil si i místo v národním týmu.

Manchester City v tuto chvíli přebírá trenér Pep Guardiola a dají se očekávat zajímavé změny v kádru. Ten již posílil Ilkay Gündogan a další novou tváří má být právě Nolito. Podle médií anglický celek aktivoval výstupní klauzuli nastavenou na osmnáct milionů eur, fotbalistovi pak nabízí tříletou smlouvu.

"Uvidíme, co se stane s mojí budoucností, ale nebudu si stěžovat na to, jak se pro mě vše vyvíjí po sportovní stránce. Zatím jsem s Manchesterem City nic nepodepsal, ale nebudu lhát, zkrátka uvidíme. S Guardiolou jsem nemluvil," prohlásil.

Nolito je se španělskou reprezentací aktuálně na evropském šampionátu ve Francii a postoupil s ní do osmifinále. Po výhrách nad Českou reprezentací a Tureckem Španělé v závěrečném vystoupení ve skupinové fázi podlehli 1:2 Chorvatsku a v boji o postup mezi osm nejlepších na ně čeká Itálie.

"Jsme klidní, vše záleží na nás. Musíme respektovat všechny soupeře, ale nebojíme se nikoho. David De Gea byl frustrovaný, stejně tak Sergio Ramos, ovšem stojíme při sobě. Když vyhráváme, vyhráváme společně a v případě porážky společně zase prohráváme. Jsme těmi jedinými, kteří mohou něco změnit," říká Nolito.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (830)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele