Nigérie si ještě před MS pojistila služby trenéra Rohra

29.11.2017, 23:32
Aktuality
S německým trenérem Gernotem Rohrem se v Nigérii po úspěšné kvalifikaci o mistrovství světa 2018 počítá také pro příští Africký pohár. Dokazuje to dnešní koučův podpis nové smlouvy do roku 2020...

Zkušený lodivod byl dosud k nigerijskému reprezentačnímu křeslu vázán kontraktem do konce mistrovství světa, kam Super Eagles dostal s jedním zápasem k dobru. Tým pod jeho vedením přitom podával mnohem lepší výkony než před srpnem 2016, kdy Rohr střídal Sundaye Oliseha.

Šéf Nigerijské fotbalové federace Amaju Pinnick u příležitosti podpisu nového kontraktu přiznal, že před Rohrem oslovil také Arsena Wengera či Gérarda Houlliera, nakonec ale své volby nelituje. Čtyřiašedesátiletého odborníka chválí za sázku na mládí, proto se také vůbec poprvé stává, že si Nigérie služby svého reprezentačního kouče pojistila ještě před výkopem MS.

Gernot Rohr má s africkou kopanou bohaté zkušenosti, když dříve vedl také výběry Gabonu, Nigeru a Burkiny Faso. Nigérii se na Africký pohár národů 2019 pokusí dostat poté, co Super Eagles dvakrát po sobě na kontinentálním srazu scházeli.

Autor: Tomáš Daníček / africanfootball.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Brzobohatý na fotce?

Reagovat
smazaný uživatel

To bude, když prodloužil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele