Nicola: Je to moje osobní rozhodnutí

06.12.2017, 11:46
Aktuality
Crotone musí překvapivě hledat nového kormidelníka. Na lavičce aktuálně šestnáctého celku italské nejvyšší soutěže končí Davide Nicola, jenž odchází na vlastní žádost...

Bývalý lodivod Livorna nebo Bari přišel do svého nyní již bývalého působiště před startem minulého ročníku a tehdy dokázal skromný celek díky skvělému finiši udržet.

Špatně si zatím Crotone nevede ani letos, když z patnácti odehraných zápasů vybojovalo dvanáct bodů, navzdory třem porážkám po sobě se pohybuje na 16. pozici.

Přesto přese všechno se trenér Nicole rozhodl vinou nespecifikovaných osobních důvodů své místo přenechat někomu jinému. "Je to moje osobní rozhodnutí," potvrdil Nicole. "Když něco řeknu, jak mě ostatně dobře znáte, tak to platí," vysvětlil kouč.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

lodivod - blbější označení pozice trenéra snad není

Reagovat
8lampard8

Snad to Simičovu pozici neovlivní. Neví někdo, jak hraje? Vím, že pravidelně, ale jestli ho někdo nemá nasledovaného.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoperská dvojice Simić-Ceccherini působí rozhodně lépe, než Ajeti-Ceccherini, která hrála na začátku sezony. V prvních třech zápasech hrál Stefan výborně-v prvních dvou měl dokonce nejvyšší známky z celého týmu. Nevyšel mu úplně ligový zápas s Janovem. Problém Crotone je ale děsná neproduktivita. Ten tlak na obranu je obrovský, protože jakmile inkasují gól, málokdy už otočí. Kdybych měl být nový trenér Crotone, rozhodně bych udělal změnu někde jinde, než v obranné čtyřce.

Reagovat
8lampard8

paráda. Hrozně moc děkuju za tenhle rozbor

Reagovat
kopajda

líp se to popsat nedalo

na druhou stranu jsem ho málo viděl před brankou soupeře, přijde mi jako dobrý hlavičkář

Reagovat
icka

Reagovat
hyper01

Reagovat
Kucka

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
10

ta URL mě vyděsila

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
icka

Reagovat
hyper01

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Eldarion

https://www.football-italia.net/113852/milan-arab-group-‘revealed’

Here we go again o týchto sa aspoň vie kto sú ale je to už smiešne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele