Nezasloužili jsme si prohrát, prohlásil Blanc

08.02.2016, 11:58
Aktuality
Paris Saint-Germain ve včerejším šlágru francouzské nejvyšší soutěže vyloupilo Marseille, domácí však i díky četným chybám úřadujícího mistra Francie, byli lepším týmem. Podle kouče Laurenta Blanca si však PSG nezasloužilo prohrát...

Suverénního vládce Ligue 1 z posledních let poslal již po dvou minutách do vedení kanonýr Ibrahimović, avšak zanedlouho srovnal Cabella a Olympique mělo více ze hry.

Dokonat obrat se však Marseille nepodařilo, navíc uprostřed druhého dějství skóroval Di María, na jehož branku už pak domácí ekipa ani přes velkou snahu nedokázala zareagovat.

Před dalšími zápasy nabádá hostující lodivod Laurent Blanc k odstranění chyb a především k trpělivosti. "Fanoušci Marseille budou říkat, že si jejich tým zasloužil vyhrát, protože hrál opravdu velmi dobře. My jsme si ale nezasloužili prohrát," řekl Blanc. "Ve druhé půli byli domácí skutečně lepší, vyhrát však může kdokoliv a osud vybral nás," dodal bývalý střední obránce.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Stamby

Dali víc gólů ---> nezasloužili si prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by to stejně nic neřešilo, PSG titul v kapse, Marseille se trápí na 10. příčce.. Škoda, že PSG nemá rovnocenného soupeře ve Francii

Reagovat
Murtago

kdyby vyhráli tak mohli být pátí

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ve fotbale neplatí

Reagovat
Honda

"Ono by to stejně nic neřešilo,"

Reagovat
smazaný uživatel

Od Blanca bych takovou hloupou řeč nečekal. Jsem zvědavý ,jak PSG,která je dle mě jedním z favoritů LM bude v této soutěži hrát,když v lize prakticky nemusí vyvíjet nějaké maximum. Pro fanoušky je vždy příjemné ,když jejich tým vyhrává,ale pokud nemáte soupeře,je těžké se pak měřit s těmi nejlepšími.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

Reagovat
Darren Fletcher

nech tu LM kludne vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nikde na fb ani na forech (myslim logicky francouzských) neviděl ani jeden komentář, kde by nekdo říkal že PSG vyhrálo neprávem, nebo ze Marseille si zasloužila vyhrát narozdíl od nich. Takže nevím o čem mluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Lassana Diarra hrál skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Ako mozete dat tomuto clanku tak blby nadpis?

Ved PSG vyhralo tak tam chyba slovko BY cize veta ma zniet "Nezaslouzili by sme si prohrat"...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele