Newcastle získal z Montpellieru záložníka Cabellu

14.07.2014, 08:41
Aktuality
Newcastle United v posledních letech často loví posily ve francouzské Ligue 1 a z této cesty nesešel ani v letošním hlavním přestupovém okénku. Na severovýchod Anglie podle očekávání zamířil z Montpellieru Rémy Cabella, podle médií jeho příchod stojí deset milionů eur...

Čtyřiadvacetiletý ofenzivní středopolař podepsal v novém působišti šestiletou smlouvu a byl představen v noci vyvrcholení světového šampionátu, na který se dostal v pozici náhradníka, v Brazílii ale nakonec za francouzský výběr neodehrál ani minutu.

"Tenhle přestup jsem opravdu chtěl, protože jsem o Newcastlu slyšel jenom to dobré od každého, s kým jsem mluvil. Chtěl jsem odejít do skvělého anglického klubu a to je důvod, proč jsem tady," prohlásil Cabella, který je pro Newcastle čtvrtou letní posilou - po Ayozem Pérezovi, Jacku Colbackovi a Siemu de Jongovi.

Cabella je odchovancem Montpellieru, v němž strávil zatím celou kariéru s výjimkou sezóny 2010/2011, kdy poprvé okusil francouzskou nejvyšší soutěž během hostování v Arles. V následující sezóně už ale patřil k důležitým hráčům MHSC, které vyhrálo svůj historický první titul.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (1050)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele