Newcastle našel kormidelníka, u týmu zůstává Carver

26.01.2015, 17:31
Aktuality
Vedení Newcastlu United vyřešilo otázku nového manažera a ve funkci do konce letošní sezony ponechá Johna Carvera. 50letý kormidelník Magpies v uplynulých týdnech vedl dočasně poté, co se s klubem rozloučil a do Crystal Palace následně zamířil Alan Pardew...

"Na tento den jsem velmi pyšný. Pracoval jsem s a učil se od nejlepšího manažera, kterého tento klub měl v Siru Bobby Robsonovi. Vím, co tento klub znamená pro město a jeho obyvatele," prohlásil Carver.

Úkolem najít nového manažera byli před několika týdny pověřeni generální ředitel Lee Charnley a šéf skautů Graham Carr. V souvislosti s touto pozicí pak padala jména jako Christophe Galtier (Saint-Étienne), Steve McClaren (Derby), Rémi Garde nebo Thomas Tuchel. Dva posledně jmenovaní jsou aktuálně bez angažmá po odchodech z Lyon, respektive Mainzu.

Carverovi se na lavičce United zatím nedařilo a úspěšný nebyl ani v jednom ze čtyř zápasů. Tým pod jeho vedením vypadl z FA Cupu, v Premier League remizoval s Burnley a podlehl Chelsea a Southamptonu.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (380)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele