Nesmysl, říká agent o údajném Casillasově konfliktu s koučem

19.10.2017, 19:25
Aktuality
FC Porto v úterý podruhé v letošní sezoně prohrálo a přímo na trávníku u toho nebyl Iker Casillas. Zkušený španělský brankář proseděl duel s RB Lipsko jen mezi náhradníky a portugalská média rychle přišla s informacemi, podle nichž měl mít konflikt s trenérem Sérgiem Conceiçãem, něco takového vyloučil agent...

"To je úplný nesmysl. Nechápu, proč se média snaží vytvořit nějaký konflikt. Iker je naprosto klidný, chce i nadále pracovat a odehrát co nejvíce zápasů jak v portugalské lize, tak na evropské scéně," řekl Carlos Coutropia.

Casillas do začátku tohoto týdne nevynechal v portugalské lize a Lize mistrů ani minutu, v úterý ovšem před ním dostal přednost José Sá. Tomu se letošní debut příliš nepovedl, v průběhu prvního poločasu třikrát inkasoval a i přes zlepšený výkon po změně stran nakonec Porto v Lipsku podlehlo 2:3.

"Posílám na trávník jedenáct hráčů, kteří podle mého nejlépe zapadají do taktického plánu pro každý zápas. Své rozhodnutí bych nezměnil, ani kdybych měl možnost rozhodnout se jinak. Jsem placen za dělání rozhodnutí a dnes jsem vybral fotbalisty, v jejichž případě jsem cítil, že vytvoří nejsilnější tým," zdůvodnil svou úterní volbu Sérgio Conceição.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru, soccerway.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
FC Porto FC

Tak byl asi Conceicao asi vožralej. Když chtěl aby José Sá chytal měl ho nasadit do zápasu v lize. První gol Lipska jde za Josém....

Reagovat
smazaný uživatel

Takpová prohlášení alibismu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Estoril je taaaaaaak trapny, zas doma ani gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Iker nejdřív vyštval Mourinha z Realu a teď se historie opakuje a chce vyštvat dalšího trenéra tentokráte z Porta.

Reagovat
smazaný uživatel

iker jak spíš oni jeho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele