Nepřemýšlím o konci kariéry, vzkazuje Meier

01.12.2017, 10:58
Aktuality
Hodně složité období momentálně prožívá Alexander Meier. Zkušený útočník a kapitán Eintrachtu Frankfurt tráví více času na marodce než na trávníku, přesto nepřemýšlí o ukončení aktivní kariéry...

Odchovanec Hamburku na sebe upozornil až od přestupu do hesenského klubu, kde se postupem času vypracoval z náhradníka až do role hlavní útočné zbraně a kapitána.

Meier od té chvíle stihl Eintrachtu pomoci více než 100 ligovými trefami, letos však vinou zraněného kotníku, onemocnění boreliózou a problémů s chodidlem ještě nehrál.

Také vzhledem ke smlouvě do konce letošní sezóny se před nedávnem objevily spekulace, podle kterých urostlý kanonýr zvažuje předčasné ukončení hráčské kariéry.

Sám Meier však něco takového odmítá a soustředí se na další návrat, který by měl být na programu ve druhé polovině letošní sezóny. "Samozřejmě nastanou chvíle, kdy si říkám, proč všechno tohle znovu podstupuji," přiznal Meier.

"Jedná se však o krátké okamžiky," vysvětlil. "Takové myšlenky jsou asi normální, jinak jsem ale velmi pozitivní a chci znovu hrát," uzavřel otázku své budoucnosti Meier.

Autor: Jiří Vojík / sport1.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
cetto

To je cop nebo je to jen nějaký obraz na té reklamě za ním??

Reagovat
FC Porto FC

Meier nosi copík už dlouho :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nedoceněný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý útočník

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele