Nepotřebujeme velké změny, je přesvědčený Clement

21.05.2017, 20:50
Aktuality
Swansea se po velmi špatném úvodu sezóny nakonec dokázala udržet mezi anglickou elitou, přičemž manažer Paul Clement neplánuje během letní přestávky velké změny...

Bývalý asistent Carla Ancelottiho je ve waleském klubu třetím manažerem během letošní sezóny, kterou začal Francesco Guidolin, po kterém neuspěl ani Bob Bradley.

"Labutě" pod vedením Clementa získaly z devatenácti ligových utkání devětadvacet bodů a nakonec sezónu zakončily na 15. pozici, na kontě pak mají slušných 41 bodů.

Úspěšný manažer tak neplánuje během letní přestávky příliš velké změny, chce především navázet na práci z letošní sezóny. "Devětadvacet bodů z druhé poloviny sezóny je velmi příjemných," řekl Clement. "Věřil jsem ve svoji práci a hráči reagovali fantasticky, nakonec jsme předváděli skvělé týmové výkony," pochvaluje si. "Vzhledem k výkonům, jaké jsme na konci sezóny předváděli, si nemyslím, že bychom potřebovali nějaké velké změny," myslí si Clement.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
dinss

Reagovat
Han střelil první

Clement dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Emil debil

Reagovat
kiwwi

Arsene, is that you?

Reagovat
TheMally11

Pro Swansea bude rozhodující jestli udrží Gylfiho

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bandita_Harry

Dam ci banan a sicko v poradku

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ostane Llorente a Gilfy tak hadam ani nie.

Reagovat
smazaný uživatel

No minimálně v obraně je posílení potřeba. Mawson na základ nemá.

Reagovat
salami

zas je ale docela golovej, ale jak je na tom herně netušim, Swansea jsem viděl hrát snad jenom jednou a ze sestřihů se to posuzuje celkem těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Jo on měl ke konci sezóny pár zápasů, kde se prosadil a hrál fakt dobře. Pořád je ale mladý a dělá spoustu zbytečných chyb. Párkrát to Swansea dokonce stálo zápas. On má akorát štěstí, že Amat je daleko horší stoper a van der Hoorn se nechytl.. prostě kromě Fernandeze tam nikdo pořádný není, a to se musí změnit pokud chce Swansea hrát aspoň ve středu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Změny jsou třeba Paule....

Reagovat
smazaný uživatel

odvolajte ho, priveďte Ranieriho a budúcu sezónu titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Proc nehraje Bony? Pripadne mi, ze ceka na konec sezony aby mohl zdrhnout do Ciny. Pochybuju, ze by ho Guardiola chtel zpet do kadru. Ze zacatku dostaval sance, ale asi to nebylo ono

Reagovat
vodka

nemakal na trénincích, na začátku hrál hovno a pak, když hrál trošku slušně, tak se stoke nedařilo a chytli se jiní...

Reagovat
smazaný uživatel

dik, myslel sem si to. Urcite je v tom ta Cina, expresky tu byly uz minuly prestupovy leto. Jestli nema ten Lacina (?) pravdu, o tom pristupu africkejch hracu. Kazdopadne provar od nich, ze chlap v nejlepsich letech se necha vytlacit ze sestavy "dedkem" Crouchem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo Borja? Bol tak hrozný ako hovoria štatistiky?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele