Nepokusíme se o návrat Gabigola, zní ze Santosu

10.11.2017, 14:52
Aktuality
Gabriel Barbosa neprožívá úplně nejlepší období. Brazilský útočník se nedokázal prosadit do sestavy milánského Interu a lepší to není ani v Benfice, do svého mateřského Santosu se ale nevrátí...

Jednadvacetiletý útočník ze k Nerazzurri připojil před startem minulé sezóny, zasáhl ovšem pouze do deseti soutěžních utkání, ve kterých se do střelecké listiny zapsal jedinkrát.

Pro letošní ročník pak italský celek s Gabrielem Barbosou nepočítá vůbec a zapůjčil ho tak na hostování do Benficy Lisabon, ani tam to však s jeho vytížením není lepší.

Během uplynulých dnů se tak objevily spekulace, podle kterých se brazilský útočník mohl vrátit do Santosu, ten však takové informace vyvrátil. "Je to skvělý hráč a nerozumím tomu, proč se mu nedaří," řekl Modesto Roma pro Tuttomercatoweb. "Jeho možný návrat do Santosu není na pořadu dne. Něco takového není realistické," vysvětlil funkcionář.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (59)

Přidat komentář
Beči

Také by to byl nesmysl. Je mu teprve 21 let, tudíž má spoustu času na to, aby se v Evropě prosadil. Schopnosti určitě má, jen potřebuje někde hrát pravidelně, ne dostávat pár minut v závěru.

Reagovat
Artaxerxes

Taky byla hrozná blbost posílat ho do ty Benfiky. Buď ho měli prodat, nebo poslat někam, kde si opravdu zahraje, ne to udělat tak nějak napůl.

Reagovat
Spalovač šancí

měli ho poslat do Příbrami k Csaplárovi

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Kucka

Reagovat
Deki

strašný rozhodnutí. ale to už vloni, kdy jsme za něj vysolili těžký prachy. fakt jsem zvědavej, co s ním bude.

Reagovat
Artaxerxes

To jsme aspoň nemohli tolik čekat, aspoň nějaká odvaha tam je

Ale určitě to nedopadlo ideálně, no.

Reagovat
smazaný uživatel

V Fmku mustbuy player

Reagovat
FC Porto FC

Moc nechápu proč si ho Benfica brala když nechtěla odstřelit nikoho z trojice Jonas, Seferovič, Jimenéz

Reagovat
Benfica

Jonas, Mitroglou a Raúl bola asi najlepšie combo, škoda, že Mitra poslali preč..

Reagovat
Pipo123

Vraj PSG, City a Juventus pôjdu v lete po SMS. Ak ho budú chcieť PSG a City tak nevidím problém v tom aby ho zaplatili, skôr by ma zaujímalo či by Juve uletelo podobne ako v prípade Gonzala a išla do nejakej ceny 60+

Reagovat
Kovalsky

SMS?

Reagovat
Black Jagir

Sergej Milinkovič-Savič.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
db18

Lotito vyměkne už při poloviční nabídce...

Reagovat
Pipo123

Lazio stal 18 mega, si myslim ze v dnesnej dobe pod 50 nepojde.

Reagovat
Artaxerxes

Navíc to můžete fakt šroubovat, jestli ten zájem bude reálnej, netřeba nikam spěchat.

Reagovat
lucius6

V City by byl super, takovej novej Yaya, navíc i z pohledu Lazia by to bylo ideální, dobré vztahy ze City určitě už mají po přestupu Kolarova a dá se z toho hodně vyždímat.

Reagovat
Pipo123

Ideálne by bolo keby sa dostaneme do LM a on by ešte ten jeden rok zostal, sám rozpráva ako chce zostať v Laziu atd, ale pri jeho momentálne forme a faktu že ho sledujú najlepšie kluby sveta je šanca na jeho udržanie minimálna, na ňom môže Lotito neskutočne zarobiť.

Reagovat
lucius6

Souhlasím, hlavně on mi nepřijde jako nějaký one season wonder. Pokud dáme LM, tak se na nás upne ještě větší pozornost a stačí, aby tam dal pár gólů a hype poroste a s tím i jeho cena. Nemá ani cenu mluvit o tom, jak by nám byl užitečný v té sezoně.

Reagovat
Pipo123

Keby dáme LM tak verím že zostanú všetci, možno aj De Vrij. Odkedy je Lotito v Laziu tak sme nikdy nemali tak kvalitnú šírku kádra, chcem nás vidieť v LM proti najlepším.

Reagovat
lucius6

se*

Reagovat
Elliasson

Dobré vztahy se City se asi pokazily tím, že ten samý hráč následně přestoupil do druhého římského týmu.

Reagovat
Lech

Takze super, Pellegrini ma vystupni klauzuli na nejakych smesnyvh 25mega, coz pro ty supy z anglie a psg jak plivanec. Takze je vic nez realne ze ho tu mame jen do leta a pak na nem vydelame neuveritelnych 15mega. Bravo vedeni.. Jinac, jde hraci behem sezony vxlepsit kontrakt a zrusit klauzuli nebo navysit?

Reagovat
ED91

Samozrejme, že ide.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesympaťák, který si myslel, že nebude muset makat a stejně si z něj v Evropě sednou všichni na prdel. Spletl se.

Reagovat
smetos

Trochu mi pripomina Adriana. Ten se aspon dokazal prosadit v tom Interu. Barbosa nedokazal zatim ani to. A to se spekulovalo ze to je dalsi geymar

Reagovat
Panděvova ofina

Adriana?! To si snad děláš srandu :D . Tihle dva mají společnou jen národnost

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
cink

Reagovat
cink

jsi dcerou sveho otce

Reagovat
Nuno čomes

Prodat, dokud stojí aspoň euro.

Reagovat
Airus

Co říkáte fandové Juve na zvěsti o zlaneření. Goretzky, Cana a Bellerina? Nevim jestli potřebujeme Goretzku i Cana, ale Hectóra bych bral všema deseti

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě ta cizinecká legie nebaví.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Airus

to souhlasím, ale o italských nákupech se skoro vůbec nepíše

Reagovat
10

v létě přijde Spina, přijde Caldara, snad se pro první tým rozehraje dostatečně i Mandragora...zrovna třeba Spinazzola mi nepřijde v ničem horší než Bellerin, ten umí akorát rychle a dlouho běhat

Reagovat
Airus

Bellerin má podle mě dost slušnou dlouhou hru ale podle posledních zpráv chce Asen +40MŁ a to nedáme.

Jinak nemám naprosto důvěru v Allegriho, že by mohl dát mladým nějakou šanci. To si určitě zase přivede dalšího třicátníka

Reagovat
stuff

tu v Nemecku sa velmi nepochybuje o ceste Goretzku do Bayernu. A Bellerin nebude smerovat do Barcy? A Can mi pride zbytocny.

Reagovat
Airus

Střed pole je už taky dost přestárlej. Can by byl asi kus za kus proti Samimu

Reagovat
Eldarion

OT: Fassone pri rozhovore zase spomenul nový štadión tak som zvedavý... Zase ale rozdiel medzi mentalitou Talianov a iných veľkých futbalových krajín. Inde mestská rada práva a vlastníctvo radšej predá klubom, zarobí, kluby zvýšia svoj príjem atď. Nie v Miláne bude mesto žmýkat AC aj Inter ktoré majú smiešne sumy z predaja lístkov atď oproti svetovej konkurencii... Nový štadión by bol z dlhodobého hľadiska určite plus hlavne ekonomicky ale to je tak všetko. San Siro bolo vždy červené a ten modrý záprdok čo vznikol z AC pred X rokmi na neho už nárok nemá vôbec.

Reagovat
olis

klasika, v taliansku je stadion projekt na 10 - 20 rokov

Reagovat
Kaka14

Ja sa skor bojim aby nasmu vedeniu nepreskocilo a neslo teraz po Venturovi... lebo ta hra Talianska vcera sa mi podobala na momentalnu hru AC

Reagovat
Eldarion

Ako v AC sa dialo všeličo za posledné roky od kapitánskej pásky Zapatovi po kúpu Matri-ho ale to by fakt nespravili. Veď by taliansky rossoneri zbúrali Casa Milan so zemou

Reagovat
Nuno čomes

OT:

Interisti, uvažuji o zápasu Inter - Udine v prosinci. Máte někdo zkušenosti s koupí lístků? Na ofiko webu ještě nejsou spuštěny, tak jestli někdo nekupoval buď odtama nebo odjinud..

Případně samozřejmě budu rád pokud ví i kdokoliv jiný, díky

Reagovat
Nuno čomes

Chlapi, je tady někdo, kdo je ve fanklubu cechianerazzurra? měl bych dotaz. díky :)

Reagovat
smazaný uživatel

ja

Reagovat
cresposuper

Ak sa nemylim, tak sa musis registrovat vo fanklube a potom uz len pockat, kym nahodia na nete vstupenky na ten zapas.

Reagovat
Nuno čomes

Jo ale ve fanklubu nejsem tak mi doporučili to koupit z ofiko webu jak začne prodej.

Reagovat
cresposuper

Len mne sa zda, ze musis byt vo fanklube, aby si si mohol kupit listok.

Reagovat
Nuno čomes

I z inter.it? to je blbost ne? z cechianerazzurra mi psali že mam koupit listek z ofiko webu a vi že nejsem ve fanklubu. Neřešil bych listky na udine přes fanklub..

Reagovat
cresposuper

Tak asi som si to pomylil s derby

Reagovat
Nuno čomes

Je to možné, z fanklubu jsem dostal info, že vstupenky lze koupit normálně z domova na své jméno přes inter.it. Teď je jen otázka, kdy to spustí na Udine

Reagovat
Inter Eterno Amore

Chiesa k nám ? To by bolo fajn.

Reagovat
lnterista

prosim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele