Nemyslím na odchod z Dortmundu, zopakoval Piszczek

27.03.2017, 12:46
Aktuality
Łukasz Piszczek zažívá velmi dobrou sezónu, vzhledem ke smlouvě, která vyprší na konci následující sezóny, se pak začíná spekulovat o jeho budoucnosti. Polský reprezentant se však z BVB nechystá odejít...

Jednatřicetiletý krajní hráč nastupuje za Borussen sedmou sezónu, zažil tak všechny poslední úspěchy vestfálské družiny, se kterou vyhrál dva tituly a zahrál si finále Ligy mistrů.

Letos pak zažívá Piszczek velmi úspěšnou sezónu, když během devatenácti ligových utkání zaznamenal již pět přesných zásahů, další přidal za Polsko v Černé Hoře.

Vzhledem ke smlouvě platné do roku 2018 se pak začíná pozvolna spekulovat o budoucnosti rychlonohého hráče, který by však nejraději setrval ve svém současném působišti. "Jsem v Dortmundu šťastný a nechce se mi odcházet někam jinam," prohlásil Piszczek pro "polsasport.pl". "Ve fotbale se však věci mění rychle a může se tak stát, že mě Dortmund nebude příští sezónu potřebovat," uvědomuje si 53násobný reprezentant Polska.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Reagovat
junglist

už di do Pizcze

Reagovat
Žito 44

Reagovat
smazaný uživatel

Ligovu sezonu co sa tyka ambicii nahanania Bayernu uz ma BvB v prdeli, moc im prajem aby vyhrali LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no Lukáši. Budeš si muset držet velkej standard, aby jsi byl v základu. Brzo tě vykopne Durman nebo Felix...

Reagovat
Spalovač šancí

Na přestup do lepšího klubu už je starej, takže snaha setrvat je naprosto logická

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele