Německá bundesliga oficiálně zavede videorozhodčího

22.03.2018, 17:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Správný a profesionální přístup, narozdíl od Kapr ligy

Reagovat
Vsadim gule

za tu Kapr ligu

Reagovat
REPLIKATOR

pojmenoval to naprosto správně

Reagovat
Seydou Doumbia

to se ještě držel

Reagovat
vladino10

Ten jeden.. Kolín?

Reagovat
andrew96

Reagovat
havrys99

Reagovat
db18

Reagovat
Jardman

To jí budou mít v 2. Lize v offline režimu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se brzo ustálí nějaký rozumnější způsob používání než v nedávnym pražskym derby.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
cologneFC

49 zo 68? To je nejako málo, nie? Čo tie zvyšné prípady? Keď boli kluby poškodené? A čo prípady keď do zápasu videorozhodca nevstúpil aj keď jednoznačne mal. Čo zápasy keď do hry videorozhodca vstúpil aj keď na to nemal žiadny dôvod a zrušil korektné rozhodnutie? Potom ten počet stúpne hneď na 49 zo 150 (to druhé číslo neviem aké je vysoké, to som uviedol iba ako príklad). Kolín bol poškodený videom presne 6x (keď videorozhodca do zápasu nevstúpil alebo vstúpil nedôvodne) a nikto to nerieši. Nemyslím si, že s videom je futbal čistejší a spravodlivejší. Naopak, nikdy nebolo toľko diskusíí okolo rozhodnutí ako je túto sezónu. VAR podľa mňa futbal neposunul dopredu. Myslím si, že by úplne stačilo Goal Line Technology.

Reagovat
db18

Těch zbylých 19 případů je ze zápasů Kolína.

Reagovat
cologneFC

Jediné pozitívum dnešného zasadania DFL je zachovanie pravidla 50+1. Chvalabohu.

Reagovat
popltak

A Bayern má po pici.

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
ttopi

Jak to tenkrát vlastně dopadlo?

Reagovat
REPLIKATOR

Bundesligový Hoffenheim vzdal boj proti "gólu, který nebyl"

Hoffenheim se nebude dál odvolávat proti gólu boční sítí, který rozhodl o jeho prohře 1:2 v utkání bundesligy s Leverkusenem. Podle vedení klubu, jež už s jedním protestem neuspělo, by šlo vzhledem k nastavení pravidel německého svazu o marný boj.

29.10.2013 | Aktuality | 23 (0)

Reagovat
ttopi

Škoda, že se to neřešilo hned v zápase. Bylo vidět, že Kisling ví, co se stalo...

Reagovat
stas87

Sledoval niekto dnes na ES Nemecko-Izrael? Ja az od 50.minuty. A vykon Dahouda do vystriedania bol desivy. Hral si na nieco, na co absolutne nema. Kazil trapne jedoduche prihravky, takmer vzdy vybral to najhorsie riesenie, raz Eggesteinovi dal loptu do totalne nezmyselnej pozicie..a kopa dalsich veci. S odstupom casu je mozno skoda, ze ho vtedy nekupil Liverpool za ten balik co ponukal. Neodpisoval by som ho uplne, ak zmeni klub, tak si moze pomoct a minimalne naberie sebavedomie. Aktualne nema na to, aby hral v BVB v zakladnej zostave. Toto vsetko ma neprekvapuje, ja uz som pri jeho prestupe pisal, ze je to zly klub pre neho a cas mi zatial dava zapravdu.

Eggestein mu nahral do tutovky ale aj on kazil. Hlavne na konci zapasu, tam taktiez vyberal zle rozhodnutie a nepresne prihraval. Ta penalta na neho bola na prvy pohlad jasna. V opakovacke to uz tak jasne nebolo a podla mna ju prifilmoval. Hostia ale boli marni a bezradni.

Reagovat
Jan Horáček

V zápase Udine - Sassuolo rozhodčí po shlédnutí videa uznali gól a hráči Sassuola si stěžovali a protestovali dál. Jsem zvědavý, jak "tvrdě" za to budou potrestáni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele