Nejsme v krizi, reaguje na poslední výsledky Monaka Lemar

19.10.2017, 20:41
Aktuality
Slabším obdobím si aktuálně prochází AS Monaco. Francouzskému mistrovi přestala fungovat obrana a ze čtyř posledních soutěžních zápasů vydoloval pouze jediný bod. Začíná se tak zvětšovat jeho manko na PSG a v hodně složité situaci se ocitl v Lize mistrů...

AS Monaco před reprezentační přestávkou v rámci Ligue 1 doma jen remizovalo s Montpellierem a po několik dní staré prohře v Lyonu ztrácí na pařížský celek šest bodů.

Na poplach pak musí tým trenéra Jardima bít v Lize mistrů. Monako zatím ukořistilo jenom jeden bod, když hned na úvod remizovalo v Lipsku, následně ovšem před vlastními fanoušky podlehlo Portu i Beşiktaşi a z posledního místa ztrácí na druhé Lipsko tři body.

"Je to trochu komplikované, jelikož teď nemáme dobré výsledky," říká mladý francouzský reprezentant Thomas Lemar.

"Musíme i nadále pracovat, ale nejsme v krizi, protože jsme stále na druhém místě ligové tabulky a na svém kontě máme stejný počet bodů jako loni. Možná nás trochu rozhodil zápas s Portem," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (10)

Přidat komentář
Inter Eterno Amore

tak nie sú, ale možno ich trochu rozhodilo Porto

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten one season wonder, za kterého Monako odmítlo 100 milionů?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle fakt není one season wonder.

Reagovat
Langi

Minimalne ta jejich obrana rozhodne v krizi je...hraji neorganizovane, nedurazne a nadstandardne chybuji...vykony zatim stinem minule sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Monako, Atletiko Madrid a BVB po třetím hracím dnu dohromady 4 body B. Istambul 9 bodů. Tož to mi hlava nebere

Reagovat
maxton

možno preto ti to hlava nebere, lebo Istambul neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry překlep n a m je na klávesnici hned vedle. Lidi s inteligenčním kvocientem nad 100 bodů, ale určitě pochopili, že píšu o Beşiktaşi İstanbul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Ne, hrajete fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbeec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele