Nejsme tak dobří jako v minulé sezóně, připouští Blanc

22.09.2014, 12:03
Aktuality
Paris Saint-Germain díky téměř neomezeným finančním možnostem ovládlo poslední dva ročníky Ligue 1, do nové sezóny ale neodstartovalo ideálně a to potvrdila i včerejší domácí remíza s Lyonem. Trenér francouzského mistra Laurent Blanc tak připouští, že jeho tým má do ideální formy daleko...

PSG je společně s Lille jedním ze dvou týmů, které zatím neprohrály, v šesti kolech ale zvítězilo jen dvakrát a v tabulce nepatrně ztrácí na špičku. O tři body více mají Marseille, Bordeaux a také Saint-Étienne, které přitom koncem srpna z Paříže odjíždělo s pětibrankovým přídělem.

Udržet si stabilní výkonnost se ale zatím svěřencům Laurenta Blanca nedaří. "Známe pravidla. Pokud jste v klubu jako PSG, musíte mít výsledky. Musíme si být vědomi toho, že zkrátka nejsme momentálně tak dobří, abychom kontrolovali zápasy jako v minulé sezóně. Musíme se vrátit k tvrdé práci," prohlásil bývalý reprezentační obránce i trenér.

Proti Lyonu to dlouho vypadalo na vítězství PSG, které vedlo zásluhou branky Cavaniho, šest minut před koncem ale vyrovnal Umtiti. "První poločas byl celkově velmi dobrý, i když jsme nebyli tak dominantní jako proti Saint-Étienne. Druhá půle ale byla velkým zklamáním, udělali jsme neuvěřitelné chyby," dodal Blanc.

Autor: Petr Vaněček / fifa.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zlatan efekt

Reagovat
jester Radka Bejbla

Nebyla by lepší fotka? Tady vypadá jak Láda Hruška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Dvě otázky pro zasvěcené.

Nevíte, kdy cca bude možno zakoupit lístky na Davis Cup v Ostravě (ČR - Austrálie, hraje se někdy začátkem března) a na hokejové MS v Praze?

Dík moc a omlouvám se za OT.

Reagovat
smazaný uživatel

Reklama na T-Mobile Easy

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy lepší nebudete........tedka bude vládnout Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

tomu sám ani nikdo nemůže věřit, Lyon nebude vládnout ještě hodně dlouho, letos jsem na ně kouknul jednou když hráli s Lens tam byli rádi že prohráli jen o jednu branku, navíc žádnýho TOP hráče nemají ani ve Francii

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Gourcuff a Grenier byli doteď zranění, až se dají do kupy, tak bude Lyon ještě silnější

Reagovat
smazaný uživatel

Po ránu bych se možná i zasmál

Reagovat
Mustang™

Až jim doroste generace, která teďka začíná pravidelněji hrávat Ligue 1, tak bude zase patřit k nejužší špičce, jako tomu bylo před několika lety...

Reagovat
smazaný uživatel

hahah na obrasku vlado vostinar? hahah nove byvanie natacaju :D

Reagovat
Posledni Kovboj

hahah.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele