Nejsme pod tlakem, reaguje Rangnick na situaci kolem Wernera

01.12.2017, 21:57
Aktuality
Ralf Rangnick před několika dny dostal v RB Lipsko novou smlouvu a v dohledné budoucnosti může mít spoustu práce, aby v týmu udržel klíčové postavy. Sportovní ředitel německého celku bude jednat o novém kontraktu například s útočníkem Timem Wernerem...

Stále teprve jednadvacetiletý Werner loni nasázel 21 bundesligových branek a daří se mu rovněž letos. V německé nejvyšší soutěži se trefil sedmkrát a má podíl na tom, že Lipsko opět pronásleduje vedoucí Bayern Mnichov. Velmi solidní je rovněž jeho bilance v národním týmu, kde v deseti startech zaznamenal sedm gólů.

O Wernerovi se už spekuluje v souvislosti se zájmem Liverpoolu a Realu Madrid a jedním z hlavních cílů RB Lipsko bude dohoda o novém kontraktu, ten stávající běží do června 2020.

O rok kratší smlouvu má trenér Ralph Hasenhüttl a stejně je na tom i záložník Marcel Sabitzer.

"V první řadě mají všichni smlouvy a nejsme tak pod žádným tlakem. Ale pravdou je, že bychom s dostatečným předstihem rádi prodloužili s Timem Wernerem a Marcelem Sabitzerem, jedná se o naše klíčové hráče," říká Rangnick.

"Co se týče situace trenéra, tak ani zde není žádný tlak, ten může přijít až začátkem roku 2019. Ralph a jeho tým tady odvádějí neuvěřitelnou práci. Cítí se zde jako doma. Ví, že jsme atraktivním klubem s velkým potenciálem a že se v budoucnosti budeme chtít stát pravidelným účastníkem evropských pohárů," nechal se dále slyšet Rangnick.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slavie čeká !!!

Reagovat
stas87

Ten klub zatial nestagnuje, skor naopak. Trosku som cakal, ze im bude robit problem ten rytmus sobota-streda-sobota ale to zatial zvladaju. Potencialni problem u nich vidim v tom, ze obrana hra stale v tom istom zlozeni a v zalohe je to tiez stale len o tych styroch. To sa moze prajavit hlavne v jarnej casti, pretoze v europe budu hrat aj nadalej. Ak by teda Hasenhüttl viac hracov zapojil do zakladu a nechal odpocinut Forsberga ci Keitu, nemuseli by mat ziaden problem. A este jedna vec im vychadza...z tych osem zapasov co vyhrali, tak hned pät ich bolo o gol. To znamena, ze aj ked nemusi byt na ihrisku lepsim timom, tak pravidelne boduju a vyhravaju. A prave to robi velke timy velkymi. V minulosti toto zvladali BVB aj Bayer, preto boli stalicami v BL a opakovane hrali skupinu CL. Cele ich vedenie pracuje s rozumom, nepostihla ich megalomania a skupovanie hracov. Asi sa poucili z minulosti inych timov a vyvaruju sa jej. A Ralph je pre nich doslova jackpot, s nim by mali predlzit zmluvu okamzite.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ono alespon mě Lipsko není tak nesympatické jako pro většinu bundesligových fans. I když já nejsem Němec a kdybych byl a žil v této zemi možná bych to viděl trochu jinak. Ten tým mají dobrý dobře posilují kádr a všichni tam jdou správným směrem. Nebál jsem se že by Lipsko v pohárech potom paběrkovalo v lize jako třeba 2 roky zpátky Augsburg. Brzy ti hráči stejně odejdou, ale pokud se peníze podáří dobře investovat do mladých talentovaných hráčů jako je třeba Augustin, tak je v pohárech můžeme na úkor týmu jako je Leverkusen vídat pravidelně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele