NEILL V BLACKBURNU ASI KONČÍ

30.11.2006, 14:01
Aktuality
Budoucnost australského reprezentačního obránce Lucase Neilla je pravděpodobně jinde než v Blackburnu, možnost jeho odchodu poprvé připustil i předseda klubu John Williams. O Neilla se zajímá Barcelona, Liverpool a údajně i Chelsea.

28letý kapitán Rovers je v klubu už od roku 2001 a letos v létě ústy svého agenta prohlásil, že je sice v Blackburnu spokojen, ale že je prý čas na změnu. Odmítl tak prodloužit smlouvu, která mu vyprší na konci sezóny.

Manažer Mark Hughes by jej velmi rád udržel, ale předseda John Williams připustil, že je Neill na odchodu. "Lucas řekl, že by se rád poohlédl po nové výzvě, takže už zřejmě jde jen o to, zda odejde v lednu nebo až v létě. Záleží to na ceně a na tom, zda bude chtít odejít už v lednu," cituje Williamse Daily Mirror.

Nedávno se spekulovalo o zájmu Barcelony, další možností je i Liverpool, jenž údajně v létě neuspěl s nabídkou dvou miliónů liber. A ve spekulacích nechybí ani Chelsea, i když Williams kontakt s londýnským klubem popřel.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele