Nehrajeme jako tým, posteskl si po další ztrátě Kovać

07.10.2018, 12:52
Aktuality
Bayern Mnichov dlouhodobě vládne německé scéně a úspěšně vkročil rovněž do letošní sezony, suverenita mu ovšem příliš dlouho nevydržela a po reprezentační přestávce bude napravovat zpackaný přelom září a října. Bavorský celek znovu selhal včera, doma utrpěl na jeho poměry debakl od Gladbachu...

V Bayernu od léta vládne trenér Niko Kovać a v tuto chvíli se mu nedaří, za což dle médií mohou i ne zrovna ideální vztahy s hráči. Nespokojen je především záložník James Rodríguez, kabině se pak nepozdává rotace sestavou a výsledkem byl i sobotní výsledek 0:3.

"Všichni se dle mého názoru snažili, ale v tuto chvíli nehrajeme jako tým, musíme působit jednotně," uvědomuje si Kovać.

"Děláme strašně moc individuálních chyb, což do týmu přináší nejistotu. Někdy se daří, jindy zase ne. Zodpovědný za to jsem já a je na mně, abych se s tím popasoval. Musíme se co nejdříve zlepšit," dodal.

Bayern v týdnu jen remizoval s Ajaxem a z posledních tří bundesligových duelů vyválčil jediný bodík. V tabulce se propadl na páté místo a pokud dnes RB Lipsko vyhraje nad Norimberkem, bude Bayern šestý. Hodně by mu tak mohla pomoci reprezentační pauza.

"Situace je z našeho pohledu hodně krutá, sice se snažíme, ale neděláme věci správně. Reprezentační přestávka nám může pomoci, po ní pak potřebujeme body," říká Thomas Müller.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (104)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

InKovacwetrust

Reagovat
Kincl

Necpi tam furt Sancheze......

Reagovat
juveforever

načase aby urval titul niekto iný. najskor Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej Bremy nez slnieckarsky Dortmund.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaký sofistikovaný humor nebo fakt stavíš zrovna Werder jako protiklad sluníčkářství?

Reagovat
vladino10

Veď majú také pekné zelené dresy..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ty si guma, panebože...

Reagovat
pistacik11

Tak niet viac slnieckarskych Fans ako fans Werderu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, že má Dormund žluté dresy ještě neznamená, že je to sluníčkářský tým

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo Niko ....kdyby jsi zůstal u nás ve frankfurtu...jak by se ti lépe dýchalo.... scheiße Bayern

Reagovat
Rudnevs

* Scheiß Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá práce Niko. Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Co se s nimi deje? Kabina mu neveri? Nebo je chyba jinde? Ti hraci prece nemuzou zrazu zapomenout hrat fotbal. Zvlast, kdyz je kadr konsolidovany a dlouho pospolu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak oni mají i pár zranění (např. dost důležitý Coman), prodali vyloženě týmového pracanta Rudyho... Teď je to tak nějak dostihlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhoreli..nemajú žiadny impulz a hráči, ktorí ho mali dodať sa zranili

Reagovat
vladino10

Ktovie- zápas sme začali skvelo, veľký tlak bayernu a chuť zvrátiť tie nepriaznivé výsledky, Muller mal 100% šancu dať gól, ale nedal..gladbach sme prvých 10 minút ani len nepustili na našu polovicu- a následne sa dostali prvý krát na polku bayernu a plea vystrelil spoza šestnástky na milimeter presne- 1:0..krátko na to alcantara stratil loptu pred vlastným vápnom, hummels šiel na párok a bolo hotovo..začiatok zápasu nevyzeral, že by hráči nechceli vyhrať, tie dva góly nás zrazili na kolená..okrem toho, s gladbachom prehral minulú sezónu aj heynckes 0:2, celkovo s ním má Bayern dlhodobejšie problémy..treti gól na konci zápasu nemá cenu komentovať, "bránime" roh s tým, že chceme co najrýchlejšie ziskat loptu a zautocit, všetci čakajú, že gladbach to zahrá nakrato- lenže gladbach to zahral smer brana a inkasujeme počas toho, ako má hummels ruky v bok pripravený vyštartovať do útoku.. zbytočne individuálne chyby v obrane (minule boateng, teraz thiago), v útoku keď sa Robben pokúsi o súboj 1:1 tak mu nevyjde nič, veľmi chýba coman..do toho sme mali zdravych už dlhšiu dobu iba dvoch krajných obrancov- alabu a kimmicha a ti hrali všetky zápasy cez tieto anglické týždne, lebo ich nemal kto striedať..teraz sa alaba zranil a už je zdravý iba kimmich, nemáme nikoho ďalšieho..do toho milimetrove ofsajdy keď už konečne dáme gól..

Ono to je fakt všetko dohromady, ťažko tam nájsť jednu príčinu..a potom sa to už taha- Muller je v zápasoch kde mu spoluhráči nevytvoria priestor zbytočný, lewa tiež keď nedostane poriadnu prihrávku, do toho Ribery pokazí prihrávku na 2 metre, alaba sa ju snaží aj tak dobehnúť a natiahne si pri tom sval atď atď..

Prvých 10 minút ok, ale ten prvy gól gladbachu naozaj vyzeral (vzhľadom na dovtedajší obraz hry) tak, ze pán boh nechce nech Bayern vyhrá- a v momentálnom rozpoložení ten tím nemá silu na to otáčať zápasy..

Na druhej strane sme prvých 7 zápasov vyhrali- a to takým spôsobom, že sme hrali skvele, fakt tá hra nemala chyba- proti augsburgu sme remizovali, tím nepremenil x gólových šancí a smolne inkasoval v 90. Minúte..a odvtedy sa to vezie- s Herthou, ajaxom a gladbachom tragédia..potrebujeme vyhrať zápas a trochu sa chytit- lebo ono naozaj, doteraz hrali všetci členovia kádra skvele- a teraz sú doslova snáď všetci otrasni..

Horšia varianta je, že by bol káder proti trénerovi- ale tých prvých 10 minút proti gladbachu tak fakt nevyzeralo..

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc Trochu bych i souhlasil s prispevkem nad tebou, ze ti hraci mugou byt i vyhoreli. A Kovac tam asi nijak extremni impuls neprivedl. Coz treba Guardiola po treblu udelal. A to bylo klicove.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, žeby Guardiola po treblu priniesol nejaký impulz. Proste dostal do rúk vtedy najsilnejší káder na svete, skoro všetci hráči základu boli vtedy ešte na vrchole a on je dostatočne kvalitný na to, aby s takým tímom zvalcoval Bundesligu. V LM už nepredviedol nič, čo by stálo za reč.

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, ale musel prinest impuls. Mas pravdu, ze kadr byl spickovy, hraci byli na vrcholu. Ale vyhrali vse. Lidska povaha ma tendenci zvolnit, kdyz se ti vse podari. Podle meho nazoru by to Juppem po te treble sezone nebyla zase takova jizda. Guardiola prinesl minimalne impuls ten, ze hraci museli zacit drit znovu od zacatku aby si misto zaslouzili. A byl prece trikrat v semifinale LM. Vim, pro Bayern to nestaci, ale i tak je semifinale v nejlepsi soutezi za sebou hodnotne.

Reagovat
vladino10

13/14- Arsenal, Moyesov United, Real (0:5)

14/15- Sachtar (vonku remiza), Porto (vonku prehra 1:3, doma obrat, tusim 6:0), Barcelona (0:3 vonku, doma exhibicia zo strany barcelony)

15/16- Juventus (postup po predlzeni), Benfica, Atletico

3x semifinale za sebou je hodnotne- ale vypadnut 3 roky za sebou s prvym silnym superom teda hodnotne aspon pre mna nie je..jediny kto stoji za zmienku koho sme vyradili za tie tri roky je juve, inak boli tie semifinale skor dielom zrebu..a z tych 3 semifinale sme mali aku taku sancu postupit iba v jednom, inak nas super uplne zosrotoval..

Reagovat
pistacik11

Od kopnúť evra loptu, tak vypadnete ešte aj s juve

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Motivaci muzou hledat hraci soucasneho Realu.. Bayern mohl tehdy byt prvni obhajce LM, myslim, ze to je dostatecna motivace..

Reagovat
mayday

Předpokládám, že tenhle borec se Vánoc nedožije, jestli má problémy s hráči, tak je odepsanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, koho mi to připomíná..

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Koho okurko?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakýho herce, ale nevím jméno, baklažáne.

Reagovat
smazaný uživatel

Joseph Gordon-Levitt ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
opretis

Reagovat
risk je zisk

To fakt ne .

Reagovat
smazaný uživatel

Je to on

Reagovat
smazaný uživatel

Už si z toho dělali srandu i na Twitteru https://twitter.com/fcbayernus/status/1036626137798062081?s=21

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Olivier Martinez

Reagovat
mistr129

Já vždy vidím Elona Muska

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu záhadu S Jamesem nechápu, pokaždé chválen, furt se mluví o uplatnění opce, hraje skvěle ve středu i na krajích má nápady a ne a ně uviznout delší dobu v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Od jari hraju alibisticky futbal... R+R a Boateng tam uz nemaju co hladat, Sanchez je tazky vtip, Lewa a Alaba absolutne vyhoreny, atd... tuto sezonu dostanu poriadne po hube, rovnako ako Real. A Kovac je uz len ceresnicka na torte vedenia klubu... ale mozno sa uvedomia a urobia nevyhnutny prierez kadrom, lebo tadialto cesta nevedie...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle meho nazoru ti hraci tam maji co delat. Problem je v tom, ze mu asi neveri, a taky jeho taktice. Pripadne jeho taktika dostatecne nevyuziva jejich potencial. Jsou to spojené nadoby.

Reagovat
TheTopFootbaler

Lewa je fakt už asi za vrcholem, působí jak kdyby ho ten fotbal už vůbec nebavil. Mohl by mu možná pomoct už jen přesun do jiné ligy, jinak už to asi nebude ono. Jeho hra je strašně moc o psychice, a pokud není mentálně v pohodě, je to na jeho výkonech hrozně znát.

Reagovat
db18

Javi Martínez

@Javi8martinez

We win together, we cry together, we succes together, we fail together... but I believe in this team and we will fight as always together.

And those who talk shit in difficult situations like this: enjoy your moment, because this team will raise up again stronger than ever!

Reagovat
vladino10

Asi nenápadná reakcia na kramera, ktorý povedal niečo v zmysle, že bayernu sa vôbec netreba báť a nie je súperom..

Každopádne palec hore

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Rudnevs

Je sympatické, že Javi tomu tímu verí a nemá maniere ako niektorí ostatní hráči Bayernu, ale na druhú stranu s tým úplne nesúhlasím, pretože dúfam, že sa nezdvihnú a tým pádom, že to bude zaujímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Javi je neuveritelnej sympatak. Prestup desetileti Bayernu (ok, mozna za R+R )

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

Kouč Kovač není ta správná volba BAYERN potřebuje kouče typu Hyneckese,Trapattoniho a Kloppa!!! Hráči který hrají za Bayern,musí odevzdat na hřišti KREV!!! Uli Hoeness MUSÍ ZASÁHNOUT!!!

Reagovat
Rudnevs

Si to viem živo predstaviť... Coman! Was erlauben Coman? Ist immer verletzt! Letzes Jahr Meister geworden mit Bernat und ehm... Vidal. Diese Spieler waren Spieler! Und jetzt sind die Spieler schwach wie eine Flasche leer! Ist immer veletzt! Ich habe fertig!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Mimochodom, Lautern na Bremer Brücke včera 0:2... Osnabrück je silný súper, majú formu a sú prví v tabuľke, na druhú stranu stranu pokiaľ chce Lautern postúpiť, tak by mali porážať i takých. Pozitívne je ale to, že Lautern vraj nebol horším tímom. Som zvedavý na zostrih.

Už som mimochodom videl zostrihy z toho vloženého kola a ten gól Lotte (v tomto kole Lotte iank remízovalo s Braunschweigom a vyrovnávací gól dali v 93. minúte) jednoznačne nemal platiť... TSV proti Würzburgu opäť dostalo gól v závere, to je neskutočné, neviem presne koľko gólov v závere už dostali, ale tipol by som, že v tomto sú na tom snáď ešte horšie než Lautern. A veľmi dobre vyzerá i Münster, tým by som ten postup i prial, sú mi celkom sympatickí, ale samozrejme ideálna by bola trojica FCK - TSV - Hansa.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera rozhodl první poločas,Lautern byl jasně lepší,ale neproměňoval šance,jednou zachránila domácí tyč.Ve druhé půli se Osnabrück zlepšil,hru vyrovnal a dal krásný gól.Pak už to byla ze strany FCK křeč,druhý gól v nastavení už jsem neviděl,přepnul jsem na BL.Přesto Lautern ztrácí na baráž "jen" pět bodů,což je skoro neuvěřitelné při té mizérii...Ale v téhle formě mluvit o nějakém postupu by byla skoro drzost

Reagovat
Rudnevs

Ja som na to žiaľ zabudol, tak som miesto toho pozeral druholigový Konferenz... Budúce kolo sa hrá proti Uerdingenu, to si proste už musím pozrieť. Práve som pozeral, či sa to bude vysielať a zisťujem, že dokonca až na dvoch kanáloch (SWR i WDR). Súhlas, že pri momentálnej forme Lautern úplne zaslúžene neobsadzuje žiadnu z postupových priečok, každopádne postup by podľa mňa stále mal ostať hlavným cieľom na túto sezónu a malo by sa o ňom hovoriť. Ostatne, ako sám píšeš, od toho FCK nie je zas tak ďaleko (tiež ma to mimochodom celkom prekvapilo).

Reagovat
JessePinkman

Kéžby tahle trojka postoupila.

Reagovat
Elliasson

Zrovna Dortmunďák Jürgen.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodit Kovače

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme BAYERN!!! Hoeness musí zasáhnout!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle není ten starý sympatický Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Není Kovač pochopil,že trénovat Frankfurt a Bayern je sakra rozdíl

Reagovat
Kixi Syhimour

Jistě ve Frankfurtu není takový bordel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BALGA László

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BALGA László

Reagovat
db18

Uli měl zasáhnout před sezonou a dotáhnout levého beka (minimálně)

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Kovačovy to nepřeju... za mne sympatický trenér... ale přišel ve zlém období... je tam moc hráčů, co hodně dokázali a když po nich někdo chce aby hráli jiným stylem než jsou zvyklí...jsou proti trenérovy... ti hráči si pamatují jak se jim povedlo vyštípat Ancelotiho, tak proč nevyštípat Kovače... vedení jim zase půjde na ruku....

Ale za mne dobrý... máme aspoň 1% šanci na titul

Reagovat
Jardman

Tentokrát by to mohlo bejt naopak, že poletijou hráči, ne trenér. Při vší úctě k Robbenovi, Ribérymu, Boatengovi, Lewowi a

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Náš problém není v trenérovi, ale v línejch hráčích, který jsou starý a neschopný a nejsou schopni ani pořádně nahrát. Musíme nejdříve začít u hráčů, nekupovat hráče za co nejnižší cemu, ale spíš si připlatit za kvalitu. Dát Robbena a Ribéryho na lavičku nebo poslat někam do Turecka (je mi líto, ale bohužel skončili) A hlavně a to je nejdůležitější koupit pořádný obránce (Na Boatenga se už 3 roky nedá koukat, ještě že to za něj hasí Hummels. A poslední věc, poslat Neuera do prdele a nechat chytat Ulreicha, nebo koupit někoho jinýho, protože Neuer po zranění je trash a vypadá to tak že už na to asi nikdy mít nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ulreicha

Reagovat
smazaný uživatel

S tym Neuerom to nemyslíš vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Na Neuera se nedá v poslední době fakt koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si ten zákrok proti Ajaxu z nadstaveného času po priamom kope okej neni to tá mašina ako niekedy ale vždy sa na neho dá spoľahnúť a patrí medzi špičku brankárov len sa musí dostať do forma a úprimne naša obrana mu to nezlachcuje.Žiadny brankár nikdy nechytí všetko

Reagovat
smazaný uživatel

nein!!!

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern je plný hráčov, ktorých motivácia už nie je stopercentná, chce to po rokoch výraznejšie obmeniť káder. Myslím, že toto by mala byť posledná sezóna Riberyho a Robbena v Mníchove, ďalšie predlžovanie by bolo chybou. Taktiež držať nasilu Lewu, u ktorého je potreba zmeny dresu cítiť asi najviac, je kontraproduktívna a Bayern by ho mal predať, keď to sám evidentne chce. Ďalším do partie je Boateng. Minimálne túto štvorku by som po sezóne pustil a našlo by sa aj zopár ďalších adeptov.

Na trhu sú hráči, ktorí sa Bayernu doslova núkajú. Pavard mal prísť už v lete, jeho prestup by pomohol všetkým stranám. Thauvin je v Marseille opäť fantastický, hrá famózne už tretiu sezónu po sebe a L1 dávno prerástol. Bayern zrejme čaká, kým ho kúpi niekto iný. Under z AS by taktiež mohol byť dobrou voľbou na krídlo. A napríklad taký Max z Augsburgu by bol skvelou alternatívou za Alabu na LB.

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Pekne napisané, osvieženie toho kádra a nahradenie niektorých hráčov, ktorý tam začínajú robiť cirkus (samozrejme neviem, či je to všetko pravda, ale čo tak čítam niektoré správy ohľadom nálady v kabíne, tak kľudne môžu oprášiť prezývku FC Hollywood z 90. rokov), by tam bolo treba...

Navyše mám pocit, že títo hráči, ktorých nahvrhuješ (o tom Ünderovi sa mimochodom už v súvislosti s Bayernom špekuluje), by boli stále tak nejak priateľné riešenie i čo sa týka koncepcie - Bayern je známy tým, že z tých veľkoklubov sa snaží nakupovať tak nejak najšetrnejšie a nekupovať za tie obrovské pálky (Uli toto správanie veľkoklubov i kritizoval). Samozrejme by títo hráči neboli zadarmo, ale myslím, že v porovnaní s tým, čo by za takúto prestavbu kádra, vysolili iné veľkokluby, je to veľmi priateľné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vymenoval som len hráčov, ktorí sú pre Bayern reálni a dostupní, je mi jasné, že Uli nejakú šialenosť za hráča nezaplatí. Nechápem ale, ako je možné, že donedávna ukážkový manažment Bayernu tak zaspal na vavrínoch a nechal dôjsť situáciu do tohto stavu, pritom signály, že je treba byť aktívnejší tam už boli dlhšie. Presne to isté sa ale stalo aj v Madride Realu, takže to asi také jednoduché nebude

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rich

Můj názor je, že hráči Bayernu se postavili proti trenérovi. Ten zápas proti Gladbachu mi to i tak trochu potvrzuje, ono sice mohlo vypadat, že těch 10 minut hráli dobře, ale já nesouhlasím, od začátku se mi to nelíbilo a něco špatně bylo už když hráli s Ajaxem. Jsem zvědavý na Kovače, jak si poradí a ustojí to, jelikož vedení podle mě bude jednat, ale pak tady vyvstává otázka, kdyby byl kouč odvolán, tak kdo by to měl převzít?

Bayern musí příští sezónu posílit, musí přivést zvučné jméno, docela dost by se mi líbil Hazard, ale jak to bude reálný jeho příchod, toť otázka. Rozhodně musí přijít někdo do obrany, čili Pavard. Pak na křídla, v souvislostech se mluví o Thauvinovi a Ünderovi, byly by to dobré posily si myslím. Pak někdo místo Lewy, osobně bych byl rád za Piatka, je to talent a do Bayernu by se hodil a pak nějaké hráče na lavičku.

Musí odejít: Boateng, Lewa, Roben, Ribery, Rafihna.

Reagovat
Heresy

+ sanches by mohl jit taky

Reagovat
Rich

Jo s tím máš pravdu, na toho jsem zapomněl. To taky, nikdy jsem nepochopil, proč ho Bayern tak moc chtěl, když je to hráč na baterky.

Reagovat
smazaný uživatel

No, na Euru 2014 se jevil jako skvělý mladý talent, v Benfice hrál poměrně slušně, nicméně poté, co předváděl na hostovačce ve Swansea, už měl jít pryč. Obávám se, že nikdy nevyroste ve špičkového fotbalistu pro top klub, i když se mohu mýlit.

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím!!!!!!!!

Reagovat
Rich

S čím přesně?

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším počujem Juppovho psa štekať poniektoré komentáre neuveriteľné 2 týždne dozadu ste sa nadchynali a odrazu posielate polku kádra preč. Prišla kríza veď okrem Ajaxu boli v tých zápasoch jasne lepší akurát nepremenili šance a teraz Gladbach dal z 3 striel 3 góly to sa proste stava

Reagovat
vladino10

Bild: potenciálni nástupcovia Kovaca: Zidane, Blanc, Hasenhuttl, Conte, WENGER..

Wenger in

Reagovat
FC Porto FC

Zidane, Conte a Wenger v Německu. Nemožné

Reagovat
andycek1

Ja som si nevedel predstaviť Carla v Bayerne a predsa tam bol tak neviem prečo by tam nemohol skončit aj taký Conte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude hrát a hájit na krev barvy FC BAYERN - potom musí odevzdat na hřišti všechno!!! Zklamal mě výrok Uli Hoenesse viz.eurofotbal My jsme Bayern Kovac roli velkého kouče nedává!!!

Reagovat
Elliasson

Který výrok přesně myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavej,jak bude reagovat Uli... po dalších blamážích Já chci KLOPPA do Bayernu a ten den přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandowski je v krutý krizi!!! Jdu koupit FIFA 19 PS4 a rozbiju ty zmetky aspoň tady

Reagovat
smazaný uživatel

Kovac me zklamal a navíc nemá!!!

Reagovat
20fredy20

Ak tu chodi Uli Hoeneß tento tyzden rezignuje , klub prevezmu miestni "odbornici" a Bayern vyhra kazdy sutazny zapas minimalne 5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele