NEDVĚD NA SCUDETTO NEMYSLÍ

07.05.2007, 19:25
Aktuality
Juventus Turín si v příští sezóně opět zahraje mezi italskou elitou a jeho fanoušci budou očekávat útok minimálně na příčky zajišťující účast v Lize mistrů. Titul zřejmě v první sezóně zůstane pouhým snem, trenér Didier Deschamps jeho zisk označil za utopii a jedna z největších hvězd, Pavel Nedvěd, s ním souhlasí...

"Bude nemožné vyhát v příští sezóně Scudetto, Deschamps má pravdu," vzkázal Nedvěd z Bogogna, kde se účastní charitativního golfového turnaje.

"Stará dáma" se v letošní sezóně skvěle vypořádala s přeřezením do Serie B, bodovým odečtem i odlivem velkých hvězd. Do konce druhé nejvyšší italské soutěže v tuto chvíli chybí pět kol a vedoucí Juventus má na třetí příčku, ze které se jde do baráže a na níž je v tuto chvíli Neapol, osmibodový náskok.

Hodně se v Turíně mluví o budoucnosti Gianluigiho Buffona. Jeden z nejlepších brankářů světa se stále ještě nevyjádřil, jestli i nadále zůstane v Turíně, či odejde do jiného klubu, v jehož barvách by si opět zachytal Ligu mistrů.

"Buffon? Bude to záležet hodně na něm. Musíme mu poděkovat za to, co zde až dosud odvedl a je správné, že se rozhodne na konci sezóny," řekl Nedvěd, který má o své budoucnosti o něco jasněji.

"Mám v Juventusu smlouvu ještě na jeden rok a pak se uvidí. Určitě bude hodně složité pokračovat dále," odpověděl bývalý kapitán české reprezentace na dotaz, zda bude hrát ještě v sezóně 2008/2009.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslieť na Scudetto by bolo viac než odvážné zo strany Juventusu...

Reagovat
HOST*Peli

Juve to jsou srdcari, to neni zadne AC Milan nebo Inter, chtel bych videt jak by tyto dva tymy dopadli kdyby byly prerazeny do serie B. Jak by Kaka a spol. utikali rychle pryc. forza JUVE

Reagovat
HOST*M11

verim ze se poperou aspon o tu LM... ikdyz to bude strasne tezke...

Reagovat
smazaný uživatel

přistí rok je chci videt v pohárech...

Reagovat
HOST*

Tak to mas smulu, v poharech budou nejdriv za dva roky

Reagovat
HOST*

kalendarnim jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele