Nedovedu ten pocit popsat, řekl po hattricku v derby Icardi

16.10.2017, 10:02
Aktuality
Nádhernou podívanou nabídlo včerejší milánské derby mezi Interem a AC. Diváci na severu Itálie viděli pět branek a hlavní hvězdou večera se stal Mauri Icardi, kapitán Nerazzurri poslal za záda Gianluigiho Donnarummy tři míče a zajistil svému týmu triumf 3:2...

Utkání na San Siru sledovalo vyprodané hlediště a fanoušci za vstupenky zaplatili celkem 4,8 milionu eur, jednalo se tak o historicky nejdražší zápas Serie A. Inter třikrát vedl a poté, co na Icardiho zásahy našli odpověď Suso a po něm i Giacomo Bonaventura, spělo derby k dělbě bodů. Tu ovšem Jihoameričan odmítl, když v samém závěru proměnil pokutový kop.

"Je to zvláštní pocit, když si domů berete míč z utkání, nedovedu to popsat. Mluvil jsem s řadou spoluhráčů a věděl jsem, že dnes musím dát gól, toho míče si tak budu cenit. Nechal jsem stranou řeči o nějaké krizi a odvedl svou práci, pomohl jsem týmu a vstřelil góly. Samozřejmě se nemůžete střelecky prosazovat neustále. Jsem rád za sebe, za Inter a nade vše za výhru," řekl po utkání.

Inter prožívá fantastický vstup do sezony a z osmi duelů vytěžil 22 bodů, z dosavadních soupeřů neporazil pouze Bolognu. Celý Apeninský poloostrov se nyní těší na příští kolo, v něm milánský celek cestuje na půdu stále stoprocentní Neapole.

"Je příliš brzy na to bavit na o Scudettu. Děláme věci správně už od letní přípravy a teď se musíme koncentrovat na další zápas proti Neapoli. Bude to zvláštní utkání, Neapol vede tabulku a hraje nejlepší fotbal v Evropě," domnívá se argentinský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (140)

Přidat komentář
cink

Grande Mauro...

Reagovat
Kily

jak se na něj s odstupem dnes dívají fanoušci a jaké mají mezi sebou vztahy?

Reagovat
Azazelo RD

Ani vyslovit to neumím, ale každýmu bych to přál.

Reagovat
mayday

Nó, tak to je tady takový vyšperkovaný no...

Reagovat
smazaný uživatel

Je výborný, konečně vypadá Inter slibně!

Reagovat
wishmaster

po dlhom čase som si včera pozrel zápas Serie A a neoľutoval som ani na chvíľu, skvelé predstavenie od oboch. Icardiho druhý gól bol jednoducho famózny, takto trafiť takúto prudkú loptu v takejto výške Príde mi, že ten chlap dokáže skórovať z ničoho, a čudujem sa , že po ňom (zatiaľ) nesiahol žiaden veľkolkub. Skvelý zápas, a samozrejme som rád za výhru Interu kvôli Škriniarovi

Reagovat
Nuno čomes

žiaden veľkolkub

Reagovat
wishmaster

napriek všetkým sympatiám k Interu vám aktuálne na základe posledných niekoľkých rokov nemožno priradiť status veľkoklubu

Reagovat
dextroza_m

Status "velkoklub" ale není jen na základě posledních let, nebo alespoň já to tak neberu. I MANUTD jsem bral přes ty slabší roky jako velkoklub.

Reagovat
Kily

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ale už by mi raz niekto mohol povedať, čo je to ten veľkoklub.

Reagovat
wishmaster

nehovorím, že nemáš pravdu, záleží na tom ako zadefinuješ veľkoklub. Považuješ napr. Manchester City za veľkoklub?

Reagovat
Nuno čomes

Finanční síla obrovská, jinak ne.

Reagovat
wishmaster

90% futbalových fanúšikov + takmer všetky média ho však za veľkoklub bohužiaľ označia, preto sa to slovo spája skôr s úspechmi a silou na prestupovom trhu v posledných rokoch. S dôrazom na históriu však Inter samozrejme radím k veľkoklubom

Reagovat
Mindas

Samozrejme, ze City jsou velkoklubem. Pro takove oznaceni splnuji vse az na pocet trofeji, ve kterych i tak patri v Anglii k tem nejuspesnejsim. Nemuzes argumentovat jednim faktorem, kdyz zaroven jiny prehlizis. V dnesni dobe musi velkoklub splnovat mnohem vice naroku.

Reagovat
smazaný uživatel

A v tomhle musím dát za pravdu asi ostatním. City jsou rozhodně tradiční anglický klub a v posledních letech v rámci Anglie extrémně úspěšný, ale statusu velkoklubu dosáhnout nejdříve s odstupem dekády, spíše dvou.

Oproti tomu Benficu nebo Ajax pořád za velkokluby osobně považuju, protože historicky tam ta dominance napříč soutěží je, navíc i dnes se umisťují na předních příčkách a ty kluby pořád minimálně v rámci země zvuk mají.

Reagovat
Mindas

City maji vse, co ma pravy velkoklub mit. Ted se nebavime o uspesnych velkoklubech. Do takove kategorie patri tak max ctyri kluby skrz vsechny souteze.

Reagovat
Kily

já třeba "jen" za výborný klub dnešní doby, za mě se má pod pojmem velkoklub skrývat i bohatá historie s tím, že ten klub patří mezi top kluby dlouhodobě, ne jenom několik let s tím, že na evropské scéně vlastně ničeho převratného ještě nedosáhl

Reagovat
smazaný uživatel

to ale srovnáváš s ligou, kde je mnohem silnější konkurence a dostat se do TOP4 je o dost více složitej úkol

Reagovat
Azazelo RD

Za mě teda u té definice velkoklubu převažuje to hledisko ekonomické síly a stability. Pokud by některý ze stávajících velkoklubů zbankrtoval a začínal znova od nižší soutěže s nízkým rozpočtem, tak ho přestanu považovat za velkoklub.

Reagovat
Eldarion

Takže sú pre teba veľkokluby tie čínske tímy ktoré sú extrémne bohaté a aj stabilné? Ale porazili by ich aj tímy zo posledných priečok veľkých európskych líg. Veľkoklub by sa mal hodnotiť podľa histórie, počtu vyhraných trofejí, prínosu pre futbal a aj súčasnej formy za posledné roky nie len z ekonomického hľadiska to je čistá blbosť.

Reagovat
Mindas

Jsou Ajax a Benfica velkokluby?

Reagovat
Eldarion

Ano

Reagovat
Uwe háže buly

Nejsou snad?

Reagovat
Mindas

A co krome historickeho vyznamu nyni splnuji, aby byly brany za velkokluby? Benfica ma jeste slusnou kvalitu, Ajax je uz jen pouze stinem slavneho klubu. Jen historie velkoklub nedela, stejne jako pouze penize.

Reagovat
Uwe háže buly

Nehráli obojí finále EL? Tj skončily jen o krůček níž, jak loni United nebo nedávno Chelsea.

Reagovat
Mindas

Hrali a? Hrat EL z nich dela velkokluby?

Reagovat
Uwe háže buly

Ani United s Chelsea pro tebe nejsou velkokluby?

Reagovat
Azazelo RD

Takže kdyby Chelsea zkrachovala a za 10 let by byla v Champu, tak bys o ní pořád prohlašoval, že je to velkoklub? Já ne.

Neznám ty poměry v Číně, ale nevím, proč ty kluby nemohly být velkoluby na tamní poměry. Stejně jako určitě existují velkokluby v Jížní Americe.

Jednoznačná definice toho pojmu asi neexistuje, ale spojení velko-klub ve mě vzbuzuje spíš to, že by se to mělo primárně posuzovat podle ekonomických kritérií a ty ostatní jsou "vedlejší."

Reagovat
Eldarion

Považoval by som ich skôr za historický veľkoklub. Len podľa trofejí sa to nedá hodnotiť, to má aj napr. Aston Villa viac trofejí ako Man. City.

Reagovat
Mindas

No vidis, tohle je lepsi odpoved na moji otazku vyse.

Reagovat
CubONE

Mne to teda prislo ako zapas slabsej urovne a zaujimavym ho spravili skor chyby a mizerne obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

a tragicky rozhodca na zaver

Reagovat
Inter Eterno Amore

veru Rodriguez to spravil fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

inak vyhrat neviete ze

Reagovat
Inter Eterno Amore

vy neviete ani remizovať už 3 kolá

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
ADM

Hlavne ho treba aj nabudúce posadiť v repre

Reagovat
celeb

ked hra v repre ako drevak a nie je schopny zakoncit ani najvylozenejsie sance ...

Lenze to iste Pipita a casto aj Kun. Tie hviezdne 9tky su v repre ako zakliate.

Reagovat
ADM

Lenže narozdiel od nich odohral Icardi od 2013 neuveriteľných 180minút za ARG. Keď je hráč v streleckej forme a dá gol ani sám neviem ako tak ho tam treba skúšať ..

Reagovat
celeb

vsak hral v predposlednom? zapase za ARG a bol hrozny. Tym netvrdim, ze v poslednom zapase hrat nemal, hlavne ked bol Aguero zraneny. Ale ty by si si mal uvedomit, aka je konkurencia u nich prave na post deviatky.

Reagovat
ADM

Ja rozumiem tvojej argumentácií, ale Uruguaj a Venezuela boli jeho vôbec prvé repre zápasy, ani sa mu nečudujem že bol v strese. A keď sa Kun zranil a Higuan nešiel a je stabilne zlý, nevidím dôvod hneď Icardiho zavrhnúť a opäť skúšať novú 9ku, hlavne keď je Icardi v streleckej forme..

Reagovat
Visca el barca

Hlavně horší než beneventto nebude. Icardi nebo Kun by měli bejt jedničky na ms. Teď v přátelících je šance aby ukázal, že na to má.

Reagovat
celeb

suhlasim vo vsetkom. Tiez si myslim, ze mal znovu dostat sancu a Higuaina uz v repre vidiet nechcem. Ten sudok so zeleznou pravidelnostou zlyhava v dolezitych zapasoch.

Reagovat
Visca el barca

Pipitu nebrat, ten přestává sázet góly i v lize. Stačí kun a Maurito. Střed může hrát klidně i Messi nebo Dybala. Spíš to chce pořešit i záložníky.

Reagovat
celeb

Biglia, Mascherano, Pastore, Salvie ako alternativy do stredu, snad sa stihne do MS rozohrat aj Lamella.

Reagovat
Visca el barca

Na papíře to vypadá dobře, teď aby to konečně fungovalo. Argentina bude potřebovat dobrej los, což po minulém MS moc nečekám

Reagovat
celeb

hlavne budu potrebovat vela zapasov pred MS, aby sa (znovu) zohrali a zacali si verit. Nemoze Messi sam tahat cele muzstvo. Musi sa to hlavne v zalohe zohrat a zacat fungovat. Pizzaro zahral par krat po sebe velmi dobre, snad sa chyti aj Banega a Dybala s DiMariom budu hrat aj smerom dozadu

Reagovat
santini

"Je to zvláštní pocit, když si domů berete míč z utkání, nedovedu to popsat.." tak prvni kradez je hodne emotivni zazitek..

Reagovat
smazaný uživatel

vtipe vylez

Reagovat
santini

tak v pondeli nemuzes cekat zazraky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ze je to zvlastny pocit ked 1 a 2 gol bola cista nahoda a padli tam kde ani to on nechcel dat. A tretiu vymyslenu penaltu ani nevravim. O to vacsia bude facka ked sa chlapec preberie ked ho opusti stastie...

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

To přejde neboj

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
smazaný uživatel

pici len to stastie unho trva uz nejakych par sezon tak neviem teraz..

Reagovat
raduinho

cry me a Berlusconi

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Panděvova ofina

Opět nezklamal a vyvracel se tu

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jsi dobrej degeš

Reagovat
Koubinhor

krásně to tam zapadlo, jak první tak i druhý gól

Na Lafatu ještě nemá, ten dá gól i z 16m prdelí

Reagovat
Mrvinho

Kurva táhni dělat ostudu někam jinam

Reagovat
Deki

:-*

Reagovat
Inter Eterno Amore

Hh puberťák videl prvýkrát Maurita v akcii

Reagovat
vladino10

Reagovat
stuff

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Jose13 hrozná plačka tady ten borec

Reagovat
Il Architetto

Výměna za Higuaina?

Reagovat
Koubinhor

s příplatkem 90m ???

Reagovat
Il Architetto

Ano

Reagovat
Diego2

Krasny zapas...v breznu mam v planu jet na odvetu, doufam ze bude minimalne stejne atraktivni.

Reagovat
Eldarion

Tak zrovna tie posledné tri derby boli vynikajúce tiež chodím na Jar radšej kvôli teplejšiemu počasiu ale tento rok to aj včera vyšlo na ideálne podmienky aj v októbri.

Reagovat
Diego2

Byl jsi s nejakou cestovkou? Nebo se daji na Milano koupit listky mimo

Reagovat
Koubinhor

dají se i mimo, ale od nás doporučuji sportsen... jsou i levnější czechsporttravel, ale ta cesta karosou byla hrozná... u sportsen většinou regiobusy dobrý sedadla a máš malou tv pro sebe....

Reagovat
Inter Eterno Amore

Sportsen je super

Reagovat
TheMally11

s nima jedu za 2 týdny AC - Juventus

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja som bol na Inter Roma v apríli 2015 .. a dúfam, že mi vyjde v marci DDM

Reagovat
Diego2

Jo so sportsenem jsem byl na AC - Sampdoria. Byl jsem spokojeny. A chci s nema jet i na to derby. Piva bylo dost

Reagovat
snuff24

A bere vstupenky té 4.kategorie ? nebo si připlácíte za lepší ?

Reagovat
snuff24

*berete

Reagovat
Koubinhor

mel jsem tu 4 kategorii a řekl bych, že ve sportsnu jsou interáci, bo lístek byl do 3 patra přesně nad kotel interu.... no a ten czechsporttravel ten to zase měl nad AC milán kotel, ale hned za kameramana na lešení, takže zdrhačky na schody nahoru a až ve 2 poločasu došel securiták, že na schodech ne :-))

byli jsme na podzim inter vs juve 2:1 a pak velikonoce inter ac 2:2 - oba zápasy famozní, atmo top....

přijde mi, že za ty prachy v rámci evropy nejlepší možnost volby jet do milána...

anglie, španělsko to je 10tis a víc... bundesliga je též drahá... italská cenově nejdostupnější a atmosférou nejlepší

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Eldarion

Reagovat
CubONE

Ked budes chciet ist, tak mi napis a kupim ti ich mimo cestovky. To si len zbytocne priplacas.

Reagovat
Eldarion

Bol som ale len raz s cestovkou. Najviac sa to oplatí samostatne riešiť a aj jazdiť/letieť sám. Ale zas keď máš náladu ísť vo väčšej skupine a viac ludí a nie len pár známych, frajerka tak určite cez cestovky

Reagovat
smazaný uživatel

taky mám zamluveno

Reagovat
REPLIKATOR

AC

Reagovat
Nuno čomes

Jsem zvědav, jak moc čilí budeme o víkendu v Napoli. Napoli je letos našlapané a i když mají v týdnu LM a my budeme odpočatí, což by měla být naše výhoda, nejsem si tím úplně jist.

Reagovat
smazaný uživatel

dostanete 5:0 a Icardi sa rozplace

Reagovat
Koubinhor

už ses vyplakal?

Reagovat
smazaný uživatel

uzivaj si dokym mozes pipk

Reagovat
smazaný uživatel

1.buď je ti pět 2.jsi nikdy neviděl fotbal 3.jsi retardovaný a neměl by si mít přístup na internet

Reagovat
cink

vsechno dohromady

Reagovat
Koubinhor

bod bude dobrý!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
LAM

Snad ho Sampaoli do začátku MS zapracuje do repre i s Dybalou.Messi k sobě potřebuje někoho kdo umí proměnit šance a právě mladý hráče jako Dybala a Icardi by teď mohli zazářit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych ho do Arsenalu či Tottenhamu.

Reagovat
Lech

Icardi jestli nekam pujde, tak jedine Real, PSG, ManC/ManU, zadny podradnejsi kluby by nemely sanci ho zaplatit

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal i Tottenham jsou lakavější destinace než Inter, tudíž k přestupu klidně dojít může. Nejsme v 90. letech...

Reagovat
smazaný uživatel

Řečnická otázka. Zaplatí Arsenal nebo Tottenham za jediného hráče 110 milionů?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl jít ke Slepicím?

Reagovat
Lech

Lakave destinace ok, PL dela hodne. Ja bych ho bral taky, to asi kazdy, ale proc by do AS Rim chodil hrac ktery ma na to hrat za tu absolutni svetovou spicku, ma na to ziskat GB, vitezit v CL..? Nebo do Tottenhamu/Arsenalu? V tom prestuou dojit muze, to sice jo, ale to by byl prestup, jak kdyby kdysi sel Totti misto do Realu treba do toho Tottenhamu. Proc proste. Plus fakt, ze kluby jako ARS/TOTT minimalne jeste par let nedaji vic jak 100mega za hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger letos v lete zkousel za Mbappeho nabidnout 120 mega. Ale uz to bylo upeceny s tim PSG, tak z toho nakonec nic nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by Inter bez tohohle frajera byl, dyť tam sází rok co rok jeden fík za druhým.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Tak to som rad ze som bol sucastou tohto rekordu Takychto zapasov treba viac kedze seria A ma urcite co ponuknut.

Reagovat
Pipo123

Lazio má za sebou úspěšný vstup do letošní sezóny, naposledy dokonce zdolalo mistrovský Juventus, na čemž má velký podíl Thomas Strakosha. Ten začal být okamžitě spojován s možným přesunem do "Staré dámy", kde by nahradil Gianluigiho Buffona, sám ale chce zůstat ve svém současném působišti. "Neslyšel jsem nic o zájmu Juventusu. Jsem v Laziu spokojený, užívám si to tady a chtěl bych zůstat co nejdéle to půjde," prohlásil Strakosha po sobotním vzájemném utkání. (football-italia.net)

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by se jako nahrada Buffona strašně libil Allison z AS. Ten ma uplně všechny předpoklady pro to, aby dělal jedničku v Juve.

Reagovat
Eldarion

Užívaj si to Pippo, 100 rokov mrdajú Lazio Juve, Inter a AC tak aspoň na chvíľu si to aj Lazio užije

Reagovat
Rip

Já mu říkám "Silent killa"

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z má Argentinců, kteří jsou i hezcí. Pokud nevezmu v potaz ty kérky.

Reagovat
smazaný uživatel

sa mi paci ze toho Jose13 maju za kokota aj samotni fanusikovia AC

Reagovat
Dejwa

No myslím, že u nás to nebylo jiný s MSgoo

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

toho som len tak letmo zachytil :) ale bol tu aj nejaki co na zaciatku sezony to strasne hrotil.

Reagovat
cink

Reagovat
Nuno čomes

Ještě řekni že myslíš mě.

Reagovat
smazaný uživatel

nie nie :) nespomeniem si na meno

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

pisal take ze Skriniar je najlepsi obranca galaxie a vdaka nemu Inter vyhrava a ze ideme na scudetto atd atd

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A tady jeho alter-ego nebo co to bylo

http://efsearch.owny.cz/?a=Bennes&s=&f=&t=&o=n

Reagovat
Dejwa

ale jeli ve stejné době

Reagovat
smazaný uživatel

fuu ten chlapec by mal ist hned rano k doktorovi )

Reagovat
Lech

interfan

Reagovat
smazaný uživatel

praveze to su dvaja uzivatelia. jeden je myslim Inter_Fan a druhy interfan :)

Reagovat
Lech

Ja myslim se lisi jen o velke/male "i". Ten umelec o kterym je rec je myslim prave "interfan"

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele