Něco takového jsme potřebovali, těšilo po výhře Montellu

09.02.2017, 15:54
Aktuality
Zpytovat svědomí může v tuto chvíli Bologna. Italský klub měl včera skvěle rozehranou dohrávku Serie A proti AC Milán a k dispozici měl hodně dlouhou přesilovku, přesto nakonec z duelu nevytěžil ani jeden bod. Největší pochvale kouče Rossoneri Vincenza Montelly se po závěrečném hvizdu mohl těšit záložník Andrea Poli...

Milánské v průběhu zápasu potkalo několik pohrom. V prvním poločase se zranil obránce Alessio Romagnoli a ve 36. minutě dostal druhou žlutou kartu Gabriel Paletta, jehož v 59. minutě následoval do šatny Juraj Kucka.

Dvojnásobná početní převaha Boloni následně byla ještě vylepšena, když si Andrea Poli dvanáct minut před koncem poranil koleno, své spoluhráče ovšem v problémech nenechal a v době, kdy už měl Montella třikrát vystřídáno, zůstal na trávníku a nadále bojoval.

"Chci vyseknout poklonu Polimu, v obrovsky složitém momentu se ukázal jako naprosto nepostradatelný a pomohl každému jednotlivému spoluhráči. Přišel na trávník a vedl si skvěle, pak se zranil a prakticky jsme hráli v osmi a půl lidech. Ale pracoval hodně tvrdě a konkrétně chci vyzdvihnout právě jeho," ocenil Montella výkon a především přístup svého svěřence.

AC nakonec ve středeční dohrávce udrželo čisté konto a bodovalo. Na sever Itálie si přitom neodvezlo jenom bod, všechny tři mu minutu před koncem vystřelil Mario Pašalić.

"Po té brance bylo hodně složité udržet emoce vzhledem k tomu, čím vším jsme si během utkání prošli. Tato výhra má cenu více než jenom tří bodů, ukazuje totiž, že tým disponuje atributy jako duch a organizace. Něco takového jsme potřebovali," nechal se dále slyšet někdejší útočník.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (78)

Přidat komentář
Kaka14

super ..... Bologna mi pripomenula casi AC, ked hral Destro za nas

Reagovat
smazaný uživatel

na nic no

Reagovat
smazaný uživatel

No šťastie nám Európu nedá len tak, treba aj kvalitu a tá bohužiaľ AC chýba . Možno raz predsa aj príde hráč ktorý nebude na hosťovaní, zdarma, formy a bude mať aj kvalitu.

Reagovat
Milan.B

no pekne to bolo, ale co z toho??? nic.... cely kader treba prekopat

Reagovat
El-Pistolero-68

Cely ne, zaklady tam polozene jsou. Kostra (slozena prevazne z mladych Italu) je fajn - Donnarumma, Romagnoli, De Sciglio, Locatelli, Bonaventura, Suso + par dalsich slusnych hracu jako Paletta, Kucka, Lapadula. Chce to hlavne spickoveho zaloznika nebo spis dva a kvalitne zdvojit vsechny posty.

Reagovat
Milan.B

tvoja posledna veta to vystihuje

Reagovat
smazaný uživatel

A ta predposledni veta je silenost. Hraci jako Kucka, Paleta, Lapadula v AC hrajicim o titul a LM nemaji misto.

Reagovat
Uwe háže buly

Co je špatnýho na Kuckovi?

Reagovat
Milan.B

bojovnik, za tie peniaze je super, ale ked sa chceme vratit na vrchol, hraci ako on su malo

Reagovat
Uwe háže buly

Na nějakej souboj o titul je to málo, ale rozhodně jsou tam horší hráči. Z toho středu zálohy je to snad nejlepší hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Seriu A a AC nesledujem nejako podrobne,ale podla mojho nazoru mate v muzstve viacero o dost horsich futbalistov nez Kuco.

Reagovat
Milan.B

mame, a preto sme tam kde sme... hrat o titul a LM sa s hracmi ako kucka neda

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to vyzera u vas s majitelmi inac? Je sanca zeby sa to pohlo k lepsiemu, podobne ako sa to zacina hybat napr. v Marseille kde posilnili uz cez zimu a dobre nakupy chystaju v lete?

Reagovat
Milan.B

neviem co si mam mysliet.... uvidi sa v lete

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme obojí vyhráli s Muntarim (i když OK, v základu nebyl )

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

no veď poslednou vetou si potrvrdil Milanové slová, že to treba prekopať poriadne

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatá výhra, já bych pochválil hrozně moc Gigiho. To je prostě poklad Příště posadit Baccu a dát nahoru Lapadulu, Bacca je hrozně z formy ale co trápí nejvíce je záloha, dokud nepříjde pořádný playmaker vedle Jacka, tak není šance pomýšlet na vyšší příčky.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ta zaloha je problem uz od odchodu Pirla a nikdo to neresi. Vidi to vsichni krome vedeni. Tohle nepochopim. Berlusconi s Gallianim si evidentne mysli, ze kdyz se koupi utocnik za 30 milionu, tak bude davat ty goly i bez zalohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to příjde, že po dealu s Bertem za 20 mega a následném spálení se bojí do toho investovat, což nechápu, nebo chápu, když se podívám na poměr cena = Berto Ale četl jsem, že je možný transfer s Verratim, kéž by, když to Čínaní dotáhnou, tak je možné vše.

Reagovat
mojmira

Verratti bych strašně rád u nás viděl, ale byl by blázen kdyby k nám šel.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ten Zielinski hraje v Neapoli tak dobre, ze se pise o Realu a vylepsene smlouve? Ja myslel, ze balancuje mezi zakladem a lavickou.

Reagovat
smazaný uživatel

ved aj balancuje, nie?

Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/TheMilanBible/status/829459459307163649

Na Deulofeua ctu vsude samou chvalu, to fakt tak hvezdi? Ta asistence super, ale jak presuje a jak moc maka pro tym predevsim v defenzivni casti hry? Tohle byl zrejme hlavni duvod, proc ho Koeman nevyuzival.

Reagovat
smazaný uživatel

Geri ma take svoje charizma, ten feeling pocitovali aj u nas ale casom to opadlo. Defenzivna cinnost je nulova a koncovka je na tom podobne. Technicky je sikovny ale zahrat dobre 1 zapas z viacerych nieje na zaklad, skor. Deulofeu by u nas hral jedine tzv. žolika ktory by v 70 minute nabehol a rozbehal hru ale inac od zaciatku nato malokedy mal. Serie A je vsak ina ako PL a ta mu bude pasovat ovela viac, snad sa mu bude darit

Reagovat
Zaschrona

Ja ho mam porad rad, ne nadarmo ma ty choraly typu He's magic, you know, Gerard, Deulofeu. Jinak souhlas, neocekavam, ze se k nam jeste vrati.

Reagovat
Kokesh

feeling pocitovali

Reagovat
Eldarion

V každom zápase za nás čo hral bol medzi najlepšími a aj najlepší ako včera, dostal hodnotenie od Gazetty 8 čo je považované za takmer top výkon možno z neho spraví AC false 9 tá mu extrémne sedela včera

Reagovat
Zaschrona

Takze neco jako dost volna pozice spis ve stredu hriste s tim, ze si muze behat kde chce, klidne k lajnam? Tam jsem ho vzdycky chtel videt, ze stredu hriste byl i schopny davat fajn goly.

Reagovat
10

Až na ten včerejší moment IMHO moc nehvězdí, z levýho křídla většinu akcí totálně zajebe, při přesunu na pravý křídlo je nebezpečnější, hraje jednodušší fotbal. Jinak v tý defenzivní práci se rozhodně nepředře.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Zaschrona

Aha, takze bohuzel asi ani ne zadna zazracna zmena, ale ciste jen prichod do nove ligy, kde ho obranci jeste neznaji. Podobny popis totalne sedi na cele jeho pusobeni u nas.

Reagovat
Sergi Samper

hrozně bych mu to přál, ale s tím jeho postojem mistra světa nevím no

Reagovat
mojmira

Mě se teda zatím moc nelíbí, ani včera do doby než šel napravo mi nepřišel jeho výkon nijak extra, ale napravo pak docela ožil. Asi bych je klidně zkusil se Susem prohodit a vidělo by se, ta hra přes nohu mu podle mě moc nesvědčí.

Reagovat
mojmira

zakončení taky nic moc zatím, už šel asi 4x sám na brankáře a pokaždé to narval do něj

Reagovat
Zaschrona

Takze jeho uplna klasika, diky. A napravo je urcite lepsi nez vlevo, vloni tam ze zacatku sezony daval krasne centry, vetsinou smer Lukaku. Nalevo totalni frustrace.

Reagovat
Uwe háže buly

Zatim působí jako takovej ten typ hráče, co udělá pár kliček a pak na to nedovede navázat.

Reagovat
Zaschrona

Bohuzel malokdy dokaze, kdyz se mu ale pak zadari, dokaze udelat super momenty. Tak nejak mam ale porad pocit, ze by z nej mohl jednou byt super hrac, pokud tohle dostane dohromady.

Reagovat
Andis

Protože Krejčí místo aby rozhodl tak se chytal za hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Tá Bolona, to musí byť mega tragický tím, keď tam hviezdi Krejč... eeergh...teda, chcel som povedať, že ked dostali strašny výprask na domácom trávniku od neapoli a teraz ich rossoneri porazili v 8 hráčoch. Nonsens.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Boloňa trapas

Reagovat
FuckT

V piatok 20:45, to je este horsie ako nedavno ked to tak bolo v sobotu. To aky kokot robi ten rozpis zapasov, prosim vas? Pojdem mu asi bodnut noz do chrbta.

Reagovat
Furia Ceca

Tak to je kvůli LM, ne?

Reagovat
FuckT

To je mi jasne, skor by som chcel iny cas. 18:00 povedzme.

Reagovat
Furia Ceca

V pátek ve 21 hodin už budeš v lihovým déliriu, co?

Reagovat
olis

hej, radsej sme mali hrat v nedelu a potom hned v stredu hura LM ....

Reagovat
10

http://bit.ly/2kx1kvP

ten to aspoň hecuje

Reagovat
brenk

netvrdím, nech si kecá čo chce, ale ten argument je jak od 5-ročného decka

Reagovat
10

no comment, je to prdel

Reagovat
Pipo123

Nič nevyhraje, ani titul ani Coppu

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Maharadža Vždy vyhráme penaltou alebo priamym kopom, kedy sme naposledy vyhrali penaltou?

Reagovat
Pipo123

RIGORI A FAVORE

Roma 10

Torino 8

Fiorentina 7

Lazio, Milan, Pescara 6

Sassuolo, Atalanta 5

Cagliari, Crotone, Sampdoria 4

Chievo 3

Udinese, Sassuolo, Inter, Napoli, Juventus, Empoli, Genoa, Bologna 2

Palermo 0

Kopali ste dve penalty, katastrofa, môžete sa hanbiť

Reagovat
smazaný uživatel

Len dve? Bieda, rozhodcovia sú poslabší v tejto sezóne. Mali by sme ich viac "motivovať". Hlavne, že vedenie vyhodilo 90 mega za Higuaina a teraz nemá kto penalty pískať

Reagovat
Pipo123

Je mi vás ľúto, musí to byť strašné frustrujúce keď pískajú konkurencii toľko penalt a nakoniec aj tak vyhráte titul o 15 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Je to už frustrácia. Už teraz s Interom som si hovoril, že tú penaltu pre nás doma fúkne a nič, špina. Ešte interisti majú takú drzosť hatovať sudího. Ach bože, kde sú tie časy, keď Rocchi neváhal a hneď pískol 2 penalty do polčasu proti Rome

Reagovat
Alberto Aquilani

teraz si pre istotu vytiahol túto štatistiku (tú o celom roku 2016 radšej nevyťahuj ), pritom tam povedal: "Sono venuto alla Roma perché volevo vincere contro la Juve che ha sempre avuto aiuti." - Prišiel som do Ríma, pretože som chcel vyhrať nad Juventusom, ktorému bolo vždy pomáhané" Čiže žiadna reč len o tejto sezóne, no

Reagovat
Pipo123

Tak nebudem vyťahovať minulé sezóny, ale túto ktoré má najviac čo povedať, jasne problém u Juve je ten že penalty sa nepískajú proti ním, nie ten že Juve sa pískajú penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

No stress, o letech příkoří

Reagovat
DelPiero137

Zavidi ze nevie kopat priame kopy

Reagovat
Alberto Aquilani

IDOLO

Reagovat
Furia Ceca

No já nevím, ale poslední dobou výhráváme zápasy s AS gólama ze hry... Tak je blbej nebo co?

Reagovat
DelPiero137

Keby to tak aspon bolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Poserte se všichni, že to hecuje, Itálie je o vášních a o přehánění, má ambice a má na to výkonnost, zaprděná skromnost k němu nesedí. Zrovna Radja je ten, který netluče prázdnou slámu, tady někdo zkusí vyhecovat proti odvěkým rivalům, i když argument není neprůstřelný, a už je tu za cypa.

Proč se tady k němu vůbec vyjadřujete, běžte si cvrnkat do uší s Interisty

Když se na něho podívám, už je úplný Taloš, dělá všechno proto, aby se stal legendou, pokud něco s AS vyhraje.

Miluju ho.

Reagovat
Inter Eterno Amore

keď som bol na INTER ROMA tak nám dal gól .. ešteže sme vhyrali .. ale je to srdciar takého by chcel každý tréner

Reagovat
Lech

Reagovat
M11

Chapu no.. ta frustrace z juve musi byt silna

Reagovat
smazaný uživatel

Přejebané ego je horší.

Reagovat
10

a úplně nejhorší je frustrace v kombinaci s "přejebaným egem"

Reagovat
Alberto Aquilani

ne. úplne najhoršie je byť fanúšikom Juventusu. Vyhral som

Reagovat
10

to je fakt, TY si vyhrál

Reagovat
Eldarion

Už ste ako tí tragédi z PL sekce presťante

Reagovat
smazaný uživatel

korupčníci

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Pravověrný fanoušek Říma není frustrován, protože není gloryhunter, nežene se za tituly, historicky nepatříme mezi grandy, naše pozice je jiná.

Teď se o DNA klub vážně bojím kvůli stadionu. Potřebujeme ho, ale klub bude muset změnit politiku, bude nouze o kvalitní odchovance a do Říma se navanou hvězdičky.

Reagovat
10

Tak tohle byla očividně reakce na oduševnělý výstup Nainggolana. Někteří fanoušci už možná za ty roky mají odstup, ale rozhodně to nebude většina, to je normální.

Jinak že by DNA Říma bylo poslední roky nějak konzistentní se podle mě říct nedá, od smrti Sensiho ho pořád tak nějak hledáte mi přijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti staří fans víc, o čem je klub, a co je pro nás víc než miliardové ivestice a honba za tituly.

Furt mi přijde, že Řím je světově nejméně vhodný klub na tuto transformaci na plastic club.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele