Necida mrzela neodpískaná penalta, Slavia podle něj nezklamala

08.12.2017, 14:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
verv

se mě líbí ta připosranost. po vypadnutí z LM říkali, že to nevadí, že je tady pořád EL. teď to taky nevadí, protože si kluci aspoň zahráli a můžou se měřit s Villarealem atd. i když s něma vypadli

Reagovat
lada.sp

můžou si tak maximálně měřit pindíky na hajzlu

Reagovat
Kily

můžou na sebe být pyšní, to je hlavní

Reagovat
Josifek

Prostě typickej slávistickej přístup noo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

radši mlč

Reagovat
smazaný uživatel

Potom jak byla situace nastavena, že stačí doma remizovat s celkem bídně hrající Astanou, mít takové řeči.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ubohost, nasazení a taktika absolutně k h*vnu, jak kdyby se hrálo prdví kolo MOL cupu

Reagovat
smazaný uživatel

*první

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by Necid tu penaltu nedal.

Reagovat
cetto

Si myslím, že by ji šel kopat Jugas nebo Stoch

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se budou po takovy blamazi cesti treneri a hraci bit v prsa jak bylo vse fajn, tak se nikdy nikam neposunou. Nesnasim tuhle priposranost. Smutna realita, i kdyz me Slavie vcera potesila.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zklamala a ne málo. V lize už max. 2 místo, liga mistrů nic a v EL nic moc výsledek ve skupině s "béčkovými" soupeři.

Reagovat
Sosi

To je vyjádření jak kdyby hrál za Zlín

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

No nakonec je to celkem nerozhodně jestli jsou větší šašci Spartani nebo Slávisti.

Reagovat
smazaný uživatel

kecy ze před 2 rokama slavka byla na sestup atd je blbost tohle se mělo vyhrat a Lastuvka nepodrzel v zadnem zapase zadny extra zakrok navíc a to je chyba Silhavky mel ho proste sundat at si uvedomi ze musí makat (a Kovar zadnou chybu neudelal když chytal ten jeden EL zapas).

Reagovat
Hristo Stoichkov

Když si člověk přečte tato vyjádření, tak ani nemůže být překvapený, proč jsme prakticky všechny důležité zápasy (až na derby) letos nezvládli. Tady víc než jinde platí otřepané "tým hraje tak, jak hrají jeho lídři". Přidal bych k tomu i chování, Laštůvka po závěrečným hvizdu hned zdrhne do kabiny, zbytek na půlce váhá, jestli má jít poděkovat fanouškům.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to jinde - chybí vítězná mentalita. Pokud se po takovým výsledku všichni plácají po ramenou, že se vlastně nic nestalo, tak je to špatně. A začíná to už tam, že se do zápasu jde se strachem, aby se to náhodou nepodělalo - a když pak přijde nějaká komplikace, tak se to samozřejmě podělá, protože hráči nemají tu sílu s tím něco udělat. S Baníkem to náhodou klaplo - jenže to bylo fakt spíš náhodou. S Astanou to nedopadlo a přicházejí výmluvy na penaltu a kecy o tom, že se vlastně nic nestalo. Ono se teda vážně nic nestalo, jede se dál, posun za dva roky tam je (bohužel už ne posun za půl roku), ale nechci to slyšet od lídrů Slavie, chci vidět hlad po vítězství, chci, aby do toho dali všechno, aby to byla parta, která se zatím vítězstvím společně žene. Tohle mi letos na podzim chybí. A tohle asi padá na triko Šilhavýmu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Včera mě Slavia úplně nadchla svým výkonem , a jsem rád že mi vyšlo přání. Ještě že ten rozhodčí měl včera dres Astany

Reagovat
smazaný uživatel

Nezklamala znamena ze navic nemela. Ostuda nepostoupit pres Astonu do jarnich boju a at si kazdy rika co chce

Reagovat
vanGomm

Našim hráčům a netýká se to pouze Slavie chybí práce s balonem,což je pro úspěch na této úrovni dost důležitá věc.V utkání s Astanou se to opět potvrdilo.Fyzická kondice tedy běhání se dá natrénovat,ale na to ostatní je už přece jen pořeba mít talent.Pokud porovnám ovládání míče hráčů u špičkových týmů a u našich je ten rozdíl obrovský.Proto také pokud vynechám finanční přínos nemá smysl pro naše týmy tu LM vůbec hrát.Plzeň tam bude pouze do počtu a dopadne zhruba stejně jako letos Zlín v EL.Ta EL je podle mého názoru soutěž pro naše týmy.Zde se za určité shody náhod a potřebného štěstí mohou dostat až do osmifinále.Letošní učinkování to pouze potvrdilo.Slavia vypadla,Zlín tam byl vlastně pouze do počtu a Plzeň,tak ta po prohře v Luganu byla na pokraji vyřazení.Hlas z Plzně tehdy byl,že prioritou je ligový titul a postup v EL jen jako bonus.Nakonec Plzeň i za přispění ostatních výsledků skupinu dokonce vyhrála,ale dál jak do osmifinále se sotva dostane.Celkové vystoupení naši pětice týmů se jako úspěch považovat nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele