Nečekal jsem, že budu hned tolik hrát, pochvaluje si Süle

18.02.2018, 09:53
Aktuality
Na nedostatek herní zátěže ve své první sezoně v Bavorsku si zatím rozhodně nemůže stěžovat bývalý obránce Hoffenheimu Niklas Süle. Ten pravidelně rotuje se zkušenějšími stopery Hummelsem a Boatengem a sám je zatím překvapen, kolik si už za suveréna německé Bundesligy zahrál...

Dvaadvacetiletý zadák se už objevil v 18 ligových duelech včetně toho včerejšího a pěti zápasech Ligy mistrů, přičemž svou souhrnnou minutáží (2 008) předčí Jeromeho Boatenga (1 687) i Matse Hummelse (1 976). Oběma kolegům je přitom už 29 let, Süle tak pro Bayern na stoperu představuje mimo současnosti také budoucnost.

"Je to můj první rok tady, ale musím říct, že byl skvělý. Jsem teď spokojenější, mám dlouhodobý kontrakt. V tuhle chvíli si nedovedu představit nic jiného než Bayern," prohlásila 20milionová posila, kterou si Bayern uvázal do roku 2022.

"Kdyby mi někdo řekl, že budu hrát tolik a kouč mi bude tolik věřit, nejspíš bych mu nevěřil. Nezajímalo mě, co (tehdy) říkali skeptici. To bych v Bayernu neměl co dělat. Nikomu kromě sebe samotného jsem sem nešel nic dokazovat," dodal autor jedné branky a dvou asistencí v tomto ročníku.

Autor: Tomáš Daníček / transfermarkt.de

Komentáře (41)

Přidat komentář
Heresy

Jsi dobrej no ..

Reagovat
Rich

Výborný stoper, sice nemá ještě takové kvalita, jako je Hummels nebo Boateng, ale do budoucna se lepší a bude to jedna z hlavních opor.

Reagovat
Bayern +

Je skvelý. Na Hummelsa to, samozrejme, ešte nie je, ale Boatenga nahradil v pohode, ak nie aj lepšie.

Reagovat
blaugrana

A to som si vzdy myslel, ze Boateng je pred Hummelsom. Na aj vacsi overall vo Fife.

Reagovat
db18

No, byl by, kdyby udržel formu na víc jak 5 zápasů a pak jí nehledal až do dalšího mistrovství Evropy/Světa, než zase navlékne repre dres.

Reagovat
Bayern +

V repre drese, (a poslednú dobu už ani tam nie).

Reagovat
db18

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern má obrovskou výhodu v tom, že němečtí hráči k nim prostě chtějí. Já chtěl jako náhradu za Luise Wernera o kterém poslední dobou nikdo nepíše, ale podat nabídku my a Bayern, tak nevím, jakou máme šanci. Na jednu stranu se i divím, že Němci nechtějí skusit se ukázat i v jiné lize, že ten Bayern vážně znamená celý svět pro hráče

Reagovat
vladino10

Možno o tom uvažuješ v príliš úzkom obzore, skús sa na to pozrieť prakticky.. Máš v Nemecku rodinu, priateľov, žiješ tam celý život, nemusíš sa učiť nový jazyk, nemusíš sa aklimatizovať atď.. od tohto všetkého si odbremeneny a môžeš sa sústrediť výlučne na futbal a na seba..samozrejme to závisí kus od kusu, niekto má proste v prdeli a ide do tepla do Španielska a nič iné mu netreba, ale myslím, že väčšina ľudí ak môže, tak ostane doma..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom něco je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jaRys9

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Frotto

Stejně tak jako třeba Angličani. Mají top ligu a top tými i doma, proto se ve větší míře nikam nehrnou. Narozdíl třeba od Nizozemců nebo Belgičanů, kteří prostě za špičkou zákonitě musí vycestovat.

Reagovat
andycek1

No u Angličane možu byt vobec radi ze hraju aspon v PL kde ich presadzuju kluby inak by ani tam nehrali, nie to sa presadit v Španielsku, Nemecku alebo v Taliansku

Reagovat
FC Porto FC

Už jen to že můžou být v top týmu aniž by se museli aklimatizovat a učit se jiný jazyk je obrovské plus

Reagovat
exot12

Prečo by to robili? Nemecká liga je top, môžeme diskutovať o tom či PD, PL alebo bundesliga je lepšia, ale pozri sa na to takto:

Bol si niekedy v Mníchove? Podľa mňa super mesto! Bayern je tiež TOP, v čom je podľa teba rozdiel hrať v Barce, Reale či Bayerne? Možno pre teba tieto či iné kluby sú lepšie, ale ten rozdiel medzi nimi a Bayernom je minimálny. Áno v Barcelone máš blízko more je tam teplo, ale nie keždý má rád teplo navyše tý hráči Bayernu asi nemajú problém nasadnúť na lietadlo a zaletieť si dakde k moru len tak na otočku.

Potom tu máme Anglicko a Manchester či Londýn. Áno Londýn je pre mňa super mesto, krajšie ako Mníchov, ale v Arsenale ti trofeje v porovnaní s Bayernom asi nehrozia. Chelsea možno sem tam nejaká, ale v porovnaní s Bayernom ich bude predsa len menej. A čo je viac 3 tituly v Nemecku či jeden v UK? Navyše nie som si istý či počasím by si pomohli. Potom tu máme Manchester, tam som nikdy nebol, ale hovorí sa, že mesto nič moc, takže už len porovnanie Manchester Mníchov bude víťazom Mníchov! Potom tu máme opäť tie tituly, kde bude víťazom pravdepodobne Bayern. No a počasie to asi bude horšie ako v Londýne.

Takže sa vážne divíš, prečo nechcú Nemecký hráči ísť von ak dostanú ponuku z Bayernu? Mne to príde celkom jasné a divil by som sa im ak by chceli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych třeba viděl ale ha neříkám že je ti velký faktor, jen můj názor a takový malý detail, zahrát si větší počet zápasu v sezóně, víc bojovat o tu trofej.. Můžeme tu spekulovat, která liga je lepší, ale za mě vyhrát premiér league je víc než vyhrát BL s Bayernem, kde už to víš na začátku roku.

Reagovat
exot12

To hovoríš ty a ja ti to neberiem a ani netvrdím, že takto uvažuje každý Nemec. No otázka je ako by si to videl ak by si bol Nemec.

Na druhej strane je pre teba viac titul Slovana alebo Sparty? Tak by som to videl z pohľadu čecho-slováka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Průměrák.

Reagovat
Bayern +

Hovorí fanúšik tímu, ktorý od konca Ria a Vidica za 5 rokov ešte nemal v kádri viac ako nadpriemerného stopéra

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Rarášek

Reagovat
cr7sux

THE SUN

neco od blesku by nebylo?

Reagovat
vladino10

Ale no tak, keby sa trochu posnažíš tak by si to dokázal preložiť aj od the sun, nebudem ti to hľadať po česky

Reagovat
smazaný uživatel

co by ste vy dali aspon za takeho

Reagovat
Rudnevs

Veď to je známa firma... nechápem, prečo na neho ešte reagujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to popleťák

Reagovat
smazaný uživatel

Nejkvalitnější přípěvky na webu http://efsearch.owny.cz/?a=popltak&s=&f=&t=&o=n

Reagovat
Arne

https://www.youtube.com/watch?v=AnvHx4GWyvY

V tomhle by se neuplatnil no.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Bayern +

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele