Nebudeme hrát na remízu, prohlásil Jardim

16.05.2017, 14:59
Aktuality
Monaco zítra čeká odložený ligový zápas se Saint-Étienne, ve kterém může knížecí celek definitivně oslavit zisk mistrovského titulu. Přestože ASM stačí remíza, podle kouče Leonardo Jardima bude hrát na vítězství...

Ambiciózní mužstvo má za sebou skvělou sezónu, ve které se prakticky od začátku pohybuje na špici a s pouhými třemi porážkami pevně kráčí za sesazením Paris Saint-Germain.

Celek z hlavního města momentálně na Monaco ztrácí tři body, ovšem druhý jmenovaný klub má zmíněné zítřejší utkání k dobru a za jistých okolností mu stačí i dvě porážky.

Podle monackého kormidelníka Leonardo Jardima však chce jeho mužstvo hrát jako obvykle, tedy na vítězství. "Musíme hrát jako obvykle, se stejným přístupem a ambicemi," prohlásil Jardim na tiskové konferenci před utkáním. "Nebudeme hrát na remízu. Pracovali jsme jedenáct měsíců, takže není vhodná doba, abychom polevili," vysvětlil portugalský stratég.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FT: 0:0

Reagovat
nevros

Uz vyhrali ne? Nevim jak to je v L1, ale pokud se jede na skore, tak ma Monaco +20 golu cca a pokud na vzajemak, tak taky Monaco vyhralo.

Reagovat
widlak

Dle wiki jsou dalšími měřítky po bodech skore a vstřelené branky. Takže ano, je to vysoce pravděpodobné, že vyhrajou, ale ještě pořád je tu šance, že by je PSG mohlo překonat. Znamenalo by to sice velké nálože v oněch třech zápasech, ale šejkové jsou bohatí

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě docela zajímala ta taktika na remízu. Některý český kluby se k tomu sice někdy uchylujou, ale hrou na remízu maskujou fakt, že uměj hovno a neuměj hrát na výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Ten titul si zasluzi, snad ASSE rozdubu a v sobotu proti Rennes nejaky pekny futbalik

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Langi

OT: Maxime Gonalons má s Lyonem kontrakt pouze do konce nadcházející sezóny, do konce tohoto roku se pak návrhu na prodloužení nedočká. Prezident Jean-Michel Aulas tak uvedl v reakci na nedávné vyjádření kapitána Olympique, kterému se nelíbilo, že francouzský celek nemá ty nejvyšší ambice. (lequipe.fr)

Že by ta letní obměna začla přímo od kapitána? Nicméně v jeho případě dost možná žádná škoda...jestli se fakt vyjadřuje takhle po tom, jaké výkony on sám letos podával, tak nevidím důvod proč by měl zůstávat.

Ten tým ambice má, ale potřebuje primárně hráče, kteří budou mít vůli a chuť je naplnit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele