Neapol si pojistila obránce Albiola

23.09.2016, 17:12
Aktuality
Raúl Albiol podle očekávání prodloužil kontrakt s Neapolí. Španělský obránce, jenž k Partenopei zamířil z Realu Madrid, je nyní s italským klubem vázaný až do roku 2020...

Jednatřicetiletý stoper je odchovancem Valencie, kde se postupně vypracoval do prvního mužstva a následně do role opory, kterou si posléze vytáhl madridský Real.

Dres královského velkoklubu oblékal Albiol čtyři sezóny, nikdy však nepatřil mezi klíčové hráče a zastával spíše roli náhradníka, což vyústilo v odchod do Neapole.

Za tu nyní již bývalý španělský reprezentant nastupuje opět pravidelně a to by mohlo platit i následující čtyři roky. "Raúl Albiol prodloužil smlouvu s Neapolí o další čtyři roky, nyní je tak u nás vázaný do roku 2020," stojí na webu italského klubu zpod Vesuvu.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
zlatan-legend

Pořád má co nabídnout.

Reagovat
olis

pod Sarrim sa zlepsil, ale ocakvam ze tuto sezonu ho skor ci neskor zo zakladu vytlaci bud Maksimovic alebo Tonelli, kazdopadne konecne mame vsetkych stoperov na urovni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze nevysiel ten navrat domov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak zmena by mu mohla pomoct a horsi jak aderlan alebo abdennour by nebol urcite a myslim, ze vale po nom este urcite pojde

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jak hral jinde, ale v Realu to byla tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli má 8 mega výkupku, tak by b zimě mohl do Vale.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom v Neapoli? U nás to byla velká tragédie. Hodně nevyrovnané výkony a hodně chyb

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje tam základ od té doby co ho přivedli, takže asi hraje super. Si vezmi i třeba Garaye, ten u nás hrál tragicky, ale co přišel do Zenitu, tak podával super výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá co nabídnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Matěji, to ty taky ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele