Neapol potvrdila příchody Striniće a Gabbiadiniho

05.01.2015, 14:48
Aktuality
Dvě očekávané posily dnes médiím představila Neapol. Italský klub koupil útočníka Sampdorie Manola Gabbiadiniho, další novou tváří v kabině SSC pak bude chorvatský obránce Ivan Strinić, oba úspěšně absolvovali zdravotní prohlídky...

"Neapol dotáhla příchody Ivana Striniće a Manola Gabbiadiniho. Chorvatský obránce bude nastupovat s číslem 3, nový útočník bude mít číslo 23," stojí v prohlášení Neapole.

Gabbiadini dal letos ve třinácti zápasech sedm branek a Sampdoria za něho dostane třináct milionů eur. Od fanoušků Neapole se mu dostalo vřelého přijetí, v neděli večer ho na letišti vítala tisícovka příznivců.

27letý Strinić strávil poslední čtyři roky v Dněpru Dněpropetrovsk, na Ukrajině mu nyní vypršela smlouva a Neapol za něho tak nemusí platit odstupné.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
DosSantosAveiroCR9

13 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Avanti NAPOLI

Reagovat
smazaný uživatel

Super obrance

Reagovat
olis

Strinic by mohol hrat uz proti Cesene, som velmi zvedavy co je to za hraca, nepozna ho nahodou niekto? ma brat skoro 2 mega tak dufam ze to nebude nejaky traged ako Maggio

Gabbiadini si proti Cesene este urcite nezahra kvoli kartam takze az proti Juve.

zelam si aby sme sa este nejak pokusili ziskat Doriu ci Darmiana alebo Schara, pripadne niekoho do zalohy ale niekoho kvalitneho ale toto je uz asi cele zimne mercato podla mna

Reagovat
10

Strinić mi docela připomíná Lichtsteinera, má celkem průměrnou techniku, ale fyzicky je to zvíře, dokáže lítat nahoru dolů a dobře podporovat útok, aniž by nějak hořel vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Strinič je stoper ne?

Reagovat
smazaný uživatel

13 mega to jsou mentálci jahahah

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád je to lepší investice než třeba od Liverpoolu, který dal za Balotelliho 18 míčů nebo za Markoviče, za kterýho dali 25 míčů a zatím se jim to nějak nevyplácí a Gabbiadini si myslím, že zapadne v Sampdorii byl velkým tahounem.

Reagovat
smazaný uživatel

Divný, že se ve 20 v nové lize nevyplácí, když hraje krajního obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb vytáhnu Liverpool už i na fanouška Janova...

Reagovat
CubONE

Taky sympatak do Neapola a este na Callejonovu poziciu

Reagovat
Jajinek

Co šel sakra Pinilla dělat do Atalanty?

Reagovat
smazaný uživatel

Striniče tolik jsem hrát neviděl, ale Gabbiadini je dobrá posila do mužstva Neapole

Reagovat
10

Bohužel oba super posily, Strinić musí Ghoulama posadit.

Reagovat
olis

co Ghoulam, ten ma aspon velky potencial aj ked teraz je z formy ako vsetci, hlavne Britos aby tam nehraval Ghoulam je ale na APN takze Strinic bude mat cas ukazat sa

Reagovat
mastakillah

Ghoulam je lepší

Reagovat
10

uvidíme

Reagovat
mastakillah

rozhodně. Budu rád, když mě příjemně překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak mi niekto rychlo zhrie Gabbia ? pref. pozicia, silne/ slabe stranky ?

Reagovat
CubONE

Utocnik alebo prave kridlo, celkom rychly s dobrou strelou, vzdy namotivovany proti Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Posily jsou to parádní, což o to. Strinič je do zakladu ke Koulibalymu. Ale kam s Manolem? Idealni dvojka do utoku je Duvan a Manolo, jenže dostavat nejvic šanci bude zase samozřejmě Gonzalo. Trochu nezavidim Duvanovi, hraje mnohem mnohem lepe a přesto tráví víc času na lavičce.

Reagovat
mastakillah

Na druhou stranu, když se Gonzalovi chce (moc často to není), tak ho bez problémů strčí do kapsy viz. Supercoppa .. Chtělo by to nějak průběžně točit, hlavně Duvána nepouštět pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, v Duvanovi je budoucnost. Maximalně do leta pustit do Turina a nechat Manola s Pipitou a přes leto se uvidi, esi se třeba někdo nezblazni a nekoupi ho. Pak by se mohlo sazet na Duvana s Manolem....No a ještě mě tak napada, že jestli ta Gonzalova nechtěnost nesouvisi s Benitezem. Parkrat se v novinach psalo, že Gonzalovi leze Rafa krkem, tak třeba by ho nakopla změna trenera. Těžko říct, kdo odejde dřív.

Reagovat
FuckT

Chce? Keby to tak bolo, tak mu objednaju najake 3 japonske oil massage mistresses po kazdom zapase v ktorom skoruje viac ako 2 goly a vybavene. Problem je v tom, ze Higuain je traged a raz za cas sa mu zadari...

Reagovat
olis

a podla mna to ma zase len blbe v hlave, ja by som mu vybavil nejakeho psychologa alebo co

Reagovat
FuckT

Neviem, mna nikdy kvalitami nijako neohuril, ani za svoj dlhy cas v Madride a Madride. Som skvor clovek, ktory chape, preco ho Real predal a nikdy nepochopi, ako sme za nho mohli zaplatit tak neuveritelne neadekvatnu sumu.

Reagovat
olis

Strinic nie je stoper ako sa pytas aj vyssie, je to LB

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja žil celou dobu v tom, že je to posila na stopera.

Reagovat
Spalovač šancí

Karel Piták

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele