Názory a komentáře

Další články

Kouzelník Eze a výhružka Nottinghamu: 34. kolo Premier League v kostce

Když je fit a má do fotbalu chuť, je radost ho sledovat. Eberechi Eze o víkendu exceloval, s lehkostí sobě vlastní režíroval pětigólový koncert Crystalu Palace v utkání s West Hamem a mimo jiné se připomněl reprezentačnímu trenérovi Albionu Garethu Southgateovi. Zcela opačné emoce vstřebávali hráči Nottinghamu po porážce na stadionu Evertonu. Vedení Forest navíc krátce nato vzneslo stížnost, která v historii soutěže nemá obdoby.

Sparta jako vítěz základní části aneb Události 29. kola FORTUNA:LIGY

Další ztrátu pražské Slavie přineslo 29. kolo FORTUNA:LIGY. Sešívaní totiž doma v Edenu pouze remizovali se Sigmou Olomouc 2:2, a tak darovali první místo po základní části Spartě, která svůj domácí zápas s Baníkem Ostrava zvládla i přes nervózní závěr vítězně 4:3.

Fantasy Boost: Kapitán Palmer zničil konkurenci, hitem DGW je Eze

Fenomenální výkon Colea Palmera v utkání s Evertonem rozjásal příznivce na Stamford Bridge, ale mimo jiné i Marka Rybáře, nejlepšího stratéga ve Fantasy minilize na našem webu. Ten svěřil snajprovi Chelsea kapitánskou pásku, z čehož rezultovalo 52 bodů. Celkově zapsal 119 bodů a nechal za sebou všech 777 soupeřů.

Ozvěny z Bundesligy: Němečtí útočníci? Už jsou

Čerstvý mistr z Leverkusenu jistě dodá německému národnímu týmu několik reprezentantů. Žádný z nich se ovšem neobjeví v útoku. Na dlouhodobě palčivý post se tak vhodní zástupci musí hledat jinde. Naštěstí je jich zřejmě o něco víc než před nedávnem.

X faktor Palmer a střídání v čele: 33. kolo Premier League v kostce

Druhé dubnové utkání Chelsea na Stamford Bridge, druhé galapředstavení Colea Palmera. Po hattricku v dechberoucím šlágru s Manchesterem United se kometa sezony trefila čtyřikrát do sítě Evertonu a v tabulce kanonýrů dorovnala vedoucího Erlinga Haalanda z Manchesteru City. I norský snajpr o víkendu skóroval, ale větší radost měl bezesporu z faktu, že obhájci titulu využili porážek Arsenalu a Liverpoolu k posunu na první místo.

Fiorentina se na jaře trápí. Probudí se proti Plzni její nevýrazná ofenziva?

Fiorentina v prvním utkání s Plzní zklamala své fanoušky, kteří od ní očekávali mnohem lepší, progresivnější výkon. Faktem ale je, že momentálně se Fialky nenachází v dobrém rozpoložení. A ani poslední týden v italské lize nepřinesl mnoho změn k lepšímu. Využijí toho Západočeši ve čtvrteční odvetě ve Florencii?

Plzeň letos na pražská "S" umí aneb Události 28. kola FORTUNA:LIGY

Po 28. kole FORTUNA:LIGY se znovu měnilo pořadí na vrcholu tabulky. Sparta dokázala otočit zápas v Ďolíčku a zvítězila 3:1. Slávisté naopak nezvládli šlágr kola v Plzni, které podlehli 0:1. Překvapivě ztratil také Baník Ostrava, jenž pouze remizoval 2:2 doma s Karvinou.

ANALÝZA: Slavia v Plzni nebyla nebezpečná, Kopic obstál na wingbeku

Plzeňský trenér Miroslav Koubek potvrdil, že to na svého kolegu na lavičce Slavie Jindřicha Trpišovského umí a i podruhé v sezoně ho v lize porazil. Plzeň podala během pár dní další výborný obranný výkon a po Fiorentině odjel z Doosan Areny bez vstřeleného gólu i kloudné možnosti jej vstřelit další tým evropského formátu.

Fantasy Boost: Bandwagoner kraloval i bez přestupu, další DGW jsou za rohem

Určitě ten pocit znáte. Snažíte se vytvořit co nejlepší sestavu a v H2H souboji prohrajete s kamarádem, který na ni od minulého týdne ani nesáhl. Čas od času nastane i bizarní situace, kdy onen kamarád vyhraje celé kolo v naší minilize a nechá za sebou 776 soupeřů, což se podařilo stratégovi s pseudonymem Bandwagoner.

Ozvěny z Bundesligy: Už pět sezón. Jak se Union během let mění?

Union Berlín působí v 1. Bundeslize nepřetržitě od roku 2019. Dlouhou dobu jen udivoval a stoupal výš a výš. Až v probíhající sezóně se zastavil. K tomu si zvyká na výdobytky svých úspěchů. Ne všechny jsou ale klubu a jeho fanouškům po chuti.

Střelecká selhání Liverpoolu a střídání Čechů: 32. kolo Premier League v kostce

Novým lídrem anglické nejvyšší soutěže je Arsenal. Doposud vedoucí Liverpool totiž v ostře sledovaném šlágru zahazoval na Old Trafford jednu šanci za druhou, a nakonec mohl být rád za remízu 2:2.

Preciado se nepoučil aneb Události 27. kola FORTUNA:LIGY

Ve 27. kole FORTUNA:LIGY došlo ke změně na čele tabulky. Sparta Praha doma totiž pouze remizovala 1:1 s Mladou Boleslaví, když opět viděl červenou kartu Angelo Preciado. Naopak Slavia doma proti Bohemians nezaváhala a ve vršovickém derby oslavila vítězství 2:1.

Fantasy Boost: Zástupce kapitána dostal Micáka na vrchol, pod radarem je Isak

Nepodcenit volbu zástupce kapitána. Právě tento tah se v 31. kole vyplatil nejlepšímu stratégovi ve Fantasy minilize na našem webu Patriku Micákovi. Jeho tým FKDD totiž ke 103 bodům dotáhl Cole Palmer z Chelsea, který v roli muže s páskou dokonale zastoupil zraněného Bukaya Saku z Arsenalu.

Palmer s Fodenem v záři reflektorů: 31. kolo Premier League v kostce

Další kapitolu do svých snových letošních příběhů napsali Cole Palmer a Phil Foden. Kamarádi z mládežnické akademie Manchesteru City prožívají životní sezonu a v 31. kole zazářili hattrickem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele