Nástupcem Manciniho u kormidla Interu se stane Frank De Boer

09.08.2016, 09:43
Aktuality
Vedení milánského Interu na dnešní odpoledne svolalo tiskovou konferenci, na níž oznámí jméno nového trenéra. Nebude se jednat o žádné překvapení, Roberta Manciniho podle očekávání nahradí Nizozemec Frank de Boer...

Mancini se s italským celkem rozloučil včera a hlavním důvodem byly jeho neshody s vedením ohledně přestupové politiky. Na stejnou notu nebyly obě strany naladěny ani při jednáních ohledně nového kontraktu a ničemu nepomohla ani nepovedená příprava, která vyvrcholila debaklem 1:6 od Tottenhamu. To vše vedlo k tomu, že byla předčasně rozvázána smlouva platná do června 2017.

46letý De Boer za sebou má úspěšnou aktivní kariéru a dva a půl roku následně pracoval jako asistent trenéra nizozemské reprezentace. Od zimy 2010 vedl Ajax a získal s ním čtyři mistrovské tituly v řadě, v posledních dvou sezonách ovšem amsterdamský klub nestačil na PSV Eindhoven a De Boer se před třemi měsíci s Ajaxem rozloučil.

"F.C. Internazionale Milano potvrzuje, že Frank de Boer bude představen jako nový trenér na tiskové konferenci začínající ve 14 hodin," stojí v prohlášení Nerazzurri.

"De Boer s Nerazzurri podepíše tříletou smlouvu a prvního týmu se následně ujme během odpoledního tréninku. Nizozemec do týmu přinese spoustu mezinárodních zkušeností, na nejvyšší úrovni hrál za kluby i za svou zem," informuje dále Inter Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (128)

Přidat komentář
smazaný uživatel

stale sa snazim prist, preco prave jeho si vybrali, skoro som nespal kvoli tomu v noci.

ako som uz pisal, myslim si, ze sme mali zobrat skuseneho talianskeho trener, a teda Prandelliho, toto mi pride ako velky risk, ba az nezmysel.

ide ale o mojho oblubeneho hraca z cias MS 98, je to sympatak a teda neviem co este pozitivne najst.

treba mu dat sancu, zatial som ale v tom dost pesimisticky, nemyslim si, ze sa hodi pre taliansky futbal, rad sa budem mylit.

tak teda vitaj Frank, nech sa ti dari!

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to bude trefený jackpot a přinese svěží vítr fotbalovosti do Serie A. Přál bych mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prinesie zmenu herného štýlu, budete hrať zaujímavejší futbal čo oživí ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem žádný fanatik do italské ligy, ale mi přijde angažování De Boera jako dost logický krok od vedení Interu. Osobně jsem nikdy nechápal to střídání se na lavičkách italský týmů, kdy se trenér vrátí i třeba potřetí do stejného týmu během pár sezon. Na půl roku, pak na rok pryč, pak zase na půl roku a pořád do kola (neříkám, že je to případ zrovna Interu, ale pro Serii A to je dost typické)...Takové šlapání vody na místě a žádný posun. A že milánské celky by už posun potřebovali po těch bídných letech....

DeBoer by mohl přinést nový vítr, změnit styl jakým se Inter prezentuje, dotáhnout trošku jiné hráče, než na jaké jsou tamní zvyklí. Navíc je to mladý trenér, který by mohl přijít s "něčím novým". Já tomu spojení celkem věřím a myslím, že se Interu bude dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam aj ja

Reagovat
Stiksxx

Ale jinak * celky potřebovaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Nespat kvůli takovým věcem, tak se pozná pravý fanoušek

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to čte? [de bůr], [de bér] či úplně jinak? Díky

Jinak vítej, nějak věřím, že bude úspěšný. Tak snad

Reagovat
10

d bůr

Reagovat
smazaný uživatel

de boer

Reagovat
Puskas

D Dur

Reagovat
Jajinek

Za co, za co já to mám????????

Přitom ten kádr vypadá fakt dobře...

Reagovat
celestial-

Som hľadal príspevky od Teba, čo naňho povieš, ale toto som fakt nečakal Úprimne tomuto kroku ani ja sám úplne nerozumiem, ale tak povedzme si úprimne, môže len a len prekvapiť

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Jajinek

Sledoval ho někdo? Jak bude hrát, jaký rozestavení, jaký má plány s tím kádrem?

Reagovat
10

Co jsem včera četl, tak rozestavením to bude stejný, ale tam veškerá návaznost na Manciniho končí...je to dost specifickej trenér, 10 dnů do začátku ligy mi to přijde jako šílenost a tipnul bych si, že vás to vrací zase do bodu 0, což si ve vaší pozici úplně nemůžete dovolit.

Reagovat
Jajinek

Na druhou stranu je otázka, jestli tam šlo Manciniho nechat...

Reagovat
10

to asi ne, trpělivost spolu s jeho neustálým zvyšováním nároků asi přetekla...blbý pro vás je, že se to tímhle způsobem řeší 10 dnů do začátku ligy

Reagovat
cresposuper

Ty si sledoval Ajax nejak viac? Co som videl to predkolo s Rapidom, tak mi to prislo ako hura futbal.

Reagovat
10

Nesledoval, jen jsem si četl nějaký analýzy. Pokud je ale nějaká liga přesným pritopólem Serie A, tak je to Eredivisie Už jen ta koncepce stavění na mladých hráčích, v Ajaxu měl kádr v průměru 22 let.

Reagovat
smazaný uživatel

hrava najcastejsie 4-3-3, cital som nejaku analyzu jeho vcera, takto by to mohlo vyzerat:

Handanovic; Ansaldi, Miranda, Murillo, Erkin; Banega, Luiz Gustavo, Kondogbia; Candreva, Icardi, Perisic

ale dost sa aj pisalo o tom, ze Icardi nie je moc hrac prenho, a ze Jovetic by mohol dostat viac priestoru.

podla mna si isto nejakeho holandana privedie do timu.

Reagovat
Pipo123

4-3-3, bude dbať na držanie lopty, hra po kridlach kde využíval šikovných hráčov, technických + výraznú podporu krajných obrancov smerom dopredu. Hráči si často menili pozície ala Barca a hrali podobným spôsobom. Tá prechodová fáza v Ajaxe pripomínala často 3-4-3 kedy sa jeden záložník zaťahoval medzi stopérov a hral takého "Pirla" a kraje obrany išli extrémne vysoko. U neho je proste vidieť veľká snaha napodobniť Barcu, čo je ale blbé že tento systém neslavil nejaké úspechy v EL či LM kde Ajax každý rok vyhorel, aj ten Cocu v PSV ho predčil

Reagovat
smazaný uživatel

ako tie kridla candreva a peri by mu mohli sadnut celkom.

Reagovat
Pipo123

Hráči by mu mohli sedieť, skôr ako rýchlo sa naučí reagovať na priebeh zápasu čo je v Serii A dôležité, respektívne príprava na zápasy a súpera. Toto nezvládol ideálne hlavne v pohárových zápasoch kedy ho slabšie kluby vymazali. Toho sa obávam najviac v SA že pre skúsených taktikov a protivníkov to nebude veľká úloha, práve naopak.

Reagovat
cresposuper

Candreva ani Perisic nie su praveze vobec na nejake extremne drzanie lopty.

Reagovat
Pipo123

Toho by som sa nebál, skôr je otázka či by chcel FDB aby hral Icardi tak ako v Ajaxe Milik, takže komplexného futbalistu čo toho nabehá strašne veľa, bude si zbiehať do zálohy pre lopty, do krídelných priestorov atd, toto by možno viac zvládol Eder než Icardi. Ale tak on ani nemôže hrať presnú kopiu toho čo v Ajaxe, bude sa musieť prispôsobiť Interu.

Reagovat
Votas

Tak teda vítej. Jediný pozitivum vidím v tom, že ten tým byl v takové depresi, že by projel prvních 5 zápasů a pak by se ten trenér měnil tak jako tak. Teďka má FDB aspoň pár týdnů na nějaký čachry, přitom to není poskládaný vyloženě proti jeho oblíbené formaci, ikdyž ti hráči mají úplně jiný charakteristiky, než s jakejma on by to chtěl hrát. Jako jestli se má hrát s míčem něco ala Barcelona, tak je totální demence, že se 14 dní zpátky kupoval Candreva. Úplně k ničemu hráč, jestli nebude mít možnost se víc jak 2x za zápas rozběhnout.

Reagovat
olis

ak bude chciet udrzat Icardiho tak

Reagovat
smazaný uživatel

skor nie

Reagovat
Houfi

Může mi někdo vysvětlit proč se pořád AS tak moc snaží o Diawaru z Bologne a je schopná kvůli tomu obětovat Paredese?

Reagovat
Largo

Kdyz uz Saba tak touzi po Diawarovi, at ho koupi. Ale obetovat mnohem lepsiho, kvalitnejsiho hrace a Rimana telem i dusi, ktery chce hrat v AS, to absolutne ne!!!

Reagovat
Emmett Brown

Napísal by som ti prečo, ale mohol by z toho byť BAN, ak sa tu ukáže Rimskyvlk, tak to isto napíše aj za mňa

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

To je Sabův nákup - Palotta chce vydalávat, Diawara jde za dva roky do Anglie za hrozný ranec.. Paredesův osud závisí na Spalovi.

Reagovat
Houfi

Modlím se za jeho setrvání pokud musí být Diawara za každou cenu budiž, ale ne na úkor Lea...

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím tomu, že po dvaceti zápasech bude Leo ještě úplně na jiném levelu. V Empoli si hned hodně věřil, ale asi cítí tlak v Římě.

Reagovat
smazaný uživatel

Frank De Boer prefers to play a 4-3-3 style of play. Along with that, he plans to add Luiz Gustavo to his midfield trio. It would look something like this: Handanovic; Erkin, Murillo, Miranda, Ansaldi; Kondogbia, Luiz Gustavo, Banega; Candreva, Pericic, Icardi. A well rounded lineup to be fair. They say he favors a Barcelona, possession type of football with this type of lineup. Pending our forward situation, we will soon see if Icardi will stay with Inter for this season. If Barcelona type of play is what he is going for, I don’t think Icardi will find his place in the starting XI as he is nowhere near technical enough for the role whereas a player like Jovetic or even Eder would suit De Boer’s style of play much more fluidly.

Reagovat
Inter Eterno Amore

s týmto vyhorí .. neverím, že v Serie A sa týmto štýlom presadí

Reagovat
Stiksxx

Dobrej trenér by se měl přizpůsobit týmu i lize a nasadit tu správnou taktiku. Nemusí nutně hrát pořád 4-3-3 s každým týmem.

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja nemyslím rozostavenie ale štýl tiki taka ala Barca

Reagovat
Spalovač šancí

Ale třeba to bude fungovat v pohárech. Pokud tedy nechytnou někoho z ePojisteni.cz ligy

Reagovat
db18

S tím Gustavem si asi pospěšte, protože o něj má mít zájem i Juventus (i když tam mi nějak nesedí )

Reagovat
Stiksxx

Jsem na tebe hoooodně zvědavý Franku. Každopádně jako pro trenéra je to vynikající výzva.

Reagovat
KingMaster13

Já to vedení Interu nechápu dle čeho vybírají trenéry Nicméně furt lepší jak Mancini, vše je lepší než Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď v San José sa mu darilo,tak prečo mu nedať šancu?

Reagovat
Panděvova ofina

Vůbec bych tenhle zajímavý tah neodsuzoval, všichni jsme tu skoro plakali nad tím, jak Mancini rotuje sestavou a jakým zpusobem střídá, do toho chtěl 33 letýho Toureho s ohromným platem. Neni divu, že mu vedení nechtělo nakoupit "jeho" posily, když vidělo, co s už tak dobrým týmem hraje. De Bůr je Thohirův oblíbenec a od začátku, co jsme změnili majitele, tak toto jméno rotovalo článkama. Z toho dle mého plyne jedno pozitivum a to, že by mohl Thohir takřka koupit, to na co Boer ukáže. Samozřejmě je to jen pouhý přání a všichni budeme moc zvědavý, jakým způsobem se nový trenér uvede. Osobně si přeji, aby preferoval ofenzivní taktiku na rychlé brejky, bo tak něco, protože co si budeme povídat, tak na Inter se poslední roky nedá moc koukat. Je to velký risk, ale mam pocit, že tenhle "neitalský" trenér by mohl být to ,co potřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ses nepoučil?

Reagovat
Pipo123

Proč ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud váš novej hráč nenastoupí aspoň tři soutěžní zapasy po sobě, tak tomu nevěřím, že k vam přestoupil

Reagovat
Pipo123

To hej, ale on už poskytol vyjadrenie pre média tak snad sa to neposere, možno mu zavolá Bielsa a povie aby to nebral

Reagovat
smazaný uživatel

Takovych vyjadreni uz ,,bylo"

Reagovat
Pipo123

Keby prestúpil začneš nám fandiť ? http://www.football-italia.net/88924/lazio-eye-reals-vazquez

Reagovat
lucius6

Myslíš si, že přijde? To by byl rozhodně lepší hráč než Thauvin

Reagovat
Pipo123

Já ho neznám, ak to je ten čo hral za Espanyol tak by som bol rád, tam sa mi nejaký Vazquez páčil

Reagovat
smazaný uživatel

Je to on.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde, tomu nevěř, protože by měl dostat vic šancí, Jese je pryč, CR je zraněnej eště tak na měsíc. Lucas zustane 100pro.

Reagovat
10

Reagovat
db18

Tak Leitner dal dneska sám vědět, že si letí vyřídit přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Lotito je jinej přestupovej fantóm.

Reagovat
Pipo123

Hrozne sa na neho teším, vraj mal o neho záujem aj West Ham, ale vybral si Lazio. Nie je to žiadna posila do základu, tam je plno, ale mohol by sa vyhrať, keď hosťoval v Suttgarte tak sa mi páčil, technicky je na tom dobre a vyzerá že trošku nabral aj na váhe, snad potvrdí tie referencie ktoré na neho išli keď prestupoval do BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi sa už teším na ligu som veľmi zvedávý na prvých 5 zápasov tam sa uvidí aku takiku zvolí a či mu to

Reagovat
smazaný uživatel

víjde

Reagovat
Pipo123

Olisa jebne

Reagovat
10

agentský mrdky a nevděčný hráči se nějak začínají vymykat kontrole

Reagovat
olis

co k tomu napisat, je tam jediny odchovanec, ludia ho miluju, pritom sa uz niekolko sezon hlada a az tuto poslednu mal ako tak na urovni(stale nedokazal udrzat formu aj na jar), vsetci mu davaju cas, bol davany do zakladu aj v case ked bol Mertens jasne lepsi ako on, dostal vsetko co mohol, keby hral niekde v nejakom inom klube kde by nebol miestny odchovanec a vdaka tomu oblubenec celeho mesta tak by uz davno sedel a mozno mal aj po kariere, jeho agent vraj ziada plat cez 4 mega co je sialene, to si moze takto vyskakovat ked da este dve skvele sezony za sebou ked su mu prednejsie peniaze nech si ide, ale je to smutne ze uz aj jediny odchovanec sa takto sprava, no nic, stale je tam Marekiaro jediny napoletano v time

Reagovat
smazaný uživatel

Lorenzo byl 2015/16 podle mě druhej nejlepší čistě jako ofenzivni hráč hned po Pipitovi.

Reagovat
olis

a nech si ide hocikam, niekam do spanielska alebo do bayernu, to je jedno, pride ten jeho dvojmesacny vypadok formy ktoreho sa stale nevie zbavit a uz si nekopne, tam mu to nebude odpustene ako v Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

Floro má totéž kolem ledna/února. Tou dobou má sedět na lávce, to je v pořádku. Máílokdo drží formu celý rok.

Reagovat
celestial-

Teby by som poslal robiť do Neapola psychológa a platového vyjednávača, by oproti ostatným klubom tie gáže len klesali

Reagovat
olis

Reagovat
Lech

Reagovat
Pinturicchio

Hamšíka si za tohle vážím a respektuju ho čím dál víc, borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
olis

inak podla Gazzety ponukame Insignemu 2,5 mega do 2021, to znie vzhladom na to ze mal jednu velmi vydarenu sezonu(takmer celu) tak akurat

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce se mu vysedávat za Belgií a Špáněm, když je v Neapoli doma.

Ale byl by to šok.

Větší už by mohl být jen Florko, který bude klidně umývat hajzly v Trigorii, než aby přestoupil.

Reagovat
Furia Ceca

No... To z hlediska Interu nevidím moc pozitivně.

Reagovat
Tomanatura

https://m.youtube.com/watch?v=whMBz6kFC1A

Nechci soudit trenera posle jednoho zapasu, zo urcite ne, ALE.... Toto byla doba jejich nejvetsiho hypu, kdy ho vsichni mela za velkeho maga a co ja vim. A Schmidt, co je ted v leverkusenu, si z nej udelal trhaci kalendar, takticky jsem snad jeste vic v pici tym nevidel. Stejne v odvete doma a stejne d Rapidem. Proc zrovna on? Protoze je jednou podcenila Barcelona? Nemam o nem dobre mineni, snad me prekvapi. Ale volba je to prinejmensim diskutabilni.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

Reagovat
cervo

ja si zase pamatam ich vystupenie v LM 2013, v oboch zapasoch herne valcovali AC, v jednom porazili Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Treba uz se od te doby poucil.

Reagovat
Tomanatura

Tak doufejme

Reagovat
Mr.Jindros

Nechápu, nerozumím...

Reagovat
cresposuper

Podla gazzetty sme dohodnuti so Santosom ohladne Gabigol, teraz je to na nom. Do zalohy chceme Joao Maria a L.Gustava a odist by mohol Brozovic.

Reagovat
smazaný uživatel

dopice aj s tym joaom jebnutym

Reagovat
Pinturicchio

Pamatujete někdo trenéra (byl někdo takový vůbec?), který by byl v Calciu úspěšný navzdory tomu, že jeho filozofie a předchozí působiště byly tak rozdílné oproti tomu, co ho čeká v Serii?

Reagovat
Votas

Cuper?

Reagovat
Pinturicchio

Já pravě nevím a ptám se, docela by mě to zajímalo:).

Reagovat
Votas

za něho jsem Inter moc nevídal, tak vycházím jenom z toho, e přišel ze španělska. Ale i tam hrál myslím hodně brejkově s Lopezem na hrotu, což od italskýho fotbalu není tak daleko.

Jako klidně bych i počítal Garcíu. Ten první půlrok nikdo pořádně nevěděl jak na něj. Pak se domotal, ale ze začátku to bylo něco novýho, co fungovalo.

Reagovat
10

taky mě napadl jen Garcia

Reagovat
Pinturicchio

Nevím jak ve Španělsku, ale v LM tak Cuper hrával. Garcia by se tam dal počítat taky.

Reagovat
10

Jeho pojetí fotbalu z Valencie mělo Itálii dost blízko bych řekl.

Reagovat
sinter

Cuper hral velmi podobny styl ako v spanielsku

Reagovat
Recoba Inter

to je poměrně relativní ne?

Reagovat
Pipo123

Eriksson

Reagovat
Alberto Aquilani

a to si pamätáš, aký štýl mal Eriksson pred vyše 30 rokmi, keď prišiel trénovať Rím a prebral štafetu po Liedholmovi?

Reagovat
Pipo123

Nie, trochu v Dorri a potom až v Laziu, ale napadol ma on pritom ako Pinto napísal "předchozí působiště byly tak rozdílné oproti tomu, co ho čeká v Serii" hned ma napadla švedska liga a Eriksson

Reagovat
Panděvova ofina

Benitez... Úspěšně zamrdal vše co mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.inter.it/it/hp live konferencia

Reagovat
Pinturicchio

A když už jsem u těch otázek , není tohle léto už teď přestupákem, během kterého se utratilo vůbec nejvíc peněz?

Pogba, Higuain, Stones, Ayew, Jesé, Zielinski, Candreva, G. Jesus, Milik, Gameiro, Allen, Schurrle, Pjaca, Gotze, Gaitan, Kante, Pjanic, Morata, Hummels, Digne, Umtiti a spousta dalších.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze urcite, co je ale sranda, ze Real este nic neminul a to ho caka zakaz.

Reagovat
Pinturicchio

Real utratil 30 milionů za Moratu:).

Jinak tam chybí ještě třeba Gomes do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Saneho nevidim s Nolitem.

Reagovat
Pinturicchio

Další.

Reagovat
andycek1

ešte Krychowiak, Sane, Gundogan, Batshuay, Bailly, Mkhytarian, Xhaka, Mane, Wijnaldum, Nolito a hlavne Hulk a Graziano Pelle do Číny Je šialeny tento prestupak

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
CHONG

Nikoho nepotřebujeme

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

sialene. inak aj trenerske zmeny su podla mna celkom zaujimave, hlavne anglicko - Conte, Mourinho, Guardiola, Koeman.

Reagovat
Pinturicchio

+ Trojnásobný EL vítěz Emery v PSG, Ancelotti v Bayernu, Montella v AC a proč to neříct, De Boer v Interu.

Letos by to mohla být zajímavá sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

ano samozrejme ti treneri tiez patria k nim, FDB je vlastne tiez velka zmena hh.

tesim sa uz ked sa to rozbehne (uz teraz mam nervy na reprezentacne prestavky)

Reagovat
Furia Ceca

Reprezentační přestávky jsou zlo! Hlavně, když třeba tvůj tým začíná tak půl-napůl, pak se konečně rozjede, začne se vyhrávat a... Bum! Reprezentační přestávka!

Reagovat
smazaný uživatel

Manciniho syn sa vyjadril, ze Robo to mal celkom hell v Interi, ze vela hracov co prislo, boli vlastne az jeho stvrte volby, ze Thohir a Cinania to skor maju ako hracku a nechapu presne co to je Inter (s cim asi aj suhlasim, su to podnikatelia skor) a ze ani poriadne nevedel co sa v klube deje.

Reagovat
smazaný uživatel

V první řadě je potřeba poděkovat Mancinimu!faktem je že ze sraček nás vytahl a přivedl kvalitní hráče za mě osobně tuhle sezonu měl ještě zustat ale kdo ví co tam přesně bylo...každopádně at se mu daří v novém pusobišti

FDB jako co k tomu říct?S italským fotbalem nemá zkušenosti ani jako trenér ani jako byvalý fotbalista V Nizozemí je liga o dvou o třech týmech.....i Italii to bude mít těžké,každý tym je takticky a fyzicky výborně připravený mýslím že Frank de Boer naprosto vyhoří ale odsuzovat někoho dřív něž začne trénovat není spravné.... ...takže je potřeba fandit at už nás trénuje kdokoli a věřit v to že nás nečeká další zmařená sezona.Forza Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

a ted se ukaž

Reagovat
lnterista

Nejak mam z toho vseho spatnej pocit

Reagovat
10

to nejseš sám...

Reagovat
sinter

tebe to moze byt jedno, nie?

Reagovat
10

já taky nemyslím Inter...

Reagovat
sinter

Ved ja tak isto mam na mysli pocasie, leto uz je v p.., najvyssi cas kupovat kapra na vianoce

Reagovat
10

kua, ještě tohle vlastně

Reagovat
M11

nech toho uz tak me dozral Pogba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele