Nasri do Las Palmas nepůjde, klub už náhradu za Vieru má

24.02.2018, 12:39
Aktuality
Samir Nasri se nestane novou posilou Las Palmas. Ofenzivní francouzský záložník je po odchodu z tureckého Antalyasporu volným hráčem a španělský klub o něho měl zájem, tato varianta ale už není aktuální, prozradil to trenér celku z Kanárských ostrovů Paco Jémez...

Las Palmas nedávno přišlo o tahouna ofenzívy Jonathana Vieru, toho koupil čínský Beijing Guoan a španělský svaz klubu povolil dodatečně registrovat jednoho nového hráče i po skončení lednového přestupního termínu.

Jednou z možností se rychle stal Nasri. Francouz dříve hrával za Marseille, Arsenal a Manchester City a Pyrenejský poloostrov zná díky loňskému hostování v Seville. V létě následně zamířil do Antalyasporu a zde vydržel jen několik měsíců, turecký klub má finanční problémy a jeho vedení se s Nasrim koncem ledna dohodlo na ukončení smlouvy.

"Toto téma je uzavřené. V kádru už máme spoustu potenciálních náhrad za Jonathana a já měl od začátku v plánu nahradit ho jedním z hráčů v týmu," řekl někdejší kouč Raya.

"Je důležité uvědomit si cenu stávajících hráčů, kterými disponujeme. Každý z nich má svou cenu a zároveň je nahraditelný," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Loni byl v Seville dobrý, mohla by ho Marseille skusit

Reagovat
smazaný uživatel

V marseille by byl jeste nejlepsi fotbalista..problem je ze odchazel kdysi ve zlym a asi by se ani sam nechtel vratit, rumours uz tady byly pres hostovanim v seville i pred tim nez podrpsal v turecku

Reagovat
Felitel

Skvělej hráč a jestě lepší člověk.

Reagovat
Frony

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
ThePigFeathers

Přesně tak :D :D

Reagovat
Kucka

Reagovat
celeb

svetec

Reagovat
smazaný uživatel

My se známe,že o mně mluvíš???

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim sice jak hraje ale v priprave a sezonu za City byl jeden z nejlepsich.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hluboko klesl... Z Arsenalu a Manchesteru City do Antalyasporu a málem Las Palmas... Ale může si za to sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, ale jsem rád, že se Palmičky snaží o zajímavá jména. Jen víc a houšť.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele