NANTES OPĚT MĚNÍ TRENÉRA

12.02.2007, 21:46
Aktuality
Vedení FC Nantes se dnes rozhodlo pro druhou změnu na trenérském postu v letošní sezóně. Po Sergi Le Dizetovi si "balí kufry" také Georges Eo, jemuž definitivně zlomila vaz sobotní domácí porážka 2:5 od nováčka z Valenciennes...

"Jsme v tabulce až devatenáctí. Po pořážce od Valenciennes jsem říkal, že potřebujeme čas. Během neděle jsem o celé situaci hodně přemýšlel a nakonec jsem se rozhodl udělat změny," řekl dnes prezident klubu Rudi Roussillon. "Požádal jsem Michela Der Zakariana a Japheta N'Dorama, jestli by společně nespolupracovali a nepokusili se zachránit klub v první lize. Oba souhlasili," oznámil Roussilon, že tým převeznou dosavadní asistent trenéra a sportovní ředitel.

Nantes v devadesátých letech minulého století patřilo k tomu nejlepšímu, co francouzská klubová kopaná nabízela. Od té doby se však hodně změnilo a zatím posledním výrazným úspěchem je zisk titulu ze sezóny 2000/20001. Během posledních pěti let došlo pětkrát na výměnu trenéra. Letos je dokonce v ohrožení jeden historický milník - Nantes v nejvyšší soutěži působí nepřetržitě 44 let, čímž se nemůže pochlubit žádný jiný francouzský klub.

V Nantes dělají pro záchranu všechno možné i nemožné. V zimě se jim dokonce podařilo přemluvit k návratu k fotbalu brankáře Fabiena Bartheze.

Autor: Tomáš Pavlík / yahoo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Grégory

to si teda pomohli s tim Barthezem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele