Nantes má nového trenéra, důvěru dostal Cardoso

13.06.2018, 23:49
Aktuality
Miguel Cardoso se stěhuje z Portugalska do Francie. Dosavadní trenér Rio Ave nahradí Claudia Ranieriho na lavičce Nantes, kde by měl vydržet minimálně dva roky...

Šestačtyřicetiletý kormidelník dlouhé roky působil jako asistent, takto prošel Bragou, lisabonským Sportingem, Deportivem La Coruña nebo ukrajinským Šachtarem Doněck.

Prvního angažmá v roli hlavního kouče se Cardoso dočkal až před startem uplynulé sezóny, kdy přebral Rio Ave a nutno podotknout, že si na premiéru nevedl vůbec špatně.

Rio Ave pod vedením portugalského kouče zakončilo sezónu na páté příčce, načež se Cardosovi dostalo odměny v podobě zájmu Nantes, kde nakonec podepsal smlouvu do roku 2020. "Kanárci" mají pod novým stratégem na co navazovat a konečně by chtěli do Evropy.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Ranieri už musí být slušně frustrovaný z toho propouštění, i když s každým týmem hraje nad jeho možnosti. Já nevím, co jako ve vedení Nantes čekali? Že udělá titul nebo LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
havrys99

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele