Nani se chce po sezóně vrátit na Old Trafford

25.01.2015, 18:25
Aktuality
Portugalský křídelník Nani před sezónou po letech opustil Manchester United a vydal se zpátky do vlasti, kde si na letošní sezónu zajistil jeho služby mateřský Sporting. Nani však doufá, že se do Manchesteru vrátí...

Nani přišel do Manchesteru United před více než sedmi roky z lisabonského celku a postupně se vypracoval do role opory tradičního mužstva. Důležitost portugalského reprezentanta pro Rudé ďábly se poté rapidně zvětšila, když z Old Trafford odešel krajan Cristiano Ronaldo.

Z neodmyslitelné součásti základní sestavy ManUtd se během posledních dvou let působení v Anglii, hlavně vinou neutuchajících zdravotních komplikací, stal prakticky nevyužívaný hráč a Nani proto před začátkem letošního ročníku zvolil návrat do známého prostředí.

Hostování ve Sportingu však nebere jako degradaci a po sezóně se 28letý křídelník k Red Devils vrátit. "Klub zná moji hodnotu a vím, že chce, abych zůstal," prohlásil sebevědomý Nani pro BT Sport. "Pro odchod jsem se rozhodl sám, po zraněních jsem potřeboval především důvěru a věděl jsem, že té se mi ve Sportingu dostane," dodal Nani, jenž na začátku minulé sezóny podepsal s MU nový pětiletý kontrakt.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (480)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele