Nakopne nás na září, řekl Hušbauer o výhře nad Nigérií

06.06.2018, 22:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (54)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ja bych Vam nakopal do prdele i dneska

Reagovat
smazaný uživatel

výkon to byl hroznej, já doufal že v tehle dvou pratelakach se ukáže ta naše ofenzivní síla kterou jsem věřil že máme (alespoň podle jmen) a ona to byla snad ještě větší bída než hra do zadu.

Reagovat
Azazelo RD

Ta jména jsou děsně přeceňovaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeští hráči dokáží hrát dobře v klubech, protože tam se schová ten jejich herní alibismus, ale když hrajou spolu, tak je to tragédie pro oči.

Reagovat
Bohemak12

Reagovat
Azazelo RD

Spíš jsem měl na mysli, že máme pár brankářů v průměrných týmech. Tři hráče v Německu v průměrných týmech, z toho dva na stejný post. V Itálii Schicka, co většinu sezóny nehrál a pak zase pár hráčů v průměrných až podprůměrných týmech. O nějaký Basileji, Derby či Fulhamu se vůbec nemá smysl bavit.

Podobná jména má každá podprůměrná reprezentace, takže fakt nechápu, kde by měla být ta ofenzivní síla podle jmen. Až budeme mít půlku kádru v týmech, co hrají pravidelně čtvrtfinále ligy mistrů a v základu, tak se budeme moci bavit o tom, že je kádr na papíře silný.

Reagovat
Blasphemer

Hoffe udělal LM a je to průměrný tým v rámci Německa A nejde tolik o to, kde hrají, ale jak. Koubek s Pavlenkou předvádějí skvělé výkony, na Daridu s Kadeřem jde většinou taky samá chvála. Jankto s Barákem a Schickem mají potenciál být v top klubech, jeden už dokonce je.

Nevím, proč se musí z těch hráčů dělat úplní tragédi, když nejsou. Chyba je v reprezentaci především v jejím vedení a v realizačním týmu. Ale furt se najdou lidi, co to budou házet na hráče.

Reagovat
ratusek

Přesně, pokud je tým a bojuje a jezdí po prdeli, tak to můžeš urvat ty zápasy. Z našich mám dojem, že to mají u prdele, ale co se divit, trénuje je ňouma, na svaze je bordel, teď zas nová komise rozhodčích, vedená Sparťanem. To nevymyslíš. Nevím teda jestli i v některých dalších svazech je taková situace, ale myslím, že u nás je to extrém. Ale pokud sponzoři neřeknou a dost, tak se nic nezmění no. Sponzorům je to u prdele a dokud jdou prachy, tak je to u prdele všem

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Azazelo RD

V Německu jsou jen dva nadprůměrné týmy. Z hráčů nedělám tragédy, ale obdobně má na papíře repre obsazenou kdekdo. Reagoval jsem primárně na to tvrzení, že máme ofenzivní sílu dle jmen.

Reagovat
mistr129

V posledních dvou sezonách Hoffe a Dortmund si prohodili 3. a 4. místo, S04 a RBL sice byli druzí jednu sezónu, ale v druhé nic. Takže nevím, kterej je ten druhý tým o tolik lepší než Hoffenheim

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Azazelo RD

Ok, tak v Německu je jen jeden nadprůměrný tým. Howgh. Každopádně nevím, co na tom všem mění jeden pravý bek, že náš tým není na papíře silný.

Reagovat
Spalovač šancí

Problém není ani tak v klubech, ale jakou roli mají v tom klubu. Bohužel aktuálně chybí lídři, kteří by vzali zodpovědnost na sebe a dokázali přímo na hřišti ovlivnit průběh utkání. V repre je to především o improvizaci a schopnosti dát rychle řád nesehraným hráčům. Takového lídra nemáme dnes žádného (možná Dočkal, ale ten je mimo) a přibližují se k tomu max. jenom Pavlenka s Koubkem. Jenže pokud nefunguje obrana, tak ani super brankář s tím moc nenadělá. A při vší úctě ke Kadeřábkovi a jeho výkonům, přijde mi "pouze" jako bezvadná součástka v perfektně seřízeném stroji. Což není málo, ale pokud je v repre materiál spíše pochybné kvality, stroj zrezivělý a management ne zcela funkční, tak jsou dobré součástky k ničemu. Italská trojka je zase dosti nekonzistentní, snad jedině Barák dokáže něco udělat, i když se nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se třeba na takovou repre Rumunska kde jeden z jejich top hráčů je Stanciu ze Sparty a zbytek je v drtivé většině z jejich domácí ligy! A tenhle tým je doma schopný porazit naprosto kohokoliv, stejně jako my hráli pouhé přátelaky a končí jim stejně jako nám sezóna. Přesto porazili Chile 3:2 když zápas famózně otočili v závěru a Finsko přejeli (už bez Stancia který nebyl ani na lavce) hladce 2:0. Nesrovnatelný a našimi výkony. A jména máme daleko zvučnější za tím si prostě stojím! Jankto, Barák Schick tyhle borce už v Itálii dobře znají Schicka malem kupoval Juve, Jankto chce delší čas AC u Baráka po jedné sezóně taky zbystřilo celé čelo tabulky pozornost, co chceš jako víc od borců co maj kolem 22? Kadeřabek a Darida patří několik sezon mezi špičku na svých postech. Gebre je zavedený jméno ve Werderu (což je furt víc než být zavedený jméno ve Slavii nebo Stráže) Pavlenka a Koubek vzbuzujou zájem top klubů svých soutěžích po první sezóně v ní. Suchý a Vaclík jsou opory Basileje, která pravidelně hraje ligu mistrů a maj skalpy Chelsea nebo Manchesteru United. Netvrdím že je to výkonnostně špička. Mluvím o jménech která mají nějakou váhu v Evropě a přiznejme si že v současnosti se řadíme mezi tými jako právě Rumunsko, Skotsko nebo dejme tomu Řecko. Za tím co jsem napsal si prostě stojím. Nemůžeš nás rovnat s Anglii, Německem nebo Francii na jejich úroveň prostě dlouhodobě nepatřime.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze tihle z tech bloku (HUN/BUL/ROM) maji narodni hrdosti. A je jim jedno, jestli se zkurvi nohu a uz nikdy nekopnou do balonu.

Ti cesky alibisti na to serou, jenom chteji k narodaku, aby jim vysel prestup do zahranici. Boji se zraneni a o vlastni plat v tech klubech. Kdybych mel nekdy hrat za narodak, tak me kazdy zapas budou odnaset na nositkach z vycerpany !!!

Tohle me mrzi nejvic a je to dnesni odraz vseobecne vychove deti dane zeme. Rocniky 90+ se projevuje v plnem krase...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

*nebo v Steaue

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsme v prvním poločase byli jasně lepší, měli jsme dost rohů, šancí a nakonec dali i gól. Mohli jsme navíc vést i vyšším rozdílem, kdyby Schick dvakrát lépe mířil. Že se druhý poločas hrálo hovno... Chtěl bych vidět zdejší odborníky, jak v takovém dešti předvádí světové výkony. Udivuje mě, co furt od toho týmu očekáváte. Porazí Nigérii v jejich nejlepší sestavě a v jejich generálce na MS a stejně tu furt brečíte.

Reagovat
bart_ik

to mi povídej, mám teď z toho zápasu vítr v kapse :( :D

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad to nebyl o "barak"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Jak může hrát pořád v základu to nepochopím

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může být vůbec v reprezentaci. I Bílek s Vrbou rycjle pochopili, že tohle není hráč pro mezinárodní fotbal. Ale jenom Jarolím je schopnej z něho udělat zakl. stavební kámen zálohy... A toho tam nestavěli ani v jeho životní formě..

Reagovat
ratusek

Jo to je pravda, ten borec vůbec nemá co dělat v repre. Dyť on nic kromě střely z dálky nemá, ve Slavii tím párkrát vyhrál zápas, ale jinak je k ničemu, ale na naši ligu stačí, na poháry a repre už ne

Reagovat
KingMaster13

Tak v pohárech taky rozhodl pár zápasů. Nicméně souhlas, že na mezinárodní fotbal je prostě pomalej

Reagovat
mayday

Tak rozhodl, většinou to trefil, což on tu střelu má samozřejmě. Ale herně je pomalej ve všem.

Reagovat
mayday

Je to slušnej hráč, má zpracování, nahrávku, střelu. Jeho problém je, že ve všech činnostech je strašně pomalej. Na ligu stačí bohatě, v mezinárodním fotbalu, ať už repre nebo poháry, tak tam nemá vůbec co dělat. Ještě tak v EL proti slabším soupeřům možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
Bakary3

Jenže v tý životní formě na to i měl, nestavěli ho spíš kvůli silnější konkurenci na tom postu, byl Rosa, ještě Plašil, vylítl Darida..

V tý době byl Hušbauer dobrej, mnohem pohyblivější - jeho gol po solu přes půl hřiště v Jablonci... dnes bysme se toho od něj asi nedočkali

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, fakt neměl. Například Bílek ho zkoušel doma proti Arménii a zápas se mu nepovedl ani trochu.

Reagovat
Bakary3

Že se mu nepovedl jeden zápas, to nic neznamená.

V tý době byl on a Darida naše největší naděje do zálohy, jen to těžký období po přestupu ven se povedlo líp Daridovi.

Ale tehdy byl Hušbauer fakt dobrej..

Reagovat
smazaný uživatel

Byl dobrej na ligu, ne pro evropskej fotbal - což dokazuje i ve Slávii.

Ten jeho línej fotbal fakt stačí max. na naší ligu, kde se hraje pomalu bez pressinku, a tak máš vlastně dost času na otočení a podívání se, kde se ti pohybují spoluhráči a komu chceš vlastně nahrát. Kolik měl povedených zápasů v Evropě za Spartu nebo za Slávii? Vždyť to spočítáš pomalu na prstech jedný ruky. No a v rere by ti stačil asi i ten jeden prst...

A nechápu to srovnání s Daridou, kterej i za Bílka hrál víc zezadu, zatímco Hušbauer hrál něco jako AM.

Reagovat
Bakary3

Ja ho nesrovnavam, jen rikam, ze v ty dobe proste byli nase dve nejvetsi nadeje do zalohy, asi jeste Moravek

Jinak souhlasim, ale porad ho posuzujes z dnesni perspektivy, predtim se takhle pomalej fakt nejevil, mozna ani nebyl, ja nevim.

Ty predpoklady mel, myslim si, trosku vyssi, nez jak dopadl, a ze jeste dopadl dobre, po prestupu do Slavie bych ho nejradsi vystrelil nekam do Vlasimi, to bylo hrozny..

Reagovat
Puskas

furt blbě

Reagovat
Frantszek

Už když mu dávali příjmení, tak věděli, že s ním nic nebude. Posrali to ale na úřadech.

Kamkoli přišel tak mu řekli Huš, Bauere, tady tě nechceme. A tak to tak zůstalo. HušBauer

Reagovat
Bakary3

Celou dobu jsem nevěděl, kam tím míříš, ještě, že jsi to na konci vysvětlil.

Reagovat
Frantszek

Nevím, jak na to reagovat. Trochu jsi mě odzbrojil. Měl bych věřit více ve vnímavost lidí zde na foru. Sifu Bakary, děkuji, že jsem mohl prohlédnout.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
forma

Reagovat
ratusek

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt hovada. Dělají si z nás prdel.

Reagovat
Reggie

No ty uz tam snad nebudes...

Reagovat
Hany45

tenhle Pepík by v repre neměl bejt

Reagovat
Frantszek

Huš a už se neukazuj, Bauere!

Reagovat
didosh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele