NAHRADÍ MANCINI MOURINHA?

26.01.2007, 12:10
Aktuality
Spekulace medií o výměně na postu trenéra mistrovské Chelsea se blíží ke konci. Roman Abramovič prahne po výměně Mourinha za Roberta Manciniho, současného trenéra Interu Milán...

Kvůli neustálému velkému napětí mezi Romanem Abramovičem a Josem Mourinhem nedostal portugalský manažer peníze pro posílení klubu a jejich vztahy se ještě více zhoršily. Média shodně informují, že ruský miliardář je připraven nabídnout Mancinimu až 12 milionů eur za roční pobyt na Stamford Bridge. Potěšujícím faktem pro šéfa Chelsea je, že milánský trenér měl vždy ambice pracovat v Anglii. "Opravdu miluju Premiership a jít do Chelsea by bylo fantastické," prohlásil údajně Mancini.

Abramovič je prý velký fanoušek 42letého bývalého útočníka Sampdorie a Lazia, považuje ho za velmi dynamického trenéra a za pravou osobu na lavičku Chelsea. Podle jeho slov by se pod ním mohlo začít dařit zatím velkému zklamání – Andriji Ševčenkovi. V užším seznamu jsou také Guus Hiddink, Carlo Ancelotti a Marcello Lippi, avšak Roberto Mancini je na prvním místě.

Mancinimu končí v létě smlouva, prezident jeho současného zaměstnavatele, Massimo Morrati, by ovšem chtěl, aby na San Siru zůstal, jelikož pod jeho vedením Inter získal Scudetto, dvakrát Italský pohár a dvakrát Italský superpohár.

Autor: Josef Gvoždiak / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Calderon, dúfam, že to jedným očkom sleduješ, čo sa deje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nevidí nic ani oběma, natož jedním...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Manciniho nikdy, je to špatný trenér... můj názor

Reagovat
HOST*

Je to zase nějaká sračka...Chelsea nepotřebuje novýho trenéra, když má toho nejlepšího

Reagovat
HOST*

To je blbost, Mourinho je vytáhl nahoru...Chelsea, kam se to řítíš???

Reagovat
HOST*Fidik

Nahoru je hlavně vytahl Abramovič. A jestli sis nevšiml tak bez Terryho je celá Chelsea v řiti. Ještě že se vrátil Petr jinak bych to viděl max. na UEFU

Reagovat
HOST*

A je to tady prvni velka krize "velke silne nepremozitelne" Chelsea ktera podle mnohych nemuze skoro prohravat a uz vubec ne zase nevyhrat Premier League. Je konec Chelsea myslim ze ted to s nima pujde dolu a pokud Mourinho odejde pocitam s tim ze dopadne jako Real Madrid kterej se uz 3 roky hrabe z krize a nedari se moc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele