Nagatomo prodloužil smlouvu s Interem

08.04.2016, 12:28
Aktuality
Inter Milán může i nadále počítat se službami Yuto Nagatoma. Japonský reprezentant, jenž měl původně kontrakt jen do konce letošní sezóny, se dohodl na jeho tříletém prodloužení...

Nagatomo se na evropské scéně poprvé představil během hostování v Ceseně, která ho následně získala natrvalo a 29letý bek se posléze obratem stěhoval do Interu Milán.

Za ten reprezentant Japonska nastupuje vyjma minulého ročníku vcelku pravidelně, přesto se spekulovalo o tom, že po konci smlouvy odejde, zájem byl hlavně ze Španělska.

Nakonec však Nagatomo podle očekávání o tři roky prodloužil smlouvu s Nerazzurri. "Inter Milán by chtěl oznámit, že se dohodl na tříletém prodloužení kontraktu s Yuto Nagatomem," stojí na webu italského klubu, za který zkušený zadák odehrál 172 utkání a vstřelil 11 gólů.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (34)

Přidat komentář
Votas

Reagovat
fantomas

Reagovat
El-Pistolero-68

Proste tam patri, jeden z mala sympatickych Interistu.

Ted by to chtelo, aby AC podepsalo Kovacice.

Reagovat
raduinho

Není bez zajímavosti, že od chvíle co přišel tenhle průměrák začal Inter upadat. S hčáči jako Nagatomo prostě Inter o Scudetto ani LM hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt hral skvele kdyz se jeste celemu interu darilo

Reagovat
raduinho

Dařilo ? Přišel v půlce sezony 2010/2011.

Reagovat
10

to právě v Interu ještě nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda... ted jsem se koukl a to bylo jeste pred nim no, posledni dobra sezona byla prave ta ve ktery pulce prisel. Ale ja jej mam zafixovaneho jako dobreho hrace z drivejska, ted nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

to to leti, kdyz inter uz pet let hraje howno...

Reagovat
10

v Ceseně hrál výborně, v Interu měl taky dobrý zápasy, ale není na něj úplně spolehnutí...resp. mi přijde, že je spolehnutí na to, že to pravidelně posere v pro Inter nejhorší možnou dobu, často i díky smůle, jako třeba teď poslední zápas

Reagovat
raduinho

Prostě hráč, který je nikam neposouvá, ba naopak.

Reagovat
10

to možná ne, ale zase tam mají větší tragédy...pracovitost a relativní všestrannost hraje pro něj, takový hráče taky potřebuješ

Reagovat
smazaný uživatel

toto vela ludi nevidi alebo nechce vidiet

Reagovat
Murtago

Nagatomo zničil Inter

Reagovat
10

co by si Inter počal bez svýho japonskýho "štístka"

Reagovat
smazaný uživatel

najslabší článek Interu

Reagovat
risk je zisk

Manu Pakáčo

Reagovat
Deki

achjo

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

ako som uz pisal vedla:

sice mam niekedy na Yuta neskutocne nervy.. vobec mi neprekaza, ze predlzil.. v tejto sezone mal viac dobrych zapasov ako zlych.. odohra si svoje, navyse v buducej sezone nas caka EL ak nezazmatkujeme.. zide sa taky hrac. je to makac.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Skvely hrac, pre nas fanuskov Internazionale len a len super

Reagovat
snuff24

Boží, doufám že u nás bude ještě dlouhé roky.S lehkou nadsázkou je to pro mě druhý IL CAPITANO

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
lnterista

Vsechno bych to na nej nehazel...zadarmo a neni horsi nez ostatni naopak. Navic si zije svuj sen takze zavist o)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme vsichni opravdu štastni ...ale tak třeba ho prodlužujem jen proto ,aby jsme ho mohli za něco málo prodat aby nešel jako volný hráč.. v tom případě chápu....

Reagovat
Recoba Inter

Ne, ne a ještě jednou ne. Těmhle marketingovým hráčům jsem na chuť zdaleka nepřišel. Navíc Yuto je pro mě symbolem úpadku Interu. Ten hráč je slabý. V osobních soubojích, ve vzduchu, neumí překvapit, vždycky ho obránci soupeře při ofenzivním výpadu snadno přečtou. Má špatné centry, míč si dává daleko od nohy. Moc parád s ním taky neumí. Podle mě na to nemá a ukázal to několikrát. Za ty roky se mu podařilo akorát zapracovat na jeho zbrklosti. Už není tak zbrklý jak býval, je klidnější a jdou vidět nějaké zkušenosti(kterými se to koneckonců vysvětluje). Jenomže opravdu máme tohle zapotřebí?Proč se dělá marketing dnes takhle a ne tak, že se nakoupí schopní hráči, skrz které potom sestavíme kádr, uděláme výkony, vyhrajeme trofeje a budeme zářit? vždyť takhle je to přece sportovnější, účelovější a hlavně upřímnější. Tohle je prostě výsměch a pokud u nás bude Yuto hrát stále základ, tak nikdy žádnou trofej nevyhrajeme. Ten hráč zkrátka ztrácí ve vlastnostech, které dělají fotbalistu fotbalistou. Talent aby hrál fotbal na vrcholové úrovni má, ale ne za velkoklub. Za hvězdu by byl někde v té jejich Yokohamě, ale u nás? V klubu, který se chce vrátit na vrchol? Kdeže! Někdo zde v diskuzi nahoře napsal, že takový bojovní a snaživý hráči v klubu jsou potřeba, jestli to ale u nás má splňovat právě Yuto, tak to jsme na tom opravdu špatně. Takhle má přece přistupovat ke svým povinnostem každý sportovec, a ne jen ten, který těmito atributy musí nahrazovat jiné, zdaleka důležitější. Slabý odvar předchozích dlouholetých opor klubu. Je hezké, že má Inter rád, ale ještě aby měl Inter rád jeho. Štve mě, že časem se třeba do ligy mistrů s Interem(i když třeba skrz lavičku) protlačí, přitom za ty roky v Interu bylo víc kvalitních a bojovnějších hráčů, kteří by si to zasloužili více než právě Nagatomo.

Reagovat
risk je zisk

Zajimavy, jako vazne zajimavy. Tohle je pro me neco jineho, takhle dopodrobna napsano cteni o jedinem hraci. Ale ty to vis asi nejlip, co nebo kdo by vam pomohl na ceste za slavou.

Reagovat
Recoba Inter

Poslední dobou Inter už tolik nesleduju, ale Těch pár zápasů co jsem v nich viděl hrát Yuta, tak mi opět potvrdily můj pohled na něj. Ostatně v sezónách 2010-2011,2011-2012, 2012-2013 a 2013-2014 mi přišel jako jeden z nejslabších článků týmu. Zvláštní, že tam snad jako jediný z těch opravdu slabých článků zůstal. Vlastně není. Je to Asiat a Inter ty ambice ohledně východního trhu zkrátka má. A pomohl by nám schopný trenér a možná nové vedení.

Reagovat
Zark

Reagovat
Antijuve

Takový zmenšený rychlejší Rano.... dokáže hrát v jednu chvíli relativně dobře a potom naprosto vše zazdít.

Reagovat
Dejwa

Nejlip to popsala moje drahá polovička, "smysl to má asi takovej, jako když stát živí vězně"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele