Na tlak jsem připraven, vzkazuje pochybovačům Martial

03.09.2015, 11:54
Aktuality
Jeden z nejdražších přestupů letošního léta se předevčírem definitivně upekl na trase AS Monaco - Manchester United. Na Old Trafford zamířil talentovaný útočník Anthony Martial, který se nové výzvy a velkých očekávání rozhodně nebojí...

19letý fotbalista v Anglii podepsal smlouvu na čtyři roky a součástí kontraktu je i opce na pátou sezonu. Přestupová suma se údajně může vyšplhat až na 80 milionů eur.

"Tlak necítím. Vím, že zde tlak je, ale jsem na něj připraven," řekl po podpisu smlouvy.

"Jsem velmi šťastný, protože budu hrát za velký anglický klub. Jsem velmi pyšný. Kvůli tomuto jsem tvrdě pracoval a spokojena je i moje rodina. Mluvil jsem s trenérem Louisem van Gaalem a vím, že budu muset tvrdě dřít. Není snadné mluvit sám o sobě, každopádně jsem velmi rychlý. Doufám, že vše půjde dobře," dodal.

Martial je odchovancem Lyonu, v jehož dresu debutoval v prosinci 2012 v duelu Evropské ligy proti izraelskému celku Ironi Kiryat Shmona. AS Monaco ho koupilo před dvěma roky za pět milionů eur, celkem Martial ve francouzské nejvyšší soutěži odehrál 52 zápasů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (371)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele