Na přestup nemyslím, vzkazuje svým nápadníkům Pastore

21.11.2017, 11:54
Aktuality
V prvním týmu Paris Saint-Germain je velká konkurence a své o tom ví i Javier Pastore. Ofenzivně laděný argentinský záložník nemá jisté místo v základní sestavě a i přes spekulace médií si chce svou pozici vybojovat, aby si příští rok mohl zahrát na mistrovství světa v Rusku...

"Fotbalisté chtějí hrát neustále, to je dle mého názoru normální, ale rozhoduje trenér. Pokud budu moci hrát, jako mi to bylo dopřáno dnes, pak budu spokojen. Také se musím pokusit vyvarovat dalším zraněním," řekl Argentinec po utkání s Nantes.

Pastore má často svalové problémy a letos v Ligue 1 nastoupil jenom k sedmi zápasům, v nichž dal tři branky. Podobně jako další spoustu hráčů ho přitom motivuje blížící se světový šampionát, na který Argentina s velkými obtížemi postoupila.

"Chci jet na mistrovství světa, jenomže pokud reprezentační trenér uvidí, že nehraji, budu to mít složité. Ale na přestup nemyslím, chci odevzdat to nejlepší svému klubu," pokračoval Pastore.

28letý fotbalista v minulosti hájil barvy Palerma a zájem z Itálie je o něho i nyní, spekuluje se totiž o Interu Milán. Vedle toho situaci jihoamerického hráče monitoruje rovněž španělská Sevilla.

"Zájem Sevilly? Je pravděpodobnější, že když už odejdu, bude to do Itálie," naznačil.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
noustres

Takže Inter?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý hráč, ale to zdraví, nevím jestli to není riskantní ho koupit

Reagovat
bobis21

přál jsem si ho do AC když ještě hrál v SA ... klidně bych ho pořád vzal. I když to možná není úplně typologicky to, co AC potřebuje

Reagovat
Rox

Pastore je přesně právě ten typ hráče, co AC potřebuje. AC si nedokáže přihrát na metr a hra je závislá jen na Susovi. Doufám, v létě nebo i dřív vyměníme trenéra a přijde opravdová kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Ač to bude mít hodně složité, seria a Red zase zažívá skvělý období a věřím, že i v lm italské týmy zase začnou se dostávat daleko, kvalitu už nemá jen Juventus, AS úplně zničilo Chelsea, Neapol hraje skvělé, Spalleti ukazuje letos v Interu, že je to opravdu jeden z 10 nejlepších trenérů současnosti, Inzaghi je s Laziem famózní a pak tam jsou sezónu překvapení jako Sampdoria nebo Turín nebo Sassuolo, i když AC posílí a změní trenéra, tsk to bude mít hodně těžké, momentálně je prostě hodně daleko ty týmy utekli a to nemyslím jen bodově.. Navíc jestli AC přivede dobře hráče na příští rok, tak si to musí sednout a právě to je ono, budou to skvělý hráči, ale konkurence už bude mít tým.

Reagovat
Frantszek

Tak za kolik jsi měl lístek, když jsi to psal?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Výbornej fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Svého času můj nejoblíbenější hráč. Bohužel mu Emery nedává vůbec prostor, a přitom ještě před nedávnem patřil k nejlepším hráčům v PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Svého času můj nejoblíbenější hráč. Bohužel mu Emery nedává vůbec prostor, a přitom ještě před nedávnem patřil k nejlepším hráčům v PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč se mi komentář odeslal 2x.

Reagovat
Deki

Hráč, kterému jsem nikdy nepřišel na chuť, ani v jeho životní sezoně v Palermu nebo v první sezoně u PSG. K tomu ta zranění... snad se přestup do Interu konat nebude

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by odejít.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele