Na novou sezonu chci být maximálně připravený, říká Schick

05.06.2018, 14:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
shitcool

Patriku, rád bych tě opravil: „Fotbal nebyl špatný, ale nedali jsme gól a druhá půle se nám vůbec nepovedla.“

Ten fotbal byl zlo, hráli jste úplnou tužku. Austrálie taky nic nepředvedla, jen ukázala, jak jste na tom bídně a serete na vše.

Příště to prosím pro ČTK říkej takto, nebudeš za debila ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháněj to. Ten první poločas do gólu Australanů nehráli nejhůř, Austrálie byla hluboko zatažená a pár šancí jsme tam měli. Takže to, co říká, se vůbec neliší od reality, zatímco tvé nadávání za každou cenu ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mattbenc

Reagovat
cetto

No a tak se zase utaví a zase to bude na hřišti na hovno. Spíš by to naopak chtělo pořádně zregenerovat, dát si třeba na půl roku úplnou pauzu od fotbalu, jenom vyklusávat a čutat se synem. Pak by se mohl vrátit ve skvělé formě

Reagovat
smazaný uživatel

Co asi celou dobu dělá v repre? Však jen vyklusává a hraje to jak profesor.

Reagovat
Posledni Kovboj

ted jsem na pochybach i ja

Reagovat
smazaný uživatel

taky ted nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0 synů + 0 synů = 1 Cettosyn

Reagovat
Neutron

teba tu je skoda bracho

Reagovat
smazaný uživatel

"Nebudu se vymlouvat no, ale motivace je složitější. Hral jsem sice na křídle jako v AS, ale s jinou taktikou, takže to bylo něco nového. Když jsem byl na hrotu, tak zase bez míče."

Prostě páťa za to nemůže no

ČTK málem otočit s Liverpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

V repre je problém hlavně namyšlenost našich “hvězd” a netaktický trenér, který neumí motivovat. Brückner taky nebyl žádný kouzelník, ale tým měl respekt a dal tomu vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Kája měl taky docela jinej materiál ale.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné, ale potenciál toho týmu určitě není dostávat příděly od Austrálie.

Reagovat
cetto

No zrovna včera jsme se s kolegou dívali na sestřihy z 96 a 04. Ten materiál byl rozhodně mnohokrát lepší (hlavně v 04), ale taky to nebylo na to, abychom byli třetí na euru. Čistě kvalitou kádru jsme byli v obou případech někde na hraně první desítky v Evropě, ale Bruckner z nich dokázal vymáčknout vše, takže jsme pak v zápasech hráli ještě líp. Dnes jsme kvalitou dejme tomu na hraně druhé desítky, tak se stejně kvalitním trenérem bychom měli hrát někde na úrovni Švédska

Reagovat
forma

V Portugalsku se sešlo moc náhodnejch faktorů o kterejch se nemluví - životní forma Poborskýho,Nedvěda,Čecha a Baroše. Nejhorší prezentace od Německa za posledních snad X let. Hodně udřená výhra proti Lotyšum (nejslabšímu mančaftu šampionátu). Nizozemsko se sice porazilo ale ždímali nás jak hovado přičemž kdyby se hrálo tenkrát o bronz - tak nás dle mýho rozemelou.

Extra lehkej soupeř ve čvrtfinále (Dánsko), nehledě na fakt že nepostup přes Řecko bylo fatální selhání a ten turnaj podle mě nebyl úspěšnej pro nikoho - vyjma Řecka. Samozřejmě naše hra měla nějakou tvář a alespoň se tam makalo na 100%. .

Reagovat
cetto

No jak říkám - objektivně jsme měli mít na postup ze skupiny (ikdyž je otázka, zda zrovna z té naší, která šla označit za skupinu smrti), ale to je vše. To, kam jsme se dostali, byl i na naši tehdejší kvalitu nadstandard a velký úspěch a dá se to podle mě srovnat například s postupem našich ze skupiny na předchozím euru když vezmu v potaz to, o kolik byl ten tým z roku 04 lepší (ač to takto málokdo vidí)...

Reagovat
forma

Reagovat
Pablos

Zase když si vemu MS tak už to tak růžové nebylo ...strašně jsem se za nás třeba styděl v tom utkání s Ghanou... to byl totální válec od nich a kdyby to skončilo 8:0 ..tak nikdo nemůže nic říct.

Reagovat
cetto

No jo, ale tam jsme to jádro už měli za zenitem a ve chvíli, kdy jsme hráli proti mladýmu a ryhclýmu výběru Grany, jejichž stylem v té době nikdo z evropy nehrál, tak to byl průser. Víc jak půlka základu byli třicátníci, akorát Rosický v nejlepších letech. V útoku dvojice Koller-Lokvenc (to prostě nemohlo dopadnout dobře) navíc s brzkým zraněním Kollera. Na stoperu kiksující Rozehnal, kterej už v té době (kdy jsme měli vpodstatě ideální tým) byl dlouhodobě jediným fakt slabým článkem. Na tom MS byla přehnaná očekávání, ale zpětně všichni uznali, že na to ten tým už objektivně neměl. EURO bylo něco jinýho - tam jsme měli skutečně možná nejlepší tým v české historii, v podstatě všichni na vrcholu formy a k tomu sehranost, štěstí..

Reagovat
forma

Koller se zranil proti USA né ?

A zapomněl jsi na Ujfalušiho, od kterýho to byl proti Ghaně nejhorší zápas za jeho repre kariéru... ale zase paradoxně nejlepší zápas Čecha.

Reagovat
kattos

Nejlepší zápas měl proti Portugalcům euro 2012

nutno podotknout, že kdyby uznali ten Nedvědův gol z 54 minuty tak je vše jinak. (ofsajd to ale byl)

Do té červéne karty jsme hráli vyrovnaně.

Reagovat
smazaný uživatel

A přišel Vráťa alias nejhorší hráč na MS všech dob

Reagovat
kattos

Nevím jestli hráči jsou namyšlení, snad možná krom Schicka nemá kdo být proč

Reagovat
smazaný uživatel

Namyšlený? Vždyť ten tým je psychicky úplně v prdeli.

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi overhyped radoby talent kopyto co na to zkratka nema dalsi rok do sassuola a pak zpatky do bohemky to je jeho strop

Reagovat
kattos

Strop hrát základ čtvrftinále a semifinále Ligy Mistrů není špatné.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tebe ve škole šikanovali?

Reagovat
Mr.Mike

zlomová sezona pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby co má reprezentaci na starost jde Reprezentace do pí*i

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele