Na náš tým byl vytvořen až příliš velký tlak, domnívá se Delneri

27.10.2017, 13:06
Aktuality
Jenom třikrát zatím v letošní sezoně bodovalo Udinese. Bianconeri sbírají především porážky a tamní média spekulují o tom, zda nebude propuštěn trenér Luigi Delneri. Toho minimálně pro tuto chvíli zachránil triumf na půdě Sassuola, který kouči a jeho svěřencům může dodat klid a sebevědomí před soubojem s Atalantou...

"Atalanta? Pro mě osobně by byla málo i remíza, ale klub mi nedal žádné ultimátum. Mohl bych v 67 letech ještě trénovat jiný tým? Na náš tým byl vytvořen až příliš velký tlak, tím spíše, když v něm máme spoustu nových hráčů jak Barák, Lasagna nebo Behrami. Zvláště zahraniční fotbalisté potřebují nějaký čas na adaptaci," upozorňuje Delneri.

Udinese je v tabulce s devíti body na třináctém místě a posunula ho tam výhra ze 1:0 Sassuola. O tu se zasloužil i Antonín Barák, který zaznamenal svou vůbec první trefu na Apeninském poloostrově.

"Barák? Jedná se o kvalitního hráče a ví, jak se adaptovat. Hraje na pozici desítky v české reprezentaci, ale nezapomínal bych na Behramiho," říká dále Delneri.

Udinese letos inkasovalo už 21 branek a má třetí nejhorší defenzívu v celé Serii A. Spolehnout se naopak může na útok, ten funguje i po odchodu střelce Cyrila Théréaua do Fiorentiny.

"Doufám, že Maxi López dovede dát alespoň deset branek, ale prodeje Théréaua nelituji. Rozhodl se, chtěl novou výzvu. Francouz je jedinečným útočníkem, bez něho jsme museli trochu pozměnit způsob hry," nechal se dále slyšet zkušený trenér.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neschopný trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Strasne brzdi Udine

Reagovat
cetto

čím víc čechů, tím horší výsledky bylo to stejný už za dob Sivoka a Zápotočnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
kilobyte

A to jsi vypočítal jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Dajme si otázku, že keby ich prevezme Guidolin, či by to bolo lepšie..:)

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ty si MSgoo?

Reagovat
zelda

Přijde novej kouč, posadí Jankta s Barákem a uvidíme, jak to bude zase šlapat

Reagovat
smazaný uživatel

"Gigi" Delneri by sa už na to mohol vykašlať..Čo mali ísť po minulej sezóne vyššie, tak ich ťahá akurát do Serie B

Reagovat
smazaný uživatel

Udine na poháry nemá a nemělo...+ nesestoupí...tak co se vlastně řeší ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele