Na lavičce Las Palmas po sezoně skončí trenér Setién

18.03.2017, 15:50
Aktuality
Nového trenéra může pomalu začít hledat vedení Las Palmas. Na lavičce španělského klubu po letošní sezoně skončí Quique Setién, který se s vedením nedohodl a už ani nedohodne na podmínkách prodloužení spolupráce...

"Dnes ráno jsem hráčům oznámil, že po sezoně ukončím své působení v Las Palmas. Rozhovor s prezidentem, během něhož na mě tlačil ohledně rozhodnutí, mě přiměl ke kroku vpřed během zvažování případného setrvání. Naše neshody se staly neslučitelnými a prodloužení spolupráce by dle mého názoru ovlivnilo tým," sdělil kouč na dnešní tiskové konferenci.

"Nadšení klubu obnoví příchod nového trenéra, stejně jako se tomu stalo už dříve. Nikdy klubu nezapomenu to, že mě před osmnácti měsíci zaměstnal. Ty dvě sezony v Las Palmas si budu pamatovat navždy, i nadále budu mít radost z výher Las Palmas a budu plakat v případě porážky," dodal.

58letý kormidelník převzal Las Palmas předloni v říjnu a obsadil s ním jedenácté místo, stejná pozice klubu patří i v probíhajícím ligovém ročníku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
JackDaniels.

Nečakané, práve oni a Eibar sú príjemné prekvapenia tejto sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Tu by som zaradil aj Alaves.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Juan Román Riquelme

Uz len vymenit Barcelonu a Patético za Valènciu a A Coruñu a bude to tip top

Reagovat
C-M@ster

To je škoda...

Btw jak se to křestní správně čte?

Reagovat
9augi9

Kike.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Messiáš

Škoda, ale asi to nebylo udržitelný. Hned několik sporů s hráči, nejdříve Araujo, pak Viera a Aythami, s prezidentem asi taky měli rozdílné představy na fungování týmu..

Reagovat
salaminoo

saint etiene

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele