Můžeme vyhrát titul, prohlásil Rooney

16.12.2014, 11:48
Aktuality
Manchester United za sebou nemá dobrý vstup do letošní sezóny, postupně však jdou výkony Rudých ďáblů nahoru, načež se svěřenci manažera Louise van Gaala posunuli již na třetí příčku. Podle kanonýra a kapitána Wayne Rooneyho pak může ManUtd získat titul...

Red Devils za sebou mají špatnou sezónu, kterou zakončili až na osmém místě Premier League, díky čemuž se vůbec nekvalifikovali do evropských pohárů. Anglickému celku se však nevydařil ani vstup do letošního ročníku domácí soutěže, postupně se ale zlepšuje.

O víkendu si ManUtd vyšlápl na Liverpool a zapsal si šesté ligové vítězství po sobě, čímž si upevnil průběžnou třetí příčku. Na vedoucí Chelsea přitom ztrácí osm bodů, městští rivalové Citizens mají k dobru bodů pět. "Můžeme stále doufat, že získáme titul," prohlásil Rooney.

Manchester nyní čeká hodně náročné období, když během třinácti dnů odehraje čtyři ligové zápasy, díky čemuž se může pořadí Premier League znovu upravit. "Musíme zvládnout naše zápasy, ostatní pak mohou zaváhat a půjdeme nahoru," uvědomuje si anglický reprezentant. "Před dvěma roky jsme vyhráli titul a také jsme každý zápas nehráli skvěle," dodal Rooney.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (858)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele