Můžeme se vrátit do kontaktu, uvědomuje si Spalletti

28.09.2018, 16:52
Aktuality
Inter Milán po nevydařeném úvodu sezóny opanoval dva ligové zápasy po sobě a již zítra ho čeká pro změnu domácí souboj s Cagliari. Kouč Luciano Spalletti si je vědomý, že jeho tým se může vrátit zpátky do hry...

Nerazzurri z prvním dvou klání se Sassuolem a Turínem vybojovali jenom bod za remízu s druhým jmenovaným, následně sice zdolali Bolognu, ale pro změnu podlehli Parmě.

Během uplynulého týdne je to však z pohledu milánského velkoklubu o poznání jiná písnička: Inter nejprve přivezl těsnou výhru ze hřiště Sampdorie, aby poté přetlačil Fiorentinu.

Momentálně se letošní navrátilec do pohárové Evropy pohybuje na průběžné šesté pozici, na třetí Sassuolo však ztrácí jenom tři body. "Tohle je týden, který nás může vrátit zpátky do kontaktu se špicí tabulky," prohlásil na tiskové konferenci trenér Spalletti. "Neustále se zlepšujeme, musíme se však vyvarovat výpadků jako s Fiorentinou nebo Turínem," nabádá.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bože, prosím nech to nepodr*ú s Cagliari

Reagovat
snuff24

já už z tiho mám komplexy.S čím slabším soupeřem hrajeme tím víc trnu jak to dopadne.Barca treba bude s jedním prstem v nose a druhým v prdeli tam bych se nebál, ale.Cagliari fakt nwm.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, so silními sa vždy nahypujú a keď už prehrajú tak zo cťou ale s Cagliary a spol si to niektorí (Epic, Ivan...) len odchodia a Špall si dá pred matchom nejaký ten koksík na náladičku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele