Musíme se vrátit k naší typické hře, nabádá Mertens

07.12.2017, 15:58
Aktuality
Neapol nezvládla včerejší utkání Ligy mistrů na půdě Feyenoordu, načež se musí pro zbytek letošního ročníku spokojit pouze s Evropskou ligou. Podle útočníka Driese Mertense se Partenopei musejí vrátit ke svému standardu...

Italský celek se přitom ve zmíněném duelu ujal brzkého vedení zásluhou Zielińskiho, domácí ovšem ještě do konce prvního dějství srovnali a těsně před koncem rozhodli.

Neapol tak ve skupině F zůstala na konečné třetí příčce, když na vedoucí Man City ztratila propastných devět bodů, doněcký Šachtar pak měl k dobru pro změnu šest bodů.

Po porážce od Juventusu tak vesuvský celek inkasoval další těžkou ránu a podle útočníka Driese Mertense je potřeba, aby se vrátil ke své typické hře. "Momentálně nejsme v ideálním rozpoložení a nedokážeme hrát náš typický fotbal," přiznává Mertens. "Během každé sezóny čelíte výkyvům, ale chceme se co nejrychleji vrátit ke svému standardu," vyhlásil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Na nic lepšího než EL a 3. místo v lize nemáte.

Reagovat
smazaný uživatel

i s celým MareKárem

Reagovat
Bandita_Harry

V dormunde by si si na Mareckovi pekne honil pero

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, není to můj typ...

Reagovat
mastakillah

Hlavně by měl začít u sebe, jelikož to co předvádí v posledních zápasech není jeho standart

Reagovat
mayday

Včera byli otresni, hlavně druhou půlku. Asi věděli výsledek z Charkova, což se podepsalo, ale v dobrým rozpoložení určitě nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

K typickému hernému systému musí prispieť nie len základná jedenástka, ale aj hráči mimo nej. Vedenie by malo porozmýšľať či chcú bojovať o titul a zároveň bojovať v pohárovej Európe s tým čo majú alebo rozšíriť káder. Včera sa ukázalo, že hráči ktorí nehrajú pravidelne nedokážu adekvátne zastať post hráča zo základu resp. hrať na inom poste. No možno sa mýlim a včera ten zápas už pre nich nemal význam, keď že Shakhtar nenechal nič na náhodu.

Reagovat
10

Vždyť Sarri by stejně tu sestavu nerotoval! Třeba Rui měl do zranění Ghoulama odehraný 3 minuty, Maksimović odehrál v sezoně 2 zápasy, Giaccherini 60 minut, Ounas 107 minut, Rog sbírá starty po 15 minutách...zase bych tady nevytvářel virtuální realitu v tom, že Sarri nemá z čeho brát a že Neapol dojíždí na úzkej kádr

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dobrá virtuálna realita. Hráči ktorí nehrajú pravidelne nenahradía hráčov zo základu a to aj v tom prípade, že by Sarri rotoval zostavu a mali by tým pádom hernú prax. Ak by mal hráčov ktorí by zastali hráčov zo základu, tak by ich rotoval veľmi rád.

Reagovat
10

Stejně jako nemá Barcelona náhradu za Messiho, tak nemá Neapol náhradu za Mertense s Insignem, to při jejich formě není nic nepochopitelnýho a v tom problém Neapole není. Problém je, že tihle hráči hrajou nonstop i proti slabším soupeřům a pak nedokážou adekvátně odehrát ty klíčový zápasy, protože je Sarri totálně odvaří. Pokud Neapol nedokáže bez tý útočný trojky porážet doma týmy jako Sassuolo, Cagliari nebo Benevento, tak se pak nemůžou divit...

Reagovat
olis

Reagovat
stuff

Reagovat
olis

Reagovat
Alberto Aquilani

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/24852493_629184350601169_7876967243010431397_n.jpg?oh=62cc8aa7df0fa24210c7945f46857feb&oe=5A895CB9

Mne sa Sarriho futbal nepáči a nepostup ma neprekvapuje. Zvedavý som čo v lige. Logicky proste musia odpadnúť, navyše tam stačí, aby sa jeden z tých hobbitov vpredu zranil a je s nimi koniec.

Reagovat
twelwer

Zda sa mi to alebo Neapol hra strasne naivny futbal rok co rok ? ... Zakazdyn sa pise aky su skvely a pritom hraju vzdy podobnu taktiku na troch nízkych utocnikov ale bez nejakého planu B. A strasne naivne mi to pride. Hraci zo striedacky totalne nerozohrany.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele