Musíme se probrat, nebo skončíme jako Titanic, varuje majitel Udine

09.04.2018, 17:12
Aktuality
Trudná série osmi porážek trápí fanoušky itaského Udinese Calcio. Klub, za který hrají také dva čeští reprezentanti Antonín Barák a Jakub Jankto, začíná hazardovat s účastí v příštím ročníku Serie A. Není divu, že majitel Giampaolo Pozzo už bije na poplach.

Udine prohrálo v italské lize nepředstavitelných osm utkání za sebou. Náskok na sestupové příčky už se ztenčil na pouchých šest bodů a příští ligový duel s Cagliari bude pro "Zebry", jak se mužstvu přezdívá, podle všeho klíčový.

"Mám z toho velké obavy," připustil majitel klubu Giampaolo Pozzo v rozhovoru pro klubovou televizi Udinese TV. "Rozhodně nemůžeme být lehkomyslní. Od sestupu do Serie B nás nezachrání žádné řeči, ale bojovnost. Naše výkony momentálně nejsou dost dobré, abychom zůstali v Serii A, proto musíme okamžitě zasáhnout," burcuje Pozzo. "Už nemáme kam ustupovat. Zápas s Cagliari bude naprosto stěžejní. Na řeči není čas. Jsme v krizi a ve stavu nejvyšší pohotovosti, pokračoval Pozzo, jehož rodina vlastní klub od roku 1986.

"Hráči jako Widmer, Barák nebo De Paul jsou vzdálení výkonům, na které jsme od nich byli zvyklí. Musíme se okamžitě probudit, nebo skončíme jako Titanic," uzavřel Pozzo.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ak prehrajú proti Cagliari, ktoré tak isto hrá o život, tak padajú do toho tuhého boja medzi Sassuolo, Cagliari, Crotone, SPAL a Veronu..

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte samozrejme starci z Chieva

Reagovat
Pipo123

Včera čo som ich videl tak vôbec žiadna bojovnosť, práve taký Barák ten zápas doslova odchodil, skôr to vyzerá tak že hráči chcú odstreliť Odda

Reagovat
tnt03

Se divím co se s nimi děje. Na začátku hráli celkem dobře i dokonce vysoko v tabulce. O to víc škoda že se to nezvedá pro Jankta a Baráka.

Reagovat
smazaný uživatel

však před touto megasérií proher měli zase pěknou sérii snad pěti nebo šesti výher divný tým

Reagovat
tnt03

žejo ... škoda pro ty naše kluky no

Reagovat
smazaný uživatel

Ty prvni by meli poradne makat a nemit palici v oblacich...

Reagovat
LidoOP

S dvanácti oskary

Reagovat
smazaný uživatel

Na dně oceánu.

Reagovat
Vsadim gule

Natočí podle nich celovecerak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele