Musíme se omluvit fanouškům, řekl Montella

05.02.2018, 19:55
Aktuality
Hodně složité období má za sebou Sevilla. Andaluskému klubu se nedaří, naposledy ostudně podlehl na hřišti Eibaru, kde inkasoval pět branek, kouč Vincenzo Montella se tak neváhal fanouškům omluvit...

Sevilla do letošní sezóny nevstoupila špatně, ovšem s příchozím koncem roku se ji přestalo dařit, což následně odnesl kouč Eduardo Berizzo, kterého u kormidla nahradil Montella.

Bývalý útočník a před příchodem do Andalusie kormidelník AC Milán začal ostudnou porážkou v derby s Realem Betis a nyní podruhé v pěti zápasech inkasoval pět branek.

Eibar se v sobotním utkání ujal rychlého vedení zásluhou Kikeho, hosté sice uprostřed prvního dějství snížili na průběžných 2:1, ovšem ještě do přestávky inkasovali a nakonec si odnesli potupný pětibrankový debakl. "Nejdůležitější je omluvit se fanouškům," řekl Vincenzo Montella, jenž během pěti ligových zápasů dokázal s ambiciózním celkem získat jen čtyři body.

"Máme za sebou těžké období, protože jsme odehráli spoustu zápasů, které nás vyčerpaly jak fyzicky tak duševně. Nyní to vyvrcholilo porážkou s Eibarem," prohlásil kouč, jehož tým ve středu čeká odvetné semifinálový zápas Copa del Rey s Leganésem, přičemž první vzájemné utkání přineslo remízu 1:1. "Je to pro nás důležité utkání, chceme postoupit do pohárového finále," řekl Montella.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (36)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Ty se tam dlouho neohřeješ...

Reagovat
smazaný uživatel

jeste jedna, dve porazky a zacne se modlit...ja to shrnu, Montella na to proste nema.

Reagovat
Seydou Doumbia

To prokázal už v Miláně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak prave

Reagovat
smazaný uživatel

Potenciál ukázal v Catanii ci Fiorentine, na veľké týmy žiaľ nemá. No myslím si ze je to stale lepší coach ako Gatuso ci Seedorf.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja tam az takove rozdily nevidim, ale o chlup asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Fiorentine byl skvělý a rozumný fanoušci AC by ti tu mohli říct, že loni vykopal El na úkor Interu s týmem, kde na dres AC měli možná 4 hráči.. A majitelé, kteří od něj chtěli letos LM by museli koupit úplně jiné hráče než Boriniho a Silvu, které si ani podle mě sám Montella nevybral,bonucci byl všemi hodnoceny jako nejlepší stoper ligy a tp, že úplně selhal není vína Montelly.. Catania a Fiorentina povedené angažmá a AC, když si vezmu všechny okolnosti zase úplně fiasko nebylo, takže mi vychází, že jeho kariéra zas tak hrozná není.

Reagovat
Noustress

fiasko v AC to podla mňa bylo, dostal finančné prostriedky na to, aby priviedol hráčov, ktorý pasujú jeho hernej filozofii tudiž sa očakávali ihned výsledky adekvátne minutému kapitálu. Minimálne herný prejav vo vela prípadoch pripomínal bezduché flákanie sa po ihrisku na aké sme zvyknutý z predošlých pár sezón žiadna myšlienka tvorivosť, lepší tréner by v tejto fáze z toho týmu vyžmíchal o dobrých 10 bodov viac

Reagovat
smazaný uživatel

Ke otázka, kdo mu tam ty hráče přivedl, co ty víš, jestli o ty všechny hráče měl zájem, hlavně když se podívám na soupisku prvních 5 týmu, tak to je těžký úkol být v LM

Reagovat
Noustress

Rímske kluby niesu kvalitatívne o moc v predu a pri súčasnej forme Interu sa dalo konkurovať aj im ale vravím problém skôr vidím v predvedenej hre. Sevillu nesledujem ale pri pohlade na výsledky posledných 5 zápasov s papierovo slabšími súpermi je to snád ešte horšie ako pod Berizzim na LM môžu zabudnúť

Reagovat
smazaný uživatel

Kaliniče chtěl on. A Boriniho pořád stavěl.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

ty se rovnou sbal a val tam, od kama dotahls

Reagovat
smazaný uživatel

Bude tu kritiky a výslechu více než dost, tak já aspoň řeknu, že ten rozhovor a ta omluva je sympatický

Reagovat
smazaný uživatel

Výsmechu

Reagovat
smazaný uživatel

jsou sympaticke

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně stejný omyl jako Tayfun u VFB , teď je jen otázka kdo skončí dřív

Reagovat
Phillipinho

Tady se docela zapomina na to vyrazeni Atletica v Cope a mozny postup az do finale. Od Berizza je to urcite herni zlepseni.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky za chvilku přijdou... To říkal od září...

Reagovat
ADM

PSG zítra bez Rabiota a Neymara

Adrien Rabiot a Neymar nepomohou Paris Saint-Germain v zítřejším pohárovém utkání se Sochaux. Prvně jmenovaného trápí zranění boku, jeho hvězdný spoluhráč pak zřejmě není v nejlepší kondici po nedělní bujaré oslavě narozenin.

Tak Neymar ide v Paríži slušné bomby, ak je to pravda

Reagovat
Rox

Tak v tý sranda lize s PSG je to asi jedno. Tam by měl to měl prokličkovat i po flašce vodky.

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spanielske media tu ukazuju videa z tej party a vsetko. Iny mejdan.

Reagovat
ADM

Ved ja som videl na IG stories, vyzeral že mu dobre zapísalo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Niečo mi hovorí že do 30 už nebude hrat na top urovni a ten potencial prestane rozvíjat ako Ronaldinho či Adriano. Proste zvolil pomerne lahšiu cestu.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

No on je jel i v Barce. Loni i predloni vzdycky kolem tohohle data vam taky chybel.

Reagovat
ADM

Ale to chodil na narodky svojej sestry. To PSG ešte len čaká v marci

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt neuvěřitelný u profi fotbalisty. Kor u takové hvězdy.

By mě zajímalo, co na tohle říkají kluci v kabině.

Reagovat
Kucka

Reagovat
LeonardoUžoa

Sprosťák jeden, co si o sobě myslí?

Reagovat
salaminoo

dobře jim tak doufám, že dostaune zase nějaký velký klub pro skvělé výsledky

Reagovat
REPLIKATOR

Od pohledu expert.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele