Musíme hrát venku stejně jako doma, řekl Bakoš po remíze ve Vídni

30.09.2016, 09:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Katastrofa

Reagovat
andrew96

To fakt byla hrůza a ještě mohou děkovat pomeznímu, že to domácím pojebal.

Reagovat
Sosi

V čem má být ten Poznar dobrý? PLzeň hraje na 2 útočníky, v kádru má min. 4, ale ani jeden nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu, proč Pivarník trvá na té hře na dva hroty, dodání někoho šikovného do zálohy by jim prospělo daleko víc. Stejně tak mi zůstává stát rozum nad koupí Poznara - dle mého ze strany Plzně úplně zbytečný nákup a zaříznutí Krmenčíka, který horší není a nějaké góly dával.

Reagovat
Miguel19

Hra na 2 hroty je na piču. Pak se diví, že nemáme kontrolu. Navíc ti útočníci stojí za hovno.

Reagovat
db18

I když je to podle mne také nevhodné kombo... s Krmelcem na hrotu a Poznarem jako druhým útočníkem by klapat mohlo dobře, ale taky je to jen pro ligu... v Evropě je potřeba tam toho dalšího záložníka hodit... teď to snad bylo jen tím, že Hromada s Kopicem po zranění ještě moc nenatrénovali a všechno je lepší, než aby se hrálo s Hrošovským.

(no, i když příště je Astra, na kterou by teoreticky taky měla stačit 4-členná záloha, ale stejně doufám, že už od toho upustí, jako první pokrok beru to, že už nehraje Ďuriš...)

Reagovat
Miguel19

Na tu hru prostě potřebuješ jednoho útočníka s vysokou herní inteligencí, s výbornou technikou a hráče, co ti bude furt lítat mezi zálohou a útokem. Jinak je to na hovno. Podle mě na to nejsme stavený..

Ideál bude Kace - Hromada - Hořava - útočník (tam máme prostě slabinu) a ostrá křídla, kteří nám momentálně dobře fungují a ve 4-4-2 se docela zabíjí..

Reagovat
Bex5

naprosto s tebou souhlasím .... konečně máme schopnýho DM, běhavýho a odvážnýho CM a nejšikovnějšího středopolaře v Česku a budeme zkoušet bůhvíco. 4-4-2 ano, ale ne jako základní herní model. Naopak i ve 4-5-1 bych viděl změnu oproti minulosti, ať si říká, kdo chce, co chce - máme totiž úplně jiný hráče než dřív.

Reagovat
db18

O to lítání mezi zálohou a útokem se celkem dost snaží Poznar, ale už dost často jsem si všiml toho, že si seběhne do zálohy pro balon a pak ho nemá komu dát a sám ho vytáhnout nedokáže... Baky stojí u obranné linie soupeře a zbytek týmu je ještě za Poznarem... (s tím by tam měl podle mne problémy i Hořava, který k tomu má ale lepší vlohy)

A v útoku bych nejradši pro Evropu a pak jako žolíka viděl Krmenčíka (je dobrý do brejků + má dobré hlavičky) a v lize ať se klidně točí Baky s Poznarem...

...ale pořád se taky musí zlepšit přístup hráčů na kraji, kde ta hra taky ztrácí dynamiku (např. Matějů mi oproti minulé sezoně přijde celkem lenivý, u Limby se to dá aspoň omluvit věkem)

Reagovat
db18

Reagovat
naheCZ

Taky nechápu...střed Kace, Hromada, Hořava by byl silnej

Reagovat
Bex5

souhlas. Křídla Zeman - Kopic.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nějaké nejnovější informace ohledně Pilaře?

Reagovat
hefy

Ukončil kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže už je to definitivní?

Reagovat
hefy

Snad jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bída s nouzí včera teda, fotbal úplně o hovně. Ale aspoň bodik z venku, doma se snad někdo trefí

Reagovat
PP

Však hrajete..

Reagovat
Sosi

letos to je s koeficientem bída

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele