Musíme být silnější na míči, uvědomuje si Pivarník

25.09.2016, 10:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
veikko

Plzeň hrála hrozně, Teplice ji přehrávaly. Holt smůla, no. A ta dvojice Ďuriš - Bakoš podle mě moc nefunguje.

Reagovat
chytrejkluk

spíš Ďuriš nefunguje....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono bejt silnej na míči v systému 4-4-2 jde podle mě docela těžko..

Reagovat
smazaný uživatel

O systému nakresleném před zápasem na tabuli to není ;)

Reagovat
smazaný uživatel

O tom taky nikdo nemluví, tady jde o to, že týmy hrající 4-4-2 prostě nikdy neměli velkou převahu v držení balonu a kombinaci, je to založený na něčem jiným, jako třeba rychlý brejky, presing, spolupráce útočníků, jednoduchý přihrávky nahoru..

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice lepsi, ale zase v predchozich zapasech jsme byli lepsi my a Teplice vyhravali.. takze 3 body zlaty.

Reagovat
db18

Reagovat
twl

Teplice hrozný,Plzeň Ještě horší.Plzeň ukázala kvalitu z 1 střeli gól...Myslím si že Plzeň by měla mít možnost mít vybrat s několika rozestavení,podle mě Pivo Pivarník měl v plánu hrát 3:5:2,ale tím že Plzeň dala gól do Poločasu tak to chtěli ubránit,protože ve čtvrtek je čeká klíčové duel v Evropě

Reagovat
chytrejkluk

Nějak moc nechápu ten nákup Poznara a totální odstřihnutí Krmenčíka, mít 3 útočný věže + Ďuriše bez formy mi přijde divný, Plzni chybí rychlost a jestli měl někdo přijít ze Zlína, tak jedině Vukadinovič. Jinak, co je Baránkovi? Horší než Hejda nebo Hubník nikdy nebyl. A Matějů hraje proč? Jinak mě celkem znepokojujou ta Pivarníkova střídání, vždycky když se vede, tak se snaží bránit výsledek tím, že tam narve obránce...nechci malovat čerta na zeď, ale dřív nebo později se mu to vymstí, protože já si pořád myslím, že nejlepší obranou je útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Poznar?

Reagovat
chytrejkluk

střídal hroznýho Ďuriše a asi zahrál i líp než on, ale stejně nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by tam měl být místo Matějů? Nevím, jestli Řezník má takovou výkonnost, aby ho nahradil.

Reagovat
db18

Aspoň v lize by ho nahrazovat měl... Matějů přes léto hrozně zlenivěl... na jaře byl super (i když mu ujel trochu konec, jako celému týmu), po přípravě hrůznost a teď už se zase tak nějak vzpamatoval, ale pořád je líný udělat nějaký krok navíc...

Reagovat
chytrejkluk

tak těžko se to zjišťuje, když ho skoro nenechá hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Bakos je univerzal, ale je pravda ze Poznar akorat zabira misto lepsimu a perspektivnejsimu Krmencikovi.

Reagovat
db18

Baránek je momentálně horší než Hubník s Hejdou Má problémy s pressingem, občas ztratí hlavu a pak propadne v souboji...

...já příchod Poznara vítám, když hraje, tak se snaží už v hloubi pole získávat balonu a pracuje pro tým (beru ho jako náhradu za Koláře, protože taky operuje spíše pod hrotem než jako druhý útočník...), v sestavě mi spíš vadí Ďuriš, který nemá problém s tím, že se za celý zápas nepotká s balonem (a nejraději bych na hřišti viděl dvojici Poznar - Krmenčík, sice jsou oba "věže" ale i tak jsou dost rozdílní na to, aby spolu mohli skvěle fungovat...)

a to střídání obránců dělal už Vrba, akorát tehdy to byl vždycky Hejda za Koláře...

Reagovat
chytrejkluk

Já teda nevim, co udělal Baránek špatně, protože takovej Hubník měl takových minel, až to hlava nebere a Hejda nevim, nezdá se mi moc jistej Poznar jako náhrada za Koláře to snad ne tak Ďurišovu herní vytíženost taky nechápu....ano dělal to i Vrba a to mi na něm taky vadilo

Reagovat
db18

Bary dost kazil v utkání se Zlínem. A Hejda pak hraje podstatně lépe vedle Hubníka (to bylo vidět například v Jihlavě - ale předtím už taky)

Tak pohybuje se cca v jeho prostorech...skoro to tak vychází. (Krmenčíkovi spíš "překáží" Baky, ale ten je teď produktivní, tak je to těžký to měnit, ale své šance snad dostane)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele