Musa by se mohl stěhovat do Anglie, opět o něho usiluje Leicester

26.05.2016, 09:42
Aktuality
Ahmed Musa má v CSKA Moskva smlouvu ještě na tři roky a původně měl jednat o jejím vylepšení, k takovým jednáním nakonec ovšem vůbec dojít nemusí. O nigerijského útočníka se totiž zajímá Leicester, který už údajně nabídl necelých třicet milionů eur (22,86 milionu liber)...

"Britský klub nabídl o něco méně než třicet milionů eur. Musa přišel před několika dny za mnou a ptal se mě, kdy se Renieri (Claudio Ranieri - manažer Leicesteru) vrací z dovolené. Řekl jsem mu, že nevím, neznám Ranieriho," nechal se slyšet trenér ruského mistra Leonid Sluckij.

Leicester o Musu neusiluje poprvé, aktivní byl v tomto případě již v průběhu ledna, kdy by ho transfer vyšel levněji. Ruský celek tehdy požadoval osmnáct milionů liber, což anglická strana neakceptovala.

23letý útočník přišel do CSKA v lednu 2012 z nizozemského Venla a má jisté místo v základní sestavě. Do této chvíle nastřílel v ruské nejvyšší soutěži 42 branek, v uplynulé sezoně se ve 44 soutěžních zápasech trefil celkem osmnáctkrát a dalších šest gólů svým spoluhráčům připravil.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (603)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele