MS 20 - DOMINANCE JIŽNÍ AMERIKY

13.12.2003, 13:02
Aktuality
V semifinále MS 20 ve Spojených Arabských Emirátech mají největší zastoupení jihoamerické týmy. Brazílii, Argentinu, Kolumbii a čtyřlístek doplnilo Španělsko

Čtvrtfinále přineslo další těsný postup Argentiny, která si v souboji s USA vynutila prodloužení až gólem v nastaveném čase. V něm zajistil Albicelestes postup opět kapitán Cavenaghi. Brazílie rozsekala Japonsko a v semifinále se utká právě s Argentinou! Úspěch Jihoameričanů podtrhla Kolumbie postupem přes SAE a nastupí proti Španělsku, které mělo dost problémů s Kanadou.

KANADA - ŠPANĚLSKO 1:2 p.p.
Góly- 53. Hume - 35. Iniesta, 95. Arizmendi


KOLUMBIE - SAE 1:0
Góly - 14. Montano


JAPONSKO - BRAZÍLIE 1:5
Góly - 89. Hirayama - 2. Carvalho, 13. Carvalho, 15. Kleber, 34. Nilmar, 90. Nilmar


USA - ARGENTINA 1:2
Góly - 59. Convey - 90. Mascherano, 95. Cavenaghi (pen)


SEMIFINÁLOVÉ DVOJICE


BRAZÍLIE - ARGENTINA
ŠPANĚLSKO - KOLUMBIE

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele